- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Удряли ли сте родителите ви или баба и дяло ви?
Ххаха,и аз..Първоначално написано от Slashy
![]()
Иначе не съм си и помисляла да ги ударя,щото и без това е нямало причина..те са готини хора.![]()
Беги беги с баща ми много са млатихме въпреки възрастовата граница прайх са на нацепен и всеки път който си реша ,че ше го бия ходиме на село на полянката и са биеме много е добре подрекя отношенията след т'ва одиме за някоя биричка и са распускаме
lonely walker... Лицааааааа..
ми туПървоначално написано от sexa_na_kompleksa
![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Всеки път ми се иска да и забия един на майка , но никой път не бих я ударила ... Макар че от малка ме бие и не за добро а просто за да си го искара на мене . Всичко се връща след някоя година ще ходи да си живее при сина !![]()
me 2Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
![]()
Behind every beautiful thing , there's some kind of pain ..
Те на мен преди ме биеха, вече не, откакто счупих пръстите на крака на бащата.Ритахме се (на шега) и аз с петата на крака.. Бяха 3 счупени.. Голяма болка беше..
![]()
Не естесвено .... и никога не са ме удряли !!!
Еми те на мен никога не са ми посягали .. само майка понякога много ме нерви ама чак до там не съм стигнала "все още"Само на брат ми дето е 19 годишен и кат почнем се бием става еднаа
![]()
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
Не съм си и помислял да направя такова нещо и не бих.
t6k
Като тръгнат да ми посягат нарочно ги оставям да си ме бият наволя и няма никакава реакция от моя страна, а просто стоя и гледам гордо. Иначе да, понякога ми се е искало да ги изтрескам много яко.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OKF7g5XD5iU[/youtube]
Нее,как ще ги удрям![]()
Понякога ми се е искало баба ми да я прецеля с нещо,но не си спомням да съм я удряла![]()
Иначе родителите ми не мога да кажа,че никога не са ме удряли, но не им е навик ,и може много да се караме понякога,но не се бием вкъщи,тамо ли аз тях![]()
Никога!!