.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 78

1 АЕГ или 1 НЕГ

оценките ми са 5.607 по математика и 5.821 по БЕЛ...но имам проблем,наясно съм,че с бал 34.85 мога да вляза навсякъде,но се колебая между 1 АЕГ и 1 НЕГ..та някой ако има някаква представа къде хората са по-готини и т.н да ме посъветва,защото за обучението знам,че и в двете е много добро . Благодаря предварително
    Разтворих се в теб
    Разгледах деня ти
    Отрових се в теб
    Забравих за кратко да мисля за всичко
    Останах с безплатните мисли за теб.

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    Цитирай Първоначално написано от V1k1tYyY
    оценките ми са 5.607 по математика и 5.821 по БЕЛ...но имам проблем,наясно съм,че с бал 34.85 мога да вляза навсякъде,но се колебая между 1 АЕГ и 1 НЕГ..та някой ако има някаква представа къде хората са по-готини и т.н да ме посъветва,защото за обучението знам,че и в двете е много добро . Благодаря предварително
    Егати въпроса...не можем да ти кажем къде хората са "по-готини и тн", навсякъде има яки хора, най-малкото никой не учи и в 2те училища и не познава всички ученици Мисля, че трябва да се замислиш какъв език искаш да учиш, а не къде хората са по-готини

И все пак (докато не е дошла Сантра ) удрям едно рамо за НЕГ, все пак е моето у-ще
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

Ако става дума эа София-аэ се эастъпвам эа НЕГ.
    Прекалено голям размер на картинката!

.: machoka :.

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    Ходи в НЕГ да има повече места в АЕГ.

Съжалявам..
    Но балът ми е много несигурен ии затова..
    What you give is what you get!

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Цитирай Първоначално написано от Desi_etnies

Съжалявам..
    Не,не...в АЕГ ходи.

Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    Цитирай Първоначално написано от Desi_etnies

Съжалявам..
    Не,не...в АЕГ ходи.
    Аз лично съм за АЕГ, но не знам как стоят нещата в София.

[!]НЕГ[!]
    :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

АЕГ -аз уча там и съм доволен стига да влезнеш в паралелка с 2ри език немски другите паралелки за нищо не стават

Град
    В нас
    Ами ходи в АЕГ...много хубави отзиви чух за там...

minalata godina dva dni se kolebah mejdu tiq dve gimnazii i izbrah neg ne syjalqvam ..daskaloto e mn dobro, ezika ako si sedne6 na zadnika 100% 6e go nau4i6 no i v angliiskata e mn dobre zavisi kakyv ezik iska6 za natatyk i dvete gimnazii sa strahotni

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Аз ше се застъпя за Диди-в английската ходи

Не извън майтапа-2 години вече уча немски и 6 години английски.От този опит мога да ти кажа, че английския ми е 9581878 по-лесен от немския и така е било от самото начало.А и немския е гаден език.Ако мога да се върна назад не бих го избрала.По-добре френски, отколкото немски, но ти не искаш френска, за това те съветвам АЕГ, мн по-добре е английския от немския.

АЕГ
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    koi ot dvata ezika ti har pove4e?ae zastapvam se za NEG
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен Аватара на Blab
    Немската!
    Английската отдавна не струва.

И 2те училища са доста елитни...или поне така съм чула...аз лично ти препоръчвам немската...
    obi4am te slunceeeeeeeeee

Guest
    В немската, за да има повече места в английската

Мега фен
    Град
    София
    Eто ме и мен
    Който език повече ти се учи, тази гимназия пиши. Сигурна съм, че каквото и да пишеш, няма да съжеляваш. Няма да подхващам вечната тема за това кой език е по- разпространен, къде има по- голяма реализация, защото стига да искаш, можеш и с китайски или корейски да постигнеш много. В което и от двете училища да влезеш, яко ще учиш езика и като излезеш ще знаеш, че знаеш два езика перфектно- майчния и този от гимназията. Глупаво е да се твърди, че английския можеш да го научиш и между другото, защото всеки език е достатъчно сложен и богат, за да може да се учи от по 4 часа седмично.

И все пак, това съм аз, затова ти препоръчвам 1АЕГ- ако искаш повече информация пиши.

Супер фен Аватара на gabi_94
    Цитирай Първоначално написано от be_true
    Немската!
    +1! освен това съм чуала че в аег постоянно искали некви пари, дарения и такива ми ти работи, пък и за немската съм чувала, че е невероятно училище! де и аз да имах твоя бал иаз там щях да вляза!
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от gabi_94
    Цитирай Първоначално написано от be_true
    Немската!
    +1! освен това съм чуала че в аег постоянно искали некви пари, дарения и такива ми ти работи, пък и за немската съм чувала, че е невероятно училище! де и аз да имах твоя бал иаз там щях да вляза!
    Английската си струва, а това, че някое училище не струва може да го каже някой, който е учил и в двете. Вярно е, че в АЕГ примета дарения, но това е доброволно и парите наистина отиват за ремонти.

Мега фен
    Град
    София
    ^Drama^Queen^, не знам, според мен имаш не само нищожни, но и реални шансове за АЕГ-то, на времето аз влязох с 33.314- бях на едно от последните места, но влязох. Сега май не са много високи оценките, така че нищо не ти пречи да пишеш АЕГ на някоя предна позиция

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от ^Santra^
    Вярно е, че в АЕГ примета дарения, но това е доброволно и парите наистина отиват за ремонти.
    А на нас ни махнаха готиния директор.
    Да се факат.
    За мен е тъпо да учиш предметите на чужд език, при положение, че масово не е овладян българският. Но, от двете училища по-добро е НЕГ, да не си кривим душите.

определено АЕГ
    АкО мЕ нЯмАш-СпЕчЕлИ Ме[!]АкО Ме ИсКаШ-оТвЛеЧи мЕ!АкО мЕ иМаШ-ЗаПаЗи мЕ[!]Но аКo ме ИзГуБиШ-ЗаБрАвИ мЕ.....

Град
    БуРгАс
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!НЕГ!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    When I`m bad,I`m better!

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Най-добрата ми приятелка учи в първа английска и е много доволна, за немската също съм чувала добри отзиви.Балът и на двете учебни заведения е висок, което предполага, че и нивото е приблизително еднакво като качество на образованието и изисквания,
    Което и от двете да избереш, няма да сгрешиш.Пред теб обаче остава дилемата какъв език искаш да учиш като първи.Аз съм изцяло за Английският, но все пак последната дума е твоята.Успех, Зайо.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ^Santra^
    ^Drama^Queen^, не знам, според мен имаш не само нищожни, но и реални шансове за АЕГ-то, на времето аз влязох с 33.314- бях на едно от последните места, но влязох. Сега май не са много високи оценките, така че нищо не ти пречи да пишеш АЕГ на някоя предна позиция
    Йееееее Сантра мн ти блатодаря, че се бях притеснила

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си