- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Жените и мъжете пушачи (въпрос към жените)
Аз съм пушач и винаги съм се хващала с пушачи...
незнам защо.
Мисля си че ако човека с когото съм не пуши само ще ми натяква колко са гадни цигарите,колко болести има и прочие.
+1Първоначално написано от Nadelina
Пушенето няма нищо общо със секса.Ако човек не пуши желателно и партньорът му да не го прави,но ако си пушач не ти пречи дали той/тя ще пуши или не
Първоначално написано от mganga
От пушачките правя непушачки...
Едно от най-отвратителните неща е тютюнопушенето...
По-добре да лапна някой пепелник, от колкото устата й![]()
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
NEPO6A4I,6TOTO POSLE KATO SE CELUVAT SE EDNO DA OBLIJE6 PEPLNIK,NE E NIKAK PRIQTNO![]()
![]()
Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!
"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!
Аз не пуша. Смятам пушенето за отвратително и безмислено. Хората само се тровят по този начин. Човекът до мен задължително трябва да е непушач, ако е пушач не знам как ще го издържам по цял ден да дими покрай мен и да трови моя живот.
Пушач определено при мене гаджетата ми са кажи речи 50/50 ,ноо колкото и да е в един момент ти писва да ти мрънка колко му пречи ,как трябва да ги спреш и куп други лекции против тютюнопушенето ...не че това играе някаква роля де...![]()
до 10 не знам дали ще ги изкарам, но да видим..Първоначално написано от Nadelina
първо да отбележа, че не съм активен пушач и паля цигара от време на време
1 - кафето без цигара не е същото
2 - след секс цигарата е задължителна
3 - когато искаш да размишляваш за нещо, цигарата е добър спътник
4 - когато си самотен..
5 - когато вървиш сам, особено нощем
6 - скараш ли се с приятел, помиряването става много по-лесно когато сте само двамата и запалите по цигара
7 - след хранене, също е много приятно да запалиш цигара
8 - когато гледаш мач...(цигара+бира+семки/чипс = върховно!)
ако се сетя други, ще редактирам...
аз също съм пушач даже в момента съм с момче което не пуши ест опитва се да ме откаже от този нажик ама.....не стаа.. ако двама души се обичат няма да е проблем дали единия пуши или не а и все пак има и дъвки за вкуса след цигара
![]()
![]()
[/b]
7помага при самоконтролаПървоначално написано от OtherDimension
8 има полезно действие от медицинска гледна точка при някои заболявания на стомашно-чревния тракт
9помага при постигането на нови контакти
10 .....
Не пуша и не понасям да се пуши край мен. за мен е от изключителна важност дали той ще пуши или не. не искам гаджето ми да е пушач. От миризмата ми се гади.
Първоначално написано от krem4et0
!!!
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
kvot doidebz..emi ne gi izbiram taka,haraktera e po-vajen,nqma zna4enie dali py6i ili -ne,az-ne py6a,taka,4e nqam pretencii
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
tva pak nema nikvo zna4enie dali e pu6a4 ili ne ama az sam pu6a4 i mom4eta s koito sam bila i nepu6at mnoo gi drazni i samo mi kazvat da ne pu6a i tva me vbesqva
ами...това не е много много от значение...зависи от самия човек,ама аз като се гледааам май се ориентирам към пушачите![]()
Got me feeling like extaZy...