Леле които не го е преживял направо изобщо неможе да каже нищо по темата.. Аз спах в Левски Г в един от крайните блокове .. Едни поле граничеше между нас... Като гръмна в 6.30 аз помислих че вали дъжд и понеже бях сам в стаята станах да затворя прозореца и видях че грее слънце и се птиесних какво става .. гръмна 2ри път и ме избута от прозореца , блока подскочи , и погледнах полулея ,който не се клатеше попитах леля ми кавко става тя отоври вратата каза да застана под касата ама нямяше смисал... то не беше земетресение казах им да ес облечем и да се изнасяме и на вън беше целия квартал.. Падаха прозорци , вратите се блъскаха , хората се паникиосаха , кучето ни се оплаши опчна да лае стресна се и то , зехме го и надолу там се носеха сякви слухове..Кремиковци гръмнал нез нам си кво.. Постояхме час и нещо близо 2 на вън и през цялото време се чуваха много чести сравнително слаби експлозии и от време на време се чуваше по една силна .. честите горе долу леки бяха през 5-15 сек - силните през 2-3 мин .. в 8 и нещо мисля че беше докато бяхме в градинката гръмна пак мн силно и паднаха няколко прозореца.. качихме се горе чухме по новините и като казаха за тоя тротил станахме и се махнамхме от квартала..земетресението не съм го усетил но беше мн страшно Ей го сега вали дъжд аз съм със слушалки , и не чух тропота по прозореца ,а само грамотевиците и си помислих че пак нещо става... вчера едвам съм заспал