- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Руска [ЕГ Иван Вазов] или Английска [ЕГ Пловдив]
1. Мога да ти гарантирам, че зависи от човека. Като си тъп, ако щеш и 5 подготвителни в английската карай, пак няма да знаеш езика.Първоначално написано от Night_ruNNer
2. Английската си погледнете дъртата мазилка и после пак ми говориВътре също не е нищо особено, така че не се изхвърляй чак толкова.
Да да, пишат се 6ци.. ела да видиш как се пишат и после ми говори пак.
Каква утешителна награда като в Руската с английски е по-висок балът???
3. Като не си карал подготвителен в Руската по-добре не се излагай да коментираш.
Аз съм минала подготвителен в Руската, скъсаха ни задниците от учене и НИТО ВЕДНЪЖ не сме си писали домашните през 8те и 9те часове! Те се караха като нормални часове. Никаква занималня не е.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
учат се задължително 2ва езика...в 8ми клас езика който си избрал...в 9ти клас влиза задължителен руски плюс езика който си учил в 8ми клас а в 10ти клас ако искаш влиза СИП по един от останалите езици но той е само по 1н час седмично така че тва не може да се нарече учене...най-трудно приемат в руската с испански от всички допустими езици...мойта bf влезе тази година с испанси с бал 33.00...иначе мен ме приеха в английската с английски...btw ако има още някой заек от там да ми пише ако иска да се запознаем![]()
![]()
Матури 2012
БЕЛ ЕГ"Пловдив"-5,62 ЕГ"Иван Вазов"-5,46
Математика ЕГ"Пловдив"-4,78 ЕГ"Иван Вазов"-5,20
История ЕГ"Пловдив"-5,53 ЕГ"Иван Вазов"-5,02
География ЕГ"Пловдив"-4,69 ЕГ"Иван Вазов"-4,69
Философия ЕГ"Пловдив"-5,92 ЕГ"Иван Вазов"-4,82
Биология ЕГ"Пловдив"-4,70 ЕГ"Иван Вазов"-5,83
Англ.език ЕГ"Пловдив"-5,74 ЕГ"Иван Вазов"-5,66
Немски ез. ЕГ"Пловдив"-5,42 ЕГ"Иван Вазов"-5,24
Искам да кача резултатите и от матурите по езиците,които се учат само в Руската("Иван Вазов"):
Испански език-5,64
Италиански език-5,47
Френски език-5,32
Руски език-5,66
Ще съм последна година в английската (с немски).
Какво да ти кажа... Въпреки ексцесиите с ръководството, по-добри сме. В 8-ми клас руската учат 26 часа език, ние - 19, но сме по-добри на външното оценяване в края на годината.
Съвет... ако искаш да научиш и немски, пиши го първи език, иначе няма да стане.