- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Лосион за тяло банан-AVON
банана е ужасен просто,другите и те не стават много...само черешата е яка
къпината е ужасна поне за мен,а ванилията не е лоша..но най добре са черешката или банана..поне така мисляПървоначално написано от indecent
![]()
Cruel Intentions
I az imam banana,mirishe strahotno i e mnogo dulgotraen,puk i staichkata mi sled neog mirishe na bananche dosta vreme :P
~Remember,remember...25th of November~
Аз имам с банан, ягода и ванилия! Имала съм и с череша! Който и да си поръчаш няма да съжаляваш! На мен лично най-ми харесва с ванилия![]()
На мен този с банан ми е много сладникав,с черешата ми харесва повече![]()
Авторката,а защо не си вземеш всичките,между които се колебаеш?!Така поне ще си ги сменяш!!!
А иначе аз съм ползвала всички плодови спрейове и лосиони (кокос,ванилия,череша,банан ....) и всички си ми харесват![]()
Капина...?!Хммм този да не е новПървоначално написано от indecent
или съм изостанала и нямам някой
![]()
Първоначално написано от indecent
![]()
![]()
Отчаях се
По принцип съм голяма маниачка на тема спрейове за тяло и лосиони (специално тези на Ейвън),но не бях гледала 1-2 каталога (освен набързо в нета) и явно съм пропуснала
![]()
Първоначално написано от malkata_kukli4ka
![]()
мн е хубав
ама наистина с кокос вече го няма
![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
аз имам този с банана и мирише супер хубафко![]()
Не знам как ги ползвате въобще тия неща, освен, че лосионите са ултра
мазни, а аз попринцип имам суха кожа и пак ме дразни, едно лепкаво и лъштящо....всичките ми миришат на ароматизатори за кенефи....за което ги и ползвам![]()
Give me your best shot motherfucker!
на мен лично този с капина не ми харесва![]()
От толкова време изпозлвам такива лосиони.. защо ли не съм забелязала, че са ултра мазни???Първоначално написано от fire_of_satan
shte ti prepora4am Банан и кокосово мляко i losiona i spreq za tqlo sa mnogo hubavi ot li4en opit znam nqma da sajelqvash![]()
ObIcHaM sI bOnBoNcHeToOo MnOy mNoY mNoY {{{p}}}
а някой пробвал ли мандарина + алое?
аз също се колебая м/у банан и черешка, но май мандарината ще ми хареса повече...![]()
Ми аз съм ползвала Черешата на лосион и мирише много хубаво, ако не пракялиш с количеството и разтриваш хубаво, няма да е мн силен аромата. А банана с кокос съм ползвала за шампоан, мириши по-сладникаво, но пак е много хубав. Аз ти препоръчвам банан с кокос.![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Това с банан е много сладникаво,на мен не ми мирише свежо,като за лятото.Според мен по-добрият избор е черешата.