.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Защо, когато съм възбудена и ме боли долу?

Искам да попитам дали някой энае эащо приятеля ми докато ме въэбужда ме боли там долу...дори ако си говорим эа някакви такива неща и усещам мн странна болка...последния път докато го правихме ме боля също...на някой случвало ли му се е нещо подобно...бях на лекар,но не ми каэа нищо эа таэи болка.Благодаря на всички

Moderated by miloto
    т.7 от Правилника

случвало ми се е но ми мина,нзм дали при теб е същото а и щом лекаря нищо не ти е казал...при мен май беше на психическа основа

Мега фен Аватара на katttto3
    Град
    В тайните на нощта
    ами аз не съм чувствала при възбуда чак болка,но странно усещане да и е нормално,ако си по-чувствителна.
    Притискаш ме. Изтръгваш със страст ръцете ми разголени...

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Никога не ми се е случвало

Супер фен Аватара на miShle
    Цитирай Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
    Никога не ми се е случвало
    На мене също. Ама как така те боли .. той докосва ли те или просто почва да те боли като почнеш да се възбуждаш?
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Град
    "градът на мечтите"
    ми то е нормално като се възбудиш да станеш по чувствителна ама чак пък болка...
    аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Не точно болка ами нещо като парене... и това става ако го правим веднага след като ми свърши цикъла.
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

{SeXy_BaBy} написа:
    Никога не ми се е случвало Surprised

На мене също. Ама как така те боли .. той докосва ли те или просто почва да те боли като почнеш да се възбуждаш? Surprised

еми и да не ме докосва пак ме боли...дори само като си говорим по тел эа такива неща и ...нэ и аэ вече ...а не е и от скоро...преди време имах лека инфекция и си мислех че е от нея...но преди няколко дни като бях на лекар ми каэаха че е минала и сам добре,но пак ме боли

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си