.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 88
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Nexxar
    Зубърите - не... Само ги ебавам... Обикновено гледам да "измъчвам" тия дет се праат на големата работа
    +1

Re: Измъчвате ли зубарите или задръстените хора?

Цитирай Първоначално написано от lips of an angel_F
    v daskaly ima6e edno momi4e det se premesti v 5 klas pri nas si4ko varve6e po voda ama edin den na mo qklas ne6ty mu stana zalqxa i 4antata s plodovo mlqko(mmm vkusno)slojixa i umrql gu6ter v gjoba na qketo i mn drugi tva be6e 5 klas,6 ve4e bqxme poporasnali za takiva gadni nomera i gorkoto momi4e polu4i nova pri4eska (malko krivi4ka aa aide) i eto ni v 7 klas porasnali pomadreli xora-nqkoi o6te s akala ot predi 3-4 godini i se po4na boqt to ne bexa metli lopati tebe6iri i drugi gadosti kfo vi e mnenieto vie pravilli li ste taka samo da otbeleja 4e tva momi4e be6e naduta mrasna i grozna dvoikadjiika precenete sami
    Е па ваща работа наистина е лапешка
    Ми не аз не прая чак таквиз гадости, само ги скъсвам от базици, ма поне не им сменям прическите хах

Град
    In the middle of Nowhere
    az lichno nishto ne im pravq ama nqkoi ot moq klas mn gi gavrqt...
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Град
    Where streets have no name
    Аз не се занимавам с очилати бръмбари...
    Моят специалитет са емотата и фешовците...
    Най-накрая някое емо свършва с прерязани вени или фешото се разревава зад цаките тип мУхЪъъъЪъ.

не ... къв е смисъла ???

Град
    Антарктида :)
    Не,това е мега гадно. Ами какво ще стане ако един ден така наречения от детството "зубър" ти стане шеф?
    Тогава кои става задръстения?

МмМ ТъПо е ....

И все пак!
    Не се ебавайте с зубарите.Голам е шанса някой от тях после да ви е шеф!

Град
    In The Shadow Of The Earth
    Цитирай Първоначално написано от Blacka TBW
    Аз смятам, че това е простотия.

И от къде на къде някой е по-задръстен от теб? Това, че човека има друг начин на живот, различен вкус за дрехи, музика и незнам още какво си, НЕ го прави задръстен. Не си по-велик от човека, който тормозиш, напротив - това те прави жалък.
    Мразя хора, които мислят, че са повече от другите. Мразя хора, които лепят етикети от сорта на 'загубеняк', 'зубрач', 'изрод', 'задръстеняк' и още хиляди подобия.
    Никой няма право да унижава друг човек по такъв начин, това е просто ненормално.
    И пиши малко по-грамотно, гад демит, нали за тва ходиш на училище!
    ТОЧНО! +1
    Take care or u'll be erased!

Не...Имаше едно момче,с което се "заяждах" и то ми отвърщаше със същото,но бяхме приятели и всичко това беше на шега и съвсем по детски.Просто обстановаката в,надявам се,бившия ми 7-ми клас,беше малко по-специална.Дори веднъж се беше забъркал с едни десетокласници и аз се опитах да го защитя(естествено изядох боя )
    Това да тормозиш някой за оценките е чиста простотия.Обикновено тези с по-слаби оценки бият отличниците,сещате се защо Мисля,че на всеки, по един или дргуг начин,му е налаган тормоз в училище и тези кампании на unicef са много хубави.Аз лично ги подкрепям с две ръце

Нем.. после не дава да преписвам ;( ;( ;(
    FOOTBALL[SOCCER] 4 LIFE !
    www.impulse.bg/ccchhheeefffzzz

ChEeChKooYyYy rLZ :>

Зависи...Има един от моя клас-всички му са се смяли винаги.Аз в началото не го понавах и не го знаех почти къв е.Гледах да не му обръщам много внимание,но да не го обиждам по никъв начин.Дори бях любезен-мерси,ала-бала.Един път си седя посредата,а той ме избута вместо да ме помоли да се дръпна.Малко му се обидих и почнах по-малко да се занимавам с него и въобще гледах да съм по-далеч.След това един ден ритахме и той е вратар.Аз му правя забележка,че е можело по-добре да направи нещо,а той ми каза ела ти пази,бе тъпанар.След мач ми вика браво,а аз го хванах и му викам ти кво ми каза,а той кво нищо казвам ти браво и аз го оствих,защото може нещо да съм се объркал да не съм го чул добре.И сега вакнция и тоя ми вика да играем CS.Ама той играе на някви карти дет мен са ми тъпи.Вика ми,че съм много зле и аз,че картите му са тъпи,а той ми вика,че аз съм бил тъпанар. Аз му викам що не ми го казваш това в училище,бе боклук,а той казвал съм ти го И да си го е мислил никога не ми гобеше казвал.Та си мисля догодина да го стегна малко с бой.

А пък един друг ме мислеше мен за тпънар,защото не ме познаваше и бяхме от различни класове.(А в предишния ми клас имаше един,който само ме унижаваше пред другите,но бяхме ли сами си беше много свестен.Правеше всичко само да му е голяма пишката пред другите.Аз никога не бях му се противпоставял,защото вингаи го мислех за приятел и не исках просто да си развалям взаимоотношението,но така или иначе тоя се оказа боклук и бих си го набил вече,ако ми каже нещо-добре,че вече не мие от даскалото.)Та заради тоя боклук оня ме смяташе за сдухльо и всеки дне ми викаше,че ще ме набие.И един ден без да исках го уцелих със снежна топка в главата и оня нещо ми се изнерви и ме ритна един път.Аз му викам чакай бе не беше нарочно извинявай.Тоя ми вкара още 1 ритник и като ми влезе адреналина в кръвта-от тогава стнахме някак си приятели и вече не се заяжда с мен

Да зависи от човека.Имам един много добър приятел,който пък някой въобще не го харесваят,защото не е толкова смел,но е много свестен.Просто като някой го обиди не му стиска да го удари.Ама на мен си ми е приятел-колко пъти искаха да го бият,ама го спасявах винаги,когато мога.

