.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Мога ли да вляза в ПМГ в Бургас

Мога ли да вляза в ПМГ в Бургас най-много искам биология-английски паралелката и бала ми е общо 29 в случай че годишния ми успех беше 6.00 но се притесняям много напрао ми се реве за първи път в живота си
    98% от младото поколение слуша чалга!
    Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!

Голям фен
    Град
    Бургасссс (*)
    амиии значи аз уча в ПМГ (и аз кандидатствах) и до колкото знам бала за тази паралелка не е от най-високите.. според мен имаш шанс да влезеш...

Повече от фен Аватара на ludo_momiche
    Град
    Бургас

Re: Мога ли да вляза в ПМГ в Бургас

Цитирай Първоначално написано от onlylovenosex
    Мога ли да вляза в ПМГ в Бургас най-много искам биология-английски паралелката и бала ми е общо 29 в случай че годишния ми успех беше 6.00 но се притесняям много напрао ми се реве за първи път в живота си
    Зависи колко ще падне бала,мисля че за там до 30 бал се влиза,29 май идва вече малко. И аз искам за ПМГ да се пробвам ама аз имам близо 33.
    Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!

По-скоро не ... 29 е прекалено малко за ПМГ ... въпреки че то както всяка година падат ...

29??? PMG??? pfff... malak malak malak shans, da ne kaja nishtojen... ima hora s po 35 det kandidatsvat tam

Град
    БуРгАс
    Не мисля ,че тези хора са много! Опитай! Според мен имаш шанс за ПМГ с биология! Пробвай, пък ако те приемат супер!
    When I`m bad,I`m better!

Цитирай Първоначално написано от ell_ownz
    29??? PMG??? pfff... malak malak malak shans, da ne kaja nishtojen... ima hora s po 35 det kandidatsvat tam
    една фр влезе с 28.999 в ПМГ С биология и ае!
    ее ти пък...тези с бал 34-35 толкова са много,чеееее

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си