- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Аз съм на 17, а момичето което харесвам е на 13...
Znaci na 17 godine sum! Vsicki moi priatele imat gadzeta na tazi vzrast, a az ot kakto se razdelih s priatelkata si predi 3 meseci sum sam! Sega obace mislia da se probvam s edno momice na 13 godine! Tia e mnogo krasica i razvida za vzrastta si i iskam da bida s neia vpreki ce na seks ne moga da se nadiavam!
Obace ne mislite li ce vzrastovata razlika e mnogo golema? Nema li da stana za posmesiste?
Редактирано от Цвети
По-описателно заглавие!
Никой не умира девствен ,животът преебава всички
Ебати мъката е докато ти прочета темите...
Прави квото ти душа иска ! Само се научи да пишеш щото се изтормозих докато прочета...![]()
+1Първоначално написано от Just_say_no
![]()
![]()
![]()
Tc e kato iskash da si s neq,kakvo ti puka za mnenieto na drugite ?
Za posleden put go kazvam ce ne sum v Bulgaria i zatoa ne znaia da pisa dobre, no vse pak me razbirate nali!!Първоначално написано от Just_say_no
Ne znaia kakvo da pravia po vprosa! Abe mai ste se otkaza!
не се отказвайако е свястна защо не?а и какво губиш? се пак нищо не ти пречи да опиташ
![]()
успех.
Е аз от къде да знам това, че не си в България... не се отказвай. Не е станало кой знае какво...Първоначално написано от Jaden
Tova e mnogo interesno! Kakuv sum sporet tebe?Убедена съм, че не си българин
1. Защо въпроса е в тема секс?
2. На 15 ходих с 21-годишен...Не мисля, че ще е проблем.
3. Чудесно е, че започваш да разбираш, че момичетата не са ходещи вагини. Обикновено момчетата започват да го разбират след 20-годишна възраст.
+1.. Щом ти си я харесваш другите са без значение,давай смело,защото после може да съжаляваш...а иначе в темата ти има доста грешки,но аз нямах проблем при прочитанетоПървоначално написано от lifelesscorpse
успех! :P
Не. Ако има поне грам мозък, значи е по-умна от теб. В случая и с еднодневна хлебарка да тръгнеш умствения ми капацитет ще е еднакъв.
nemislq 4e e golqma razlikataПървоначално написано от Jaden
obi4kam te beb4eto mi!
bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti
Най-добрата разлика в годините е 3-4 ....
http://www.impulse.bg/Xtuning
ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ![]()
My Only Love
Биологично погледнато 2 години е най-добре, защото момичетата се развиват с 2 годинки по-бързо от нас.Иначе и 3-4 да е не ми е проблем.![]()
+1Първоначално написано от Xtuning
На 17 си,а пишеш като второкласник![]()
Македонец или сърбинПървоначално написано от Jaden
Отказах се да го чета още на третата дума .. Дай на български бе пич![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
По хубоо да ходиш с малка но хубава от колкото с кака ама увасна.
Абе пич, тва е момиченце на 13 години бе.Майка й, и баща и купуват играчки и розови блузки...Какви гаджета и къв секс те гони.![]()
идиална двойка ще сте защо не?