Та така.Зависи от човека-някои и да са сдухани са готини хора,а други са пълни боклуци...

А има една от моя клас дето много ме дразни.Завърши с 6.00,но не заради това.Винаги гледа да преебе другите и само за себе си мисли.Разбрали сме се целият клас да не си прави домашното,защото и без това не го разбираме и тая идва с него.Или като изключиха няколко човека от нащо тая година,тя съвсем спокойно си каза,че хич не и пука.Дори да е така да си запази мнението за себеси.А дори не учеше много-прави 1 домашно в началото на годината и вече 6тиците валят.Поне,ако не ни помага да не ни пречи Ще разбере пословицата"Ако се цепиш от колектива,ти го нацепват колективно".И ми вика,че хич не я интересува какво мисля аз.Тая следващата година ще гледам и аз да я преебавам възможно най-много.

Цитирай Първоначално написано от A_B_C
    Зависи...Има един от моя клас-всички му са се смяли винаги.Аз в началото не го понавах и не го знаех почти къв е.Гледах да не му обръщам много внимание,но да не го обиждам по никъв начин.Дори бях любезен-мерси,ала-бала.Един път си седя посредата,а той ме избута вместо да ме помоли да се дръпна.Малко му се обидих и почнах по-малко да се занимавам с него и въобще гледах да съм по-далеч.След това един ден ритахме и той е вратар.Аз му правя забележка,че е можело по-добре да направи нещо,а той ми каза ела ти пази,бе тъпанар.След мач ми вика браво,а аз го хванах и му викам ти кво ми каза,а той кво нищо казвам ти браво и аз го оствих,защото може нещо да съм се объркал да не съм го чул добре.И сега вакнция и тоя ми вика да играем CS.Ама той играе на някви карти дет мен са ми тъпи.Вика ми,че съм много зле и аз,че картите му са тъпи,а той ми вика,че аз съм бил тъпанар. Аз му викам що не ми го казваш това в училище,бе боклук,а той казвал съм ти го И да си го е мислил никога не ми гобеше казвал.Та си мисля догодина да го стегна малко с бой.

А пък един друг ме мислеше мен за тпънар,защото не ме познаваше и бяхме от различни класове.(А в предишния ми клас имаше един,който само ме унижаваше пред другите,но бяхме ли сами си беше много свестен.Правеше всичко само да му е голяма пишката пред другите.Аз никога не бях му се противпоставял,защото вингаи го мислех за приятел и не исках просто да си развалям взаимоотношението,но така или иначе тоя се оказа боклук и бих си го набил вече,ако ми каже нещо-добре,че вече не мие от даскалото.)Та заради тоя боклук оня ме смяташе за сдухльо и всеки дне ми викаше,че ще ме набие.И един ден без да исках го уцелих със снежна топка в главата и оня нещо ми се изнерви и ме ритна един път.Аз му викам чакай бе не беше нарочно извинявай.Тоя ми вкара още 1 ритник и като ми влезе адреналина в кръвта-от тогава стнахме някак си приятели и вече не се заяжда с мен

Да зависи от човека.Имам един много добър приятел,който пък някой въобще не го харесваят,защото не е толкова смел,но е много свестен.Просто като някой го обиди не му стиска да го удари.Ама на мен си ми е приятел-колко пъти искаха да го бият,ама го спасявах винаги,когато мога.

Та така.Зависи от човека-някои и да са сдухани са готини хора,а други са пълни боклуци...
    Между другото в тва има мн истина

Цитирай Първоначално написано от LostInMe
    Аз зубарите не ми пречат... Но Подпазвачите МНОГО!
    Еми дано Бог да те подпази от тях

не но мн ме дразнят подмазвачите
    Преди да се разсърдиш, увери се че нямаш повече усмивки

Цитирай Първоначално написано от LostInMe
    Аз зубарите не ми пречат... Но Подпазвачите МНОГО!
    +1

оф и те са хора,нека си живуркат,даже понякога ми става жал за тях

Фен
    Град
    stara zagora
    Цитирай Първоначално написано от Blacka TBW
    Аз смятам, че това е простотия.

И от къде на къде някой е по-задръстен от теб? Това, че човека има друг начин на живот, различен вкус за дрехи, музика и незнам още какво си, НЕ го прави задръстен. Не си по-велик от човека, който тормозиш, напротив - това те прави жалък.
    Мразя хора, които мислят, че са повече от другите. Мразя хора, които лепят етикети от сорта на 'загубеняк', 'зубрач', 'изрод', 'задръстеняк' и още хиляди подобия.
    Никой няма право да унижава друг човек по такъв начин, това е просто ненормално.
    И пиши малко по-грамотно, гад демит, нали за тва ходиш на училище!
    Напълно подкрепям
    Любовта ще изтрие сълзите преливащи се със вашата лръв.А във вашият живот ще си остане ... магията любов и болката до смърт ...

Град
    София
    Измъчвайте ги, измъчвайте ги
    Ще мине време и после те ще ви мъчат Бъдете сигурни
    Smile!?

Цитирай Първоначално написано от ra4ence
    Измъчвайте ги, измъчвайте ги
    Ще мине време и после те ще ви мъчат Бъдете сигурни
    +1

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София