- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Измъчвате ли зубарите или задръстените хора?
+1Първоначално написано от Nexxar
![]()
Е па ваща работа наистина е лапешкаПървоначално написано от lips of an angel_F
![]()
Ми не аз не прая чак таквиз гадости, само ги скъсвам от базици, ма поне не им сменям прическите хах
az lichno nishto ne im pravq ama nqkoi ot moq klas mn gi gavrqt...
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Аз не се занимавам с очилати бръмбари...
Моят специалитет са емотата и фешовците...![]()
![]()
![]()
Най-накрая някое емо свършва с прерязани вени или фешото се разревава зад цаките тип мУхЪъъъЪъ.![]()
![]()
![]()
не ... къв е смисъла ???![]()
Не,това е мега гадно. Ами какво ще стане ако един ден така наречения от детството "зубър" ти стане шеф?
Тогава кои става задръстения?
МмМ ТъПо е ....![]()
И все пак!
Не се ебавайте с зубарите.Голам е шанса някой от тях после да ви е шеф!
ТОЧНО! +1Първоначално написано от Blacka TBW
Take care or u'll be erased!
Не...Имаше едно момче,с което се "заяждах" и то ми отвърщаше със същото,но бяхме приятели и всичко това беше на шега и съвсем по детски.Просто обстановаката в,надявам се,бившия ми 7-ми клас,беше малко по-специална.Дори веднъж се беше забъркал с едни десетокласници и аз се опитах да го защитя(естествено изядох боя)
Това да тормозиш някой за оценките е чиста простотия.Обикновено тези с по-слаби оценки бият отличниците,сещате се защоМисля,че на всеки, по един или дргуг начин,му е налаган тормоз в училище и тези кампании на unicef са много хубави.Аз лично ги подкрепям с две ръце
![]()
Нем.. после не дава да преписвам ;( ;( ;(
Зависи...Има един от моя клас-всички му са се смяли винаги.Аз в началото не го понавах и не го знаех почти къв е.Гледах да не му обръщам много внимание,но да не го обиждам по никъв начин.Дори бях любезен-мерси,ала-бала.Един път си седя посредата,а той ме избута вместо да ме помоли да се дръпна.Малко му се обидих и почнах по-малко да се занимавам с него и въобще гледах да съм по-далеч.След това един ден ритахме и той е вратар.Аз му правя забележка,че е можело по-добре да направи нещо,а той ми каза ела ти пази,бе тъпанар.След мач ми вика браво,а аз го хванах и му викам ти кво ми каза,а той кво нищо казвам ти браво и аз го оствих,защото може нещо да съм се объркал да не съм го чул добре.И сега вакнция и тоя ми вика да играем CS.Ама той играе на някви карти дет мен са ми тъпи.Вика ми,че съм много зле и аз,че картите му са тъпи,а той ми вика,че аз съм бил тъпанар.Аз му викам що не ми го казваш това в училище,бе боклук,а той казвал съм ти го
И да си го е мислил никога не ми гобеше казвал.Та си мисля догодина да го стегна малко с бой.
А пък един друг ме мислеше мен за тпънар,защото не ме познаваше и бяхме от различни класове.(А в предишния ми клас имаше един,който само ме унижаваше пред другите,но бяхме ли сами си беше много свестен.Правеше всичко само да му е голяма пишката пред другите.Аз никога не бях му се противпоставял,защото вингаи го мислех за приятел и не исках просто да си развалям взаимоотношението,но така или иначе тоя се оказа боклук и бих си го набил вече,ако ми каже нещо-добре,че вече не мие от даскалото.)Та заради тоя боклук оня ме смяташе за сдухльо и всеки дне ми викаше,че ще ме набие.И един ден без да исках го уцелих със снежна топка в главата и оня нещо ми се изнерви и ме ритна един път.Аз му викам чакай бе не беше нарочно извинявай.Тоя ми вкара още 1 ритник и като ми влезе адреналина в кръвта-от тогава стнахме някак си приятели и вече не се заяжда с мен![]()
Да зависи от човека.Имам един много добър приятел,който пък някой въобще не го харесваят,защото не е толкова смел,но е много свестен.Просто като някой го обиди не му стиска да го удари.Ама на мен си ми е приятел-колко пъти искаха да го бият,ама го спасявах винаги,когато мога.
Та така.Зависи от човека-някои и да са сдухани са готини хора,а други са пълни боклуци...
А има една от моя клас дето много ме дразни.Завърши с 6.00,но не заради това.Винаги гледа да преебе другите и само за себе си мисли.Разбрали сме се целият клас да не си прави домашното,защото и без това не го разбираме и тая идва с него.Или като изключиха няколко човека от нащо тая година,тя съвсем спокойно си каза,че хич не и пука.Дори да е така да си запази мнението за себеси.А дори не учеше много-прави 1 домашно в началото на годината и вече 6тиците валят.Поне,ако не ни помага да не ни пречиЩе разбере пословицата"Ако се цепиш от колектива,ти го нацепват колективно".И ми вика,че хич не я интересува какво мисля аз.Тая следващата година ще гледам и аз да я преебавам възможно най-много.
![]()
![]()
![]()
Аз зубарите не ми пречат... Но Подпазвачите МНОГО!
Между другото в тва има мн истинаПървоначално написано от A_B_C
![]()
Еми дано Бог да те подпази от тяхПървоначално написано от LostInMe
![]()
хаха те са насякъде
не но мн ме дразнят подмазвачите![]()
Преди да се разсърдиш, увери се че нямаш повече усмивки
оф и те са хора,нека си живуркат,даже понякога ми става жал за тях![]()
Напълно подкрепямПървоначално написано от Blacka TBW
Любовта ще изтрие сълзите преливащи се със вашата лръв.А във вашият живот ще си остане ... магията любов и болката до смърт ...
Измъчвайте ги, измъчвайте ги
Ще мине време и после те ще ви мъчатБъдете сигурни
Smile!?
+1Първоначално написано от ra4ence