- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- IMA LI ISTINSKI PRIQTELI
imah az uj dve istinski priqtelki koito ne praviha ni6ty dr osven da me izpolzvat vednaj ne ugodih na ednata i ne izlqzah s neq 2 poredni dni i tq mi se razsardi togaa sled tva me pita dali 6te si hodq na selo i az i kazah 4e nqma da si hodq i na sledva6ttata ve4er mi se obajda edno momi4e ot kompaniikata na selo i zapo4va nqkva da me obvinqva 6to ne sam izlzqzla s moita fr kva priqtelka sam az i nekvi ei takiva posle se obadi dr mi "nai-dobra fr" i mi kaza 4e pove4e ne sam i bila priqtelka i az i kazah emi hubu are 4ao .maika mi togaa be6e do men i mn se vbesi i se obadi na tva momi4e det ne sam izlizala s neq i zapo4na da q narejda posle onaq dr marla mi zvani po tela uj da me narejda oba4e maika mi i vdigna vmesto men i q naredi nabarzo posle sledvaha edni zaplahi 4e 6e me bie i nekvi ei takia![]()
ama i o6te q 4akam az
![]()
![]()
Ich habe nichts nur eine Liebe
are vie nikoi li nqma da pi6e tyka pomognete
Никой не ти отговаря в темата,понеже вашето е лапешка история.Сега кажи,че с майка ти го четете заедно и ще ме убиешИ нека все пак да ти отговоря:ти не си на повече от 12(ако си на повече,акъла ти е като на 11 годишна,както и да е).Приятелките ти се сърдят за най-малкото нещо и най-вече-когато не им угаждаш.Следователно => не са ти толкова добри приятелки,даже никакви.Това със заплахите за бой и разтропаните телефонни разговори могат да хрумнат само на някое хлапе,с увредена психика или твърде голяма степен на разглезване.От друга страна ми е много смешно как ти говориш по телефона и майка ти е до тебе.Тя се обажда по телефона няколко пъти и ги нарежда.Те не са ти истински приятелки,тея двечките,намери си други.И спри да зависиш толкова от майка си.Защитавай се сама!...
П.С-Думи завършващи на у НЯМА
Кирилица Рулз
кво да ти помагаме....просто 1 нещо ще ти кажа - тия не са ти никви приятелки , забрави ги , или най-малкото не им говори...майка ти е постъпила много яко иии поздравления за смелостта да се опълчиш срещу 2ма...само така и само напред:P :P :P
![]()
obi4am te slunceeeeeeeeee
Да всички сме попадали на такива хора! Жалко! И все пак така се учиш ,че не всички хора са добри и стават за приятели! Остави ги тея двете, включително и онея от селото ти! Потърси приятели ,които да са по-зрели и да не се държат като лапета,постоянно да се сърдят! Все пак БРАВО ,че не си тръгнала да се извиняваш и т.н. , както аз направих преди време и сега съжелявам ужасно... И още нещо: Не разчитай на майка си!-Бъди независима и се справяй сама!![]()
When I`m bad,I`m better!
Оле оле, ама мама какво ще каже ако напиша нещо тука? Ще ме нареди ли?
The Spark
ИСтинските приятели след 20 22 години ще ги намеришкато ти опре ножа в кокала да няма мама и тате
![]()
какъв ти е въпроса изобщо ?![]()
да има истински приятели .. и Не твойте не са от тяха между осмото кат дойде оная да те бие заший и един шамар и от мен
![]()
![]()
![]()
![]()
no doubt-don't speak
мдаПървоначално написано от IaShKo
![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
Старай се от такива ситуаций,да си вадиш поуки.Ще ти трябват![]()
Колкото до приятелките ти - преди мен го казаха -не са те ценяли,а само са те изполвали...
По въпроса в заглавието - да, има, но докато ги търсиш, можеш бая да си пострадаш (както е станало с теб с фейк приятелките ти)...
тези твои две приятелки са толкова зле и само 6те пострадат в живота от тва 4е използват приятелите си,за6тото винаги става така.Мии добре си постъпила,4е си ги оставила![]()
![]()
Аз имам супер мн добри приятелки,но винаги има хора на които не мога да раз4итам.Истинския приятел никога не използва,лицемерни4и,двули4 и.Аз съ6то имах една приятелка,която прае6е тези не6та,ама аз я зарязах и не ми дреме6е,пък после тя се опитва6е да ми се извинява![]()
Когато разберем 4е някои приятели са няквиии използва4и и такива,трябва да страним от тях.Ние няма ни6то да загубим,те 6е загубат
![]()
Истинските приятели не са мн,но поне си заслужават
![]()
и това са наистина хора без които не можеммм
![]()
![]()
аз Тез ку4ки ги познаамСпокс Теди нали аз съм до теб
![]()
![]()
ms aleks 4e si do men v takiva trudni momenti![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
тъи ми аз за ко съм ако не за да те утешавамПървоначално написано от smal_girl
:P
![]()
Определено това са детински глупости . Как може майка ти да се бърка в личния ти живот ? Това е много тъпо и няма да се учудя , ако следващата тема е със заглавие :"Нямам приятели заради майка ми " .![]()
![]()
![]()
hm mnou prostotii s tiq priqteli.. nau4ete se da raz4itate samo na sebe si i da ste gotovi vav vseki edin moment da se slu4i nai - lo6oto i da go o4akvate dori ot nai blizkiq 4ovekDrugo nemoga da vi kaja.. opraqite se.. sami 6te se u4ite, ima vreme
![]()
Ima isTinski priqteli ,no mn trudno e da se natykne6 na takiva .trqbva dobre da poznava6 4oveka sre6tu teb za da kaje6 4e ti e istinski priqtel! az mislq 4e imam takuv i toi e ot biv6iq mi klas za6toto ve4e se razdelihme sled kandidatstvaneto tq 6te e v 4ta eg Varna a az V 1va eg VArna daNo da ne se zabravim no ako naistina sme istinski priqtelki nqma da se izgubim i zabravim![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
За кого ли е?Първоначално написано от radiii
Ние сме двечки
![]()
За когото и да е ...![]()