- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Измъчвате ли зубарите или задръстените хора?
x
аь ус ефь пьтнсше
Бе тя може да е била двойкаджийка,ама и ти не падаш по-долу.Каквото и да е било,както и да се е отнасяло това момиче,вие нямате моралното и въобще всякакво право да я тормозите.Вместо да поговорите с нея,вие като диваци..пу,де*ба тея деца стават все по-злобни и затъпяват прогресивно.И как разказваш какво сте правили със съученичката си...гордееш ли се ? Така и трябва,моето дете,ти си извършила нещо страхотно...ако ти бях майка,щях да се гордея какъв изрод съм родила.И за да не стане така все едно само морал ти чета,ще ти отговоря на малоумния въпрос-не,не тормозя така наречените "зубари".Понеже зубари са хората,дето едвам връзват двойката и трябва бързо да научат мат'ряла.Онея,дето ти ги наричаш жалки,по принцип са хора,различни с нещо от другите.Било то физически,психически недъг.Или просто пък са по пораснали на акъл от малоумните си съученици.Аз хора с различно от моето мнение,стил на обличане и начин на живот не съдя,не тормозя и ги оставям да живеят,така както аз си живея,без никой да ме притеснява.Независимо какъв е човека,ти нямаш право да го съдиш ,само защото не всички са му приятели и не е забърсал 5 гаджета вчера.Ние в класа имаме няколко различни.Просто те странят от колектива.Опитвам се да говоря с тях,общувам чат-пат.Някои от тях са свестни.Има обаче и един,който все се заяжда,нечистоплътен е...не е нищо особено и разсъждава като 7-годишен....не му е забавено развитието,просто толкова е чел книги и въобще е попил нещо от преподаваното в училище.На такива хора аз шанс не давам,понеже подаваш му пръст,отхапе ти ръката.Но,виж,аз съм повече от убедена,че тази твоя съученичка,не е като моя съученик.И вярвай,някой ден тя ще се махне от вас и след години ще ви тъпче много яко.Капиш ?
Браво бе, момиче! Аз мога да ти кажа, че въобще не си пораснала след като си мислиш, че с едно "извинявай" ще оправиш нещата! Ти помисляла ли си си някога колко е плакало това момиче заради ВАС и колко зле се е чувствала? Не, нали?! И знаеш ли кво ше ти кажа?! Думите не значат НИЩО в повечето случаи! Заврете си го тва кирливо, неискрено, скапано "извинявай" в гъзовете! Ти и пиклите/пикльовците, които сте ги правили тия мизерии!Първоначално написано от lips of an angel_F
П.С - Мда, няма да е зле и към правописния речник да попогледнеш, че нещо граматиката ти куца!
Животът е адът описан в Библията!
+1001Първоначално написано от BallFace
много мразя такива като вас,които се мислите за велики и измъчвате "зубарите и задръстените" - какво ги прави такива,може би това,че на вас мозъка не ви достига,а те имат добри оценки и затова трябва да ги тормозите,защото са по-умни от вас,или пък защото в училище не се натискат със всеки срещнат в коридора,затова ли?!ай у лево
![]()
И мен са ме тормозели и знам какво е,ама дано като поотраснете и ви уври мозъка в главата,някой от сегашните "зубърчета и задръстеняци" ви стане шеф и да ви скъсва задниците от работа, да ва е** и в простите Изчадия(за мен не сте хора,а сте простаци и изчадия,ако ще някойда ме обижда не ми дреме)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Честно казано този термин "зубър" повечето които го използват, нямат и представа какво е неговото значение ... Но това е друга тема ...![]()
Абсолютно подкрепям горното мнение ... Доста злоба и завист има между хората... Човек учи и си изкарва хубави оценки, а другите го наричат "Зубар" , защото знат че те никога няма да са като него и сякаш като го убидат и ще са нещо повече от него ... Но така само залъгват себе си.Първоначално написано от BallFace
А що се отнася до "задръстените" ... Има два варианта .. Или ги марзи да учат или имат някакви проблеми в кащи ... Не мога да разбере на тези дето им се подиграват ...
