- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Честита БУМ Сутрин София
Уау, какви спътникови снимки "от мястото на събието" показаха по Нова![]()
Леле...аз...мен тоя взрив ме събуди.Мислех,че е пералнята......До сега 3 силни взривове усетих.В Хиподрума живея.Разтресоха се прозорците.
![]()
Да,и аз го гледам тва.Първоначално написано от be_true
...А днес мислех да ходя до Кубратово...това е в близост до Челопечене.Поне така разбрах аз.
...Жалко.
![]()
Е, аз съм на изток от вас, явно.
Към 6 и 15 започна да гърми при мен.
Първоначално написано от GLeZoRanA
![]()
![]()
...Майка ми искаш да ме вземе със себе си на работа...Ама аз викам ше си седа тука.
...И се чудя как може чак от Света тройца да се ВИДИ прословутата гъба...Аз тука не видях нищо.САмо усетих.Сега съм в лека паника.Имаме приятелка,която работи в мината на Челопечене...Ужас,дано е добре и няма пострадали.
![]()
Ти къде гледаш?...По Нова казват,че не се знае със сигурност.Първоначално написано от GLeZoRanA
Леле,облака се движи към ЦЕНТРАЛНАТА част на София!?![]()
![]()
...Затваряйте прозорците и...не ходете никъде.
![]()
Добро утро. Егати, то беше нещо страшно... спя си аз най-спокойно, изведнъж някакъв тътен и ми се тресат прозорците... чудна сутрин направо.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
БТВ не струват. Викам да си пуснем "Дарик.
Да не казвам голяма дума, но като че ли спря.
Аз съм в Младост 1 и тоя облак така и не го видях... Аз сега не съм чувала в близките 30-40 минути...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
На мен ми забраниха да излизам , защото има сяря във въздуха и може да се получи масово натравяне...Не знам как ще отида да си провера резултатите , защото моите все още ги няма в нета мамка му![]()
obi4am te slunceeeeeeeeee
Живея близо до летището, облак натам има.Първоначално написано от GLeZoRanA
Бойко Борисов: който живее на близо от там да се изнася...!!!![]()
По 1ва...Абе БНТ.Първоначално написано от GLeZoRanA
баси...точно днес....аз нали ставам всяка сутрин да тичам в 7 часа с още няколко приятелки и днес ме върнаха , щото сме щели да се натровим![]()
obi4am te slunceeeeeeeeee
Бройте ме.Първоначално написано от GLeZoRanA
![]()