- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Жените и мъжете пушачи (въпрос към жените)
Въпросът ми е жените какви мъже предпочитат: пушачи или непушачи?
И кое ги привлича?
Единственото нещо, което можеш да направиш с добрия съвет, е да го предадеш нататък.
На теб самия никога не ти върши работа.
Ne si izbiram myjete po tova dali pushat ili ne, no nesymneno predpochitam nepushachi.
Кво общо има със секса ? И кво значение има дали някой пуши или не ? Тва си е негово решение...
Бахти тъпата тема !
Първо, благодаря ти за комплимента, който ми правиш за темата.Първоначално написано от Just_say_no
А относно какво общо има със секса, да си чувал(а), че пушенето води до импотентност?
Засега ще спра дотук.
Единственото нещо, което можеш да направиш с добрия съвет, е да го предадеш нататък.
+1Първоначално написано от Nadelina
!...Ku4kA SuM AmA Ne tVoQtA...!
Аз решавам какво да бъде мнението ми по темата !Първоначално написано от mganga
Пушенето води не само до импотентност, ами и до рак на дробовете, до състаряване и т.н. Разбирам че желаеш да покажеш интелигентност обаче замисли се малко.. всеки пушач ли е импотентен ? Плюс това когато срещнеш едно момче няма да го питаш " Ъъъ.. извинявай виждам, че пушиш.. импотентен ли си ? Защотооо за мен .. ъъъ.. такова... важно е да знам все пак може евентуално да правим секс... "
Къв трябва да е извода според логиката ти ? - Не правете секс с пушачи !?!
![]()
Подкрепям ..Първоначално написано от Just_say_no
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Ami az ne pusha i predpo4itam i priqtelq mi da ne pu6i i toi i ne pu6i de i mnogo se radvam ina4e trqbva6e da go otkazvam ot cigarite.
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
Първоначално написано от Just_say_no
Виждам, че започваш да изпускаш нервите си, което не е никак хубаво. Успокой се и погледни трезво на нещата - първо, не се и съмнявам, че ти решаваш какво да бъде мнението ти по темата. Не се опитвам да ти налагам свое мнение и дори много уважавам твоето, защото, сигурен съм, е съвсем искрено. Относно всички изводи, до които достигаш, те са единствено и само твои, тъй като и мнението, и логиката са си твои - аз не бих се осмелил да се бъркам в тях.
Но все пак ми се струва, че не си ме разбрал съвсем правилно. Въпросът ми се свежда по-скоро до следното: да речем, някое момиче ходи с някое момче. Е, какво предпочита момичето, това момче да пуши или да не пуши? Какво ще бъде по-приятно за момичето? Въобще не става въпрос за всичките тези неща, за които намекваш. Много добре разбирам, че почти никой не се интересува от това дали другия пуши, или не. Но ми се ще все пак да видя какво е мнението на момичетата по въпроса.
Надявам се да не ме разбереш погрешно - не изпитвам никакви лоши чувства, надявам се да е взаимно.
Не ми пука. Но аз съм пуша4 и съответно може да имам проблеми с непуша4иНе знам, досега вси4ките ми мъже са пушели.
![]()
Робинята на Quench
Първо - момиче съм !Първоначално написано от mganga
Второ.. ти сам си противоречиш ! Нали питах защо темата е в раздел секс и ти каза заради импотентността... Това е все едно да питаш " Харесва ли ви секса с импотентен ? " Все пак аз ако правя секс с някого няма да правя секс в устата му (защото се предполага, че от там се пуши) а що го правя с други части от тялото му. И няма значние дали пуши или не.
Друг е въпроса дали вече искаш да попиташ дали някой би искал да се целува с някого който вони на цигари, а първия не може да търпи това.
П.П. Не се паля спокойно...
Пич, къде съм се заяла аз, че ме обиждаш?! Дадох си мнието - подкрепих момичето. Лично мнение. Проблем?!Първоначално написано от RoSKo0o0
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Пушенето е адски противно и отблъскващо. Доста пъти ми се е случвало да си харесам накой и след малко да го видя да пали цигара. В такива моменти ми идва да се издрайфам. Остави че пушачите са ужасно нетолерантни. Добре че тука поне в заведенията не се пуши...![]()
Ами аз като пушач предпочитам и момчето да пуши, защото поне няма да му пречи цигарения ми дим ... а не искам да тровя някой непушач ...
Например с бившия - той беше непушач и се стараех когато съм с него да не пуша, защото знам че е гадно ... и самото това въздържание ... ме напрягаше .. + това на пушачите устата им мирише на цигари ... и това се усеща от другия ... и той колкото и да казваше, че не му пука ... все едно ...
Предпочитам и 2мата да сме пушачи ... поне няма да има нужда да се въздържам с часове, за да не му вуни на цигари ...
Ок и сигурно пушенето уврежда спермата на жените и бебетата докато мъжете са бременни, тва са глупости дядо ми пуши от 66 години дефакто от 1ви клас (6годишен) и има 3 деца ....
Не че ви карам аре пушете ама се в гъз ...
Както всяко нещо и пушенето има и вредни и полезни черти ..![]()
![]()
I koi po tochno sa poleznite?Първоначално написано от ubuntu
Изброй ми 10 полезни "черти", и аз ще ти изброя 10 вредни.Първоначално написано от ubuntu
това няма значение
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
Не съм си избирала приятелите по това дали пушат или не. Ходила съм и с пушачи и с непушачи, но като че ли с пушач е по-добре, знам ли ...![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
90% от приятелите ми пушат, а аз неи нямам нищо против тях и избора им, но предпочитам непушач тъй като дима ми дразни очите и не би било особено приятно нито за мене нито за него
и за щастие съм ходила до сега само с такива...
не съм ги изборала по това просто късмет
![]()
Smile becаuse it's the second best thing you can do with your lips
И аз с ръце и крака..Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
![]()
и на мен ми дразни очите.Първоначално написано от keep_smiling
По-точно дразни самата мен. И ако щете вярвайте, но съм на 16 и никога не съм пушила цигара или каквото и да е друго,дори и не съм си дръпвала. Изобщо не знам какъв е вкусът и не се знае кога ще разбера...
По темата: МРАЗЯ и НЕ ИСКАМ гаджето ми да е пушач!!! Знам го от опит, едно от гаджетата ми беше много готино, мило, перфектно, но.. пушеше. И то не малко, а по 1-2 кутии на ден. Резултата?! Миришеше на изгоряло и езикът му имаше вкус на горчиво, прегоряло.. Смейте се колкото си искате, няколко минути целувки с него и вече ми бешe лошо. веднага скъсахме! Така че - НЕ!
xhahx... Az pusha ot vreme na vreme i donqkyde bih predpochela pushach,no ne mislq,che po tova trqbva da se izbiratnqma zn dali e pushach ili nepushach...
There are 3 important things:1.To make sex.2.To think for the effects of sentence"1".3.Don't think!Operate! ..