Извод: В днешно време хората са прекалено завистливи и подли![]()
За щастие не съм виждал да се ебават с такъв щото ще им счупя краката откаде на каде ще се ебават с по слаб от тях
This is West coast nigga thinkin California quicksand got a nigga sinkin I can give a fuck what you niggaz drinkin"smoke some weed"
многоПървоначално написано от lips of an angel_F
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Не съм закачала нито по-умните от мен,нито по-"не чак толкова умните"
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
не-просто не общувам с тях![]()
Кажете НЕ на женските мустаци !
Човек, който не пие, е обладан от нечисти сили, служи на дявола и извънземните, става гей или умира от гъбички и херпес!
Първоначално написано от lips of an angel_F
Защо ли си мисля че ако всички бяха казали,че е мн куул да се държиш с някой така ти би променила мнението си на " O da i za tova v kraq na godinata otidox i i se izdraifax v liceto "
П.С. Лично мнение![]()
Иначе смятам за отвратително това измъчване,но все пак се наблюдава в моя клас различно отношение към зубърите и подмазвачите,дори да ставаме 10 клас.Да призная,че и аз съм лекичко надута спрямо тях,но това не е нищо с поведението на други.Според мен е най-правилно като на някого не му харесват консервативните,да не общува с тях.
Не.Те мен ме измъчват,защото съм била зубър.
Music is a moral law. It gives soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and charm and gaiety to life and to everything..
БРАВОООООООО!! Останали са свестни хора, не всичко е злобаПървоначално написано от Blacka TBW
![]()
Защо ли първият ми пост е тукВие 'що си мислите, че хората се е*ават със зубърчетата? Защото им се хващат. Защото са страхливи и т.н. Ако това момиче със умрелия гущер в джоба го извади и каже "Е*аси кефа!Сефте виждам такова чудо.Къде го намерихте?" дали щяха да продължават да се бъзикат с нея. В интерес на истината всяка година до 7 клас (вкл.) съм завършвал с успех над 5.70, но почти никога не са ме гърчили. Ако на хората им върви лафа с теб и те познават като човек мисля, че ще им е през хвърчилото дали оставаш по всичко освен по физическо, защото се познаваш с учителя или си с пълно 6.
Tva e za hora deto si izbivat kompleksi!
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Първоначално написано от firegirlll
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Искам да кажа, че аз съм една от така наречените "зубъри". От 4-5 години (сега ми предстои да съм 7-ми клас) всеобщото отношение към мен е нетърпимо. В първи и втори клас съучениците ми си бяха още "нормални", така да се каже, но от трети клас се почнаха мъките. Престоя в училище често е бил труден за мен, но не заради учителите или оценките, а заради именно това злобно отношение. С течение на времето от класа ми забелязаха, че аз съм различна от тях. Имах отлични оценки по всички предмети, а дисциплината ми беше перфектна. Имаше една умна и поучителна реплика, която често чувах в училище "Който се цепи от колектива, колективът ще му го нацепи колективно". Отначало момчетата се придържаха към това глупаво, но за съжаление реално изречение и ме обиждаха по всевъзможни начини - "зубър", разбира се, и други мили епитети, които не ми се споменават в темата. Правеха ми гадни номера, криеха ми нещата и т.н. Немалко пъти мама е идвала в училище да се кара с класната, която никога не ме подкрепяше за нищо. Често се връщах вкъщи разплакана, тъй като почти половин ден удържах сълзите си в училище.
В пети клас нещата се пооправиха в общи линии, обаче съучениците ми почнаха да странят от мен. Често стоях сама в междучасията и пак ме обиждаха, но сравнително по-малко от предишните две години.
В шести клас от класа ми и не само от него започнаха да се правят на "големите тийнейджъри". На две-три момчета им стана нещо като навик щом ме видят да използват думи като "кучка", "курва" и други мили изрази и псувни. Няколко момичета пуснаха дългите гриви, започнаха да се гримират и да отиват на училище с ниски деколтета. Именно тези момичета пък ме тероризираха заради дрехите ми, които си бяха напълно нормални за възрастта ми, в сравнение с техните. Клюкареха за мен зад гърба ми и ме гледаха презрително. Разбира се, имаше деца, които се отнасяха мило с мен, но и те поддържаха дистанция.
