- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Удряли ли сте родителите ви или баба и дяло ви?
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
никога не съм посягала на никого от семейството ми , както и те на мен
Не казвам , че ще променя света , но гарантирам , че ще пусна искрица , която ще промени света . Затова дръж главата горе . Прави каквото трябва и тогава вътре в теб аз ще се преродя .
2PAC Amaru Shakur
Не![]()
Суетата.Моят любим грях.
не не съмаз съм си кротичко
![]()
и всички ме обичат
![]()
Никога не ми се е случвало !Първоначално написано от Nam3less
Нямала съм и такова желание ... надявам се и да не ми се случи ...
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
Не, никога не съм им посягала и дано никога да не го направя...това е супер мега тъпо!!!
Човек разбира какво е имал едва, когато го загуби !!!
Първоначално написано от Lady_B_
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Много ясно, че неКато ми крещат стоя на 5 метра от тях, че си е опасно
А и ако ще да ме претрепат от бой, никога, ама нииикога не бих си позволила да ги ударя... първо, защото са ми родители, второ - защото после ще хвърча от десетия етаж
А за баби, дядовци - те са си ми добрички
![]()
еlsy![]()
никога не бих го направила, ако ще да ме вбесят чак да почервенея, е борила съм се с тате когато бях малка...но да ги ударя сериозно...никога...
Смачквам ги от бой и двамата като не ме слушат.![]()
Това е супер тъпо! Никога не бих посегнала на родителите си, каквото и да става!!!
Удрял съм и баба си,ама това го помня.Когато бях втори клас,не искаше да ме изпита по Родинознание ли или каквото беше там,апък наще и бяха казали да ме изпитва,а тя си правеше нещо там на машината.И аз само и врънках и казах,че ще кажа на наще пък тя ми повиши тон и аз и забих една длан в главата..Даа добре,че я зашеметих,защото после щеше да ме вкара в Пирогоф.Взе дилафа от печката и тръгна да ме налага с него хD.Е в крайна сметка се оказах по-бърз и това буквално ми спаси живота.Тя беше полудяла и размахваше дилафа кат някъв меч(от желязо е) и се целеше към мойта глава.
![]()
Глупости...как ще ги удрям..нее в никав случай![]()
Първоначално написано от comics
Аз спуках главата на бащата ми в ръба на масата, когата разбрах, че е ударил майка. Но пъй за сметка на това от тога не съм ги виждал да се карат....![]()
![]()
![]()
Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
my skype : KisskilleRcHeTo
Не, колкото и да съм им била ядосана, никога не съм ги удряла. Не бих посмяла да им посегна, така са ме възпитали.
+1Първоначално написано от ThE OnE MoRe InSaNe
![]()
Прекалено голям подпис!
.: machoka :.
imalo e takiva momenti no edin pat baba mi ( pove4eto vreme samo s neq sam) 6tqh za malko da q ydarq mn qko. no vmesto tova izpotro6ih nqkolko 4inii i 4a6i.
Не съм и никога не бих - идиотско е да удряш хората, които ти осигуряват добър живот!
FIRE POI FOREVER!!!