- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 1 АЕГ или 1 НЕГ
Ъъъ, за АЕГ или за НЕГ говориш( за готиния директор?)...а иначе това с предметите на чужд език си е програма от министерството(май) и е доста полезноПървоначално написано от be_true
И аз мисля,че и двете училища АЕГ или НЕГ са много добри.Сега това,че някои пишат НЕГ,не значи,че училището е по-добро от АЕГ,те го пишат просто,защото учат там.Ти си предцени къде искаш да отидеш,и с какъв език би искала да влезнеш.И двете са езикови,и в двете ще научиш добре езика.
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
За нито една от двете.Първоначално написано от ^Santra^
Полезно, друг път.
След като завършиш езикова, освен да забегнеш в чужбина или да продължиш с езика, какво ти остава?
Продължавам да тая голяма любов към моето училище, където и език научих.(научих значи профишънси)
Е това е едно хубаво мнение. :P Аз не съм от София, но днес подадох листа с желанията си и писах на първо място АЕГ. 100%, ако вляза, ще избера немския като втори език. ^^Първоначално написано от ^Santra^
Избери този език, който те влече повече, а другия най-добре го вземи като втори. (: С желание ще ти е много по-леко. УСПЕХ!!!
be_true, аз както и доста голям процент от хората в моя випуск ще останат да учат и живеят в България. Никой не ни кара да заминаваме някъде, а и по мое мнение е по- лесно да се влезе в чужд университет отколкото в СУ, УНСС, ТУ.
Я ходи в НЕГ. 1 АЕГ е станало егати пропадналото място, началното ми училище беше по-добро, дето в последно време е най-западналото...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Абе я ходи в АЕГ...не ги слушай другите...![]()
Хора, тая тема се превърна в поредния дебат кое училище е по-добо. А авторката изобщо не искаше това...я пак прочетете![]()
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
1 НЕГ![]()
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
най-добре е у бочовото да стааш овчарче или говедарче![]()
![]()
Немската![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Тя така и ще направи- АЕГ избраПървоначално написано от SuNsEt
Нищо не печелиш ако отидеш в английската
Имам приятели от немската - голям зор е ама има защо.По-добре там
Кретенизмът е здраве
sPORED MEN 1NEG men li4no me po kefi..6te se probvam i az tam na vtoro klasinraneza6toto imam frd ot nemskata i sa mn pe4eni i qki ..
no ti si re6ava6
EvErY sEcOnd ChAnCe bEg!nS w!tH a f!rSt step..
Ебати малоумните въпроси задавате,ако ти се учи повече Английски език отиваш в АЕГ,ако ти се учи немски отиваш в НЕГ и така![]()
Първо, браво за балаИ определено се записвай в НЕГ! Както вече казаха във форума, английската отдавна не струва.. Аз лично мисля, че приятели и готини хора можеш да си намериш винаги, но все пак кандидатстваш , за да се доредиш до училище, което ще ти даде нужното обазование
В случая това определено е НЕГ
Честно да ти кажа, чудя се защо изобщо се колебаеш..
![]()
Дам, правилно решение е взела.Първоначално написано от ^Santra^
![]()
What you give is what you get!
Най-правилнотоПървоначално написано от Desi_etnies
В немската са само некви шибани зубари
![]()
Ааа, не е така!Първоначално написано от _Drama_Queen_
![]()
От там е една от най-забавните момичета, които познавам.![]()
Има доста свестни.![]()
What you give is what you get!
_Drama_Queen_, май някой говори наизуст, а? Колко човека от немската познаваш? 1 или 2ма?Или те е яд, че не си имала бал за там и сега си избиваш комплексите...? Има за какво да завиждаш, ама щом се чувстваш велика като сипеш безсмислици наляво и надясно, давай, утешвай се
Не може всички да сме на едно ниво
![]()
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
Стига се карахте, бе!![]()