Сигурно като четете всичко това си казвате "уф, тая е много зле - да им тегли майната на всички, какво ги търпи". Повечето пъти съм отвръщала на ударите, но винаги след това става по-лошо. Заради този факт гледам да пропускам всичко покрай ушите си и да се правя че не ми дреме много-много.
Преди няколко месеца нещата видимо се подобриха, защото се научих да владея сигурно тази "техника" и вече извъртам повечето прякори и други такива на майтап. Започнах да се чувствам като част от класа и съм сигурна, че догодина като дойде време да се разделим, много или малко всички ще ми липсват.
Така че съветвам "различните" да не обръщат внимание на тези, които ги мъчат, а да гледат своите цели. Дори и да стане някой "супер-мега-хипер-смешен" гаф, бъдете спокойни - след време всички забравят сензациите и излагацията.![]()
Не.. глупаво е. А и повечето смятат, че ученик с хубави оценки е зубър, т.е. не знаят значението на думата.
А задръстени хора няма според мен. Ако за някои даден човек е "задръстеняк", за други не е.![]()
Вие сте откачени.. И ние имахме една такава, но то нейното си беше.. и аз не зная какво точно. С нея съм 7 години, 2 клас някъде беше я блъснала кола, мисля че, имаше сътресение на мозъка и от тогава започна да се дразни с всеки срещнат. Много я биеха и всички я мразеха. Правиха и много по-гадни номерца, но тогава, добре.. всички бяхме малки, но това продължаваше и до самия край на 7 клас.. нищо не разбирах. Колко разправии е имало по този въпрос, беше адски ад!
Не трябва така да ги разделяме, все едно ги отделяме от класа. Помисляли ли сте как се чувстват тези, 'по-нишите' от нас. Въобще не е така. Винаги я подкрепях, а другите винаги ми скачаха отгоре, защото я защитавам..Просто не трябва така да се делим на умни, тъпи.. зубари, 'газари' .. да бъдем едно ЦЯЛО!
Reality is wrong. Dreams are for real
Със зубарите не се ебавам...а им се възхищавам...но със задръстеняците си права квот си искам..особено пък ако се усмелят да ми кажат нещо , ги правя на 2 стотинки...мн мразя никой да ми се прави на някой...иначе за зубарите - нищо против,рядко общувам със сдуханяците...но пък не са ми и приятни,за да го правя...![]()
obi4am te slunceeeeeeeeee
Никога не бих постъпила така с някой човек.Каквато и да е.Това,че е мръсна и има слаби оценки не я прави по-малко човек от всички от твоя клас.А надута?Ти кво искаш-да говори с вас и да се държи като с приятели ли???
определено този разказ ми повлия...просто смятам че не е нуждо да престанеш да учиш,за да не се цепиш от колектива...просто започни да распускаш малко...тогава нещата ще се оправят...учил съм в 107 ОУ-София и всички от класа ми бяха уникално "умни" но бяха много готини...винаги съм учил,но това никога не ми е пречело на забавлението! тази година съм приет в 1АЕГ с бал над 34 и съучениците по скайпа веднага почнаха да ми викат зубър, но аз го приемам като шегаПървоначално написано от anito12
след време се приспособяваш спокойно
![]()
Кажете НЕ на женските мустаци !
Човек, който не пие, е обладан от нечисти сили, служи на дявола и извънземните, става гей или умира от гъбички и херпес!
Еми ест ,че сме прайли такиа неща !!
[size=24]МЕГА СТЕ ТЪПИ НЯМА КО ДА ПРЕЦЕНЯВАМ КОЙ ЗНАЕ ВИЕ КФИ ИЗЧАДИЯ СТЕ ДА ПРАВИТЕ ТАКА [/size]Първоначално написано от lips of an angel_F
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.