- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да си замълча ли ??
Щом до сега ти си бил виновен за всичко,сигорно тоя път й е преляло.Едно момиче,което те кани да идеш у тях,защото никои няма,а ти просто да отидеш на диско и дори да не я забереш,би го преживяла много злеСпоред мен,едва ли я губиш,щом толко време е вървяла след теб,просто иска да ти покаже,че и тя може да се забавлява с приятелите си без теб.НО това не значи,че и е било готино на плажа.А относно момчето,едва ли е истина това,което си прочел,по-скоро го е направила,защото е нямало какво да прави или е знаела,че ще го прочетеш и съзнателно го е направила.Не се тревожи!Моя съвет е да не й казваш,защото това може да доведе до сериозно каране.Замълчи си,но продължи да следиш какво става в скайпа й.
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
А ти защо не почака да видиш съветите ни,преди да й кажешПървоначално написано от boy toy
Мъжка му работа!!Нали затова сме тук,като момичета да ти дадем съвет
Сгрешил си,не стига,че я остави сама,отиде на диско,ами сега си й гледал хоронологията и на всичко отгоре се караш с нея.Щом ти е казала,че това не значи нищо-си замълчи!!И се извини,ако искаш още да си с нея!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.