.

Виж резултатите на анкетата: EG Plovdiv [angliiskata] ili EG Ivan Vazov [ruskata]

Гласували
39. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • EG Ivan Vazov [ruskata]

20 51,28%
  • EG Plovdiv [angliiskata]

19 48,72%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от Night_ruNNer
    В руската ще научиш първи език на едно много високо ниво, но не и такова както в англйската. Другото което е важно, защо ти е да учиш руски, когато можеш да научиш на едно задоволително до доста добро ниво немски /зависи си от теб/.

Материалната база на ЕГ "ПЛОВДИВ" е много по-добра, особено ако говорим за кабинети по немски език или информатика... Общо взето руската е като утешителна награда, всички предпочитат английската, а ако изберат руската то е защото някой приятел учи там или просто искат да им е по-лесно, всеки знае че там шестици доста повече се пишат... Все пак не забравяй, че ЕГ "ПЛОВДИВ" е на трето място по оценки от матурите в България, а ЕГ "ИВАН ВАЗОВ" дори не фигурира в топ 10!

А това че руската учат повече в подготвителния клас въобще не е вярно, следобед просто си пишат домашните при друг учител, нещо като занималня.
    1. Мога да ти гарантирам, че зависи от човека. Като си тъп, ако щеш и 5 подготвителни в английската карай, пак няма да знаеш езика.

2. Английската си погледнете дъртата мазилка и после пак ми говори Вътре също не е нищо особено, така че не се изхвърляй чак толкова.
    Да да, пишат се 6ци.. ела да видиш как се пишат и после ми говори пак.
    Каква утешителна награда като в Руската с английски е по-висок балът???

3. Като не си карал подготвителен в Руската по-добре не се излагай да коментираш.
    Аз съм минала подготвителен в Руската, скъсаха ни задниците от учене и НИТО ВЕДНЪЖ не сме си писали домашните през 8те и 9те часове! Те се караха като нормални часове. Никаква занималня не е.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

учат се задължително 2ва езика...в 8ми клас езика който си избрал...в 9ти клас влиза задължителен руски плюс езика който си учил в 8ми клас а в 10ти клас ако искаш влиза СИП по един от останалите езици но той е само по 1н час седмично така че тва не може да се нарече учене...най-трудно приемат в руската с испански от всички допустими езици...мойта bf влезе тази година с испанси с бал 33.00...иначе мен ме приеха в английската с английски...btw ако има още някой заек от там да ми пише ако иска да се запознаем

Матури 2012
    БЕЛ ЕГ"Пловдив"-5,62 ЕГ"Иван Вазов"-5,46
    Математика ЕГ"Пловдив"-4,78 ЕГ"Иван Вазов"-5,20
    История ЕГ"Пловдив"-5,53 ЕГ"Иван Вазов"-5,02
    География ЕГ"Пловдив"-4,69 ЕГ"Иван Вазов"-4,69
    Философия ЕГ"Пловдив"-5,92 ЕГ"Иван Вазов"-4,82
    Биология ЕГ"Пловдив"-4,70 ЕГ"Иван Вазов"-5,83
    Англ.език ЕГ"Пловдив"-5,74 ЕГ"Иван Вазов"-5,66
    Немски ез. ЕГ"Пловдив"-5,42 ЕГ"Иван Вазов"-5,24
    Искам да кача резултатите и от матурите по езиците,които се учат само в Руската("Иван Вазов"):
    Испански език-5,64
    Италиански език-5,47
    Френски език-5,32
    Руски език-5,66

anonymous708973
    Guest
    Ще съм последна година в английската (с немски).
    Какво да ти кажа... Въпреки ексцесиите с ръководството, по-добри сме. В 8-ми клас руската учат 26 часа език, ние - 19, но сме по-добри на външното оценяване в края на годината.
    Съвет... ако искаш да научиш и немски, пиши го първи език, иначе няма да стане.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си