.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София

София - Каварна, свободни места в кола..

На 4-ти вечерта или на 5-ти сутринта ще пътувам за Каварна с кола и имам 2-3 свободни места. Иска ли някой да се възползва...таксата е 10лв на човек
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

Супер фен Аватара на kPuCkA
    Град
    Варна
    Доста евтино вземаш...но едвали някой ще се съгласи да се качи при непознат и то на такова дълго разстояние..

Мега фен
    Град
    Utopia..
    евала, Момченце
    това е много яко от твоя страна

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    Момченцето е изнасилвач и ще ви обругае някъде около Шумен и ще ви зареже в околностите му!

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Ако минаваше от тук щеше ли да ме вземеш?

Яко е това което пише. Има нещо подобно, но май само в София. Някой пише кога от къде ще минава и ако на някой му е по път може да го взема. Има и сайт, където оставяш данни и някой като минава може да остане да спи у вас. Хората от цял свят са включени. На една приятелка са й и двали някакви чужденци така.

Мега фен
    Град
    SF
    Ебахти и якото!
    Не може ли някой да пусне подобна оферта и по-нататък, като реша да ида на море?

Робинята на Quench

Град
    unknown
    тоя е сериен убиец

ааа, ти ли беше това в уърлда бе, ахяхяхх.

юзърО е пич, знаем го, че и евтино - който има нужда да се мята ;рр
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София
    [b] хахаха аз аз, пуснах на всякъде където се сетих ама малко късно май се сещам и няма да стане номера. Не мога да събера хора и не си струва да паля колата колкото и да ми се искаше

Фашо, щех да те взема, що не Да и аз знам че има такива сайтове и за нощуването и за пътуването, само не знам дали са два отделни или 2 в едно На запад е доста популярно тоя вид пътуване по простата причина, че е рентабилно. Пишат си предварително хората от къде за къде пътуват и през къде минават, събират се хора, делкат си парите и пътуват Би ли бил така добър да ми ги дадеш тея сайтове ако ги знаеш

Цитирай Първоначално написано от kPuCkA
    Доста евтино вземаш...но едвали някой ще се съгласи да се качи при непознат и то на такова дълго разстояние..
    За повечето тук не съм непознат...това, че ти си заек и не ме знаеш не е мой проблем
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

Супер фен Аватара на kPuCkA
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Momchence
    Цитирай Първоначално написано от kPuCkA
    За повечето тук не съм непознат...това, че ти си заек и не ме знаеш не е мой проблем
    Да,но тук е пълно с такива "зайци" като мен,които не те познават...

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Да, но те така или иначе не слушат музика като за Каварна

Saatana vittu perkele hate crew!

Голям фен
    Град
    v 9-ta gluha
    Цитирай Първоначално написано от Momchence
    На запад е доста популярно тоя вид пътуване по простата причина, че е рентабилно.
    А последния западен филм с качен хахо по пътя беше Стопаджията Голяма забава

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си