- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 1 АЕГ или 1 НЕГ
оценките ми са 5.607 по математика и 5.821 по БЕЛ...но имам проблем,наясно съм,че с бал 34.85 мога да вляза навсякъде,но се колебая между 1 АЕГ и 1 НЕГ..та някой ако има някаква представа къде хората са по-готини и т.н да ме посъветва,защото за обучението знам,че и в двете е много добро . Благодаря предварително![]()
Разтворих се в теб
Разгледах деня ти
Отрових се в теб
Забравих за кратко да мисля за всичко
Останах с безплатните мисли за теб.
Егати въпроса...не можем да ти кажем къде хората са "по-готини и тн", навсякъде има яки хора, най-малкото никой не учи и в 2те училища и не познава всички ученициПървоначално написано от V1k1tYyY
Мисля, че трябва да се замислиш какъв език искаш да учиш, а не къде хората са по-готини
![]()
И все пак (докато не е дошла Сантра) удрям едно рамо за НЕГ, все пак е моето у-ще
![]()
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
Ако става дума эа София-аэ се эастъпвам эа НЕГ.
Прекалено голям размер на картинката!
.: machoka :.
Ходи в НЕГ да има повече места в АЕГ.![]()
Съжалявам..![]()
Но балът ми е много несигурен ии затова..
What you give is what you get!
Не,не...в АЕГ ходи.Първоначално написано от Desi_etnies
![]()
Аз лично съм за АЕГ, но не знам как стоят нещата в София.Първоначално написано от SuNsEt
[!]НЕГ[!]
:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
АЕГ -аз уча там и съм доволен стига да влезнеш в паралелка с 2ри език немскидругите паралелки за нищо не стават
Ами ходи в АЕГ...много хубави отзиви чух за там...
minalata godina dva dni se kolebah mejdu tiq dve gimnaziii izbrah neg
ne syjalqvam ..daskaloto e mn dobro, ezika ako si sedne6 na zadnika 100% 6e go nau4i6 no i v angliiskata e mn dobre
zavisi kakyv ezik iska6 za natatyk
i dvete gimnazii sa strahotni
AEG
Аз ше се застъпя за Диди-в английската ходи![]()
Не извън майтапа-2 години вече уча немски и 6 години английски.От този опит мога да ти кажа, че английския ми е 9581878 по-лесен от немския и така е било от самото начало.А и немския е гаден език.Ако мога да се върна назад не бих го избрала.По-добре френски, отколкото немски, но ти не искаш френска, за това те съветвам АЕГ, мн по-добре е английския от немския.
АЕГ
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
koi ot dvata ezika ti har pove4e?ae zastapvam se za NEG
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Немската!
Английската отдавна не струва.
И 2те училища са доста елитни...или поне така съм чула...аз лично ти препоръчвам немската...![]()
obi4am te slunceeeeeeeeee
В немската, за да има повече места в английската![]()
![]()
Eто ме и мен![]()
Който език повече ти се учи, тази гимназия пиши. Сигурна съм, че каквото и да пишеш, няма да съжеляваш. Няма да подхващам вечната тема за това кой език е по- разпространен, къде има по- голяма реализация, защото стига да искаш, можеш и с китайски или корейски да постигнеш много. В което и от двете училища да влезеш, яко ще учиш езика и като излезеш ще знаеш, че знаеш два езика перфектно- майчния и този от гимназията. Глупаво е да се твърди, че английския можеш да го научиш и между другото, защото всеки език е достатъчно сложен и богат, за да може да се учи от по 4 часа седмично.
И все пак, това съм аз, затова ти препоръчвам 1АЕГ- ако искаш повече информация пиши.
+1! освен това съм чуала че в аег постоянно искали некви пари, дарения и такива ми ти работи, пък и за немската съм чувала, че е невероятно училище! де и аз да имах твоя бал иаз там щях да вляза!Първоначално написано от be_true
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Английската си струва, а това, че някое училище не струва може да го каже някой, който е учил и в двете. Вярно е, че в АЕГ примета дарения, но това е доброволно и парите наистина отиват за ремонти.Първоначално написано от gabi_94
^Drama^Queen^, не знам, според мен имаш не само нищожни, но и реални шансове за АЕГ-то, на времето аз влязох с 33.314- бях на едно от последните места, но влязох. Сега май не са много високи оценките, така че нищо не ти пречи да пишеш АЕГ на някоя предна позиция
А на нас ни махнаха готиния директор.Първоначално написано от ^Santra^
Да се факат.
За мен е тъпо да учиш предметите на чужд език, при положение, че масово не е овладян българският. Но, от двете училища по-добро е НЕГ, да не си кривим душите.
определено АЕГ![]()
АкО мЕ нЯмАш-СпЕчЕлИ Ме[!]АкО Ме ИсКаШ-оТвЛеЧи мЕ!АкО мЕ иМаШ-ЗаПаЗи мЕ[!]Но аКo ме ИзГуБиШ-ЗаБрАвИ мЕ.....
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!НЕГ!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
When I`m bad,I`m better!
Най-добрата ми приятелка учи в първа английска и е много доволна, за немската също съм чувала добри отзиви.Балът и на двете учебни заведения е висок, което предполага, че и нивото е приблизително еднакво като качество на образованието и изисквания,
Което и от двете да избереш, няма да сгрешиш.Пред теб обаче остава дилемата какъв език искаш да учиш като първи.Аз съм изцяло за Английският, но все пак последната дума е твоята.Успех, Зайо.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
ЙееееееПървоначално написано от ^Santra^
![]()
![]()
Сантра мн ти блатодаря, че се бях притеснила
![]()
![]()