.
Отговор в тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 134
    Град
    ... Some happy place ...
    Boje 13-17 , 13-20 .. Awe kvo vi stava we ... ot edna strana 13 godishni pikli , ot druga 17 i nagore godishni pedofili !| I ti tochno kakvo mislish , che shte ima da si govorish s edna 7mo klasnichka , kogato ti si na predela na zavurshvaneto ?! I ne smqtash li , che na tazi vuzrast 4 godini sa dosta golqma razlika ? Kvo nqma moicheta na tvoqta vuzrast deto da ti pusnat li? I ne znam kuv si chujdenec v Bulgariq ili bulgarin v chujbina , ama se nauchi da pishesh !
    Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!! Pp

SK0RP10N
    Guest
    Педофил, пишката ти да изсъхне !

Попринцип възрастовата граница не е голяма, но не сте на един акъл аз си патих от 1 такава... Няма смисал да си тровиш нервите и да си пилееш времето с такива дечурлига / лично мнение/
    ...They say learning to love yourself is the first step
    that you take when you want to be real.
    Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel
    ...

На теория не мисля, че възрастта няма кой знае какво значение, но това не важи за по-малките от 15-16... тогава още са си деца. И не мисля, че едно дете може да предложи кой знае какво на едно момче на 17. Поне се предполага, че на тези години би трябвало вече малко или много да мислиш като възрастен, макар че в днешно време това е доста рядко срещано сякаш.
    И все пак - не годините трябва да те спират, а личността на момичето - ако пък е свястна, не виждам защо да не пробвате.

ПП: Аз никога не бих ходил с момиче на 13
    Тъй красиви, тъй наивни,
    плискат по всяка капандура.
    И докато наливат тъй проливни,
    виждаш всичко друго колко малко струва....

bon_bon4e5
    Guest
    Миии.... не знам ,но аз съм на 13 а гаджето ми е на 19.... Преди не мослех ,че подобни разлики са нормални,но се убедих, че ако и от двете страни се прави компромиси може и да стане нещо (най-вече от момчето де ).... Сега той заминава,но ми е обещал ,че като се върне ще е е с мен (пък да видим).. Не мисля,че разликата ви е толкова голяма

Повече от фен Аватара на vikt0riQ
    Град
    точно в нас ;]
    нищо не ти пречи да опиташ...щом ти си харесваш нетрябва да ти пука от хорското мнение...

(sun) Live your life and do whatever you like...

Град
    СоФиЯ

Re: Аз съм на 17, а момичето което харесвам е на 13...

Цитирай Първоначално написано от Jaden
    Znaci na 17 godine sum! Vsicki moi priatele imat gadzeta na tazi vzrast, a az ot kakto se razdelih s priatelkata si predi 3 meseci sum sam! Sega obace mislia da se probvam s edno momice na 13 godine! Tia e mnogo krasica i razvida za vzrastta si i iskam da bida s neia vpreki ce na seks ne moga da se nadiavam!

Obace ne mislite li ce vzrastovata razlika e mnogo golema? Nema li da stana za posmesiste?

Редактирано от Цвети
    По-описателно заглавие!
    КаТо СъДя По ПрАвОпИсА тИ мАй И тИ сИ нА 13 ТаКа , Че ДаВаЙ ... УмСтВеНаТа НаПрЕдНАЛоСт Ви Е еДнАкВа ... ВъЗраСтТа НяМа ЗнАчЕнИе
    зНам кОя дА бЪдА, знАм зАщО сЪм лУда, зНаМ когО цЕлуВам и ЗнаМ каКвО рИскУвАм!!!

Град
    LoveTown
    Цитирай Първоначално написано от Sigrina
    Убедена съм, че не си българин
    Tova e mnogo interesno! Kakuv sum sporet tebe?
    Македонец или сърбин
    Pocti pozna! Znaci kato izklucim ce makedoncite sa bulgari ostava srpin, a v toa nema nisto loso nali!
    Ne pisa taka zle poneze ne sum cist bulgarin, a zastoto ne zivea v Bulgaria , a v Grcia!

Po temata: blagodaria vi za komentarite i suvetite! Pomognahte mi da preosmislia dosta ot moite vzgledi i sega gledam po zrelo na nestata!
    Vse pak mislia da se opitam s momiceto zastoto moite priateli mi kazvat ce nema nisto loso!
    No ne znaia kakvo da ucakvam?!? Kak ste se razviat nestata ako trgnem s neia!
    Imaite predvid ce neinata nai-dulga vrzka e 18 dni!
    Otnovo vi blagodaria!
    Никой не умира девствен ,животът преебава всички

Цитирай Първоначално написано от Чичко_Полицай
    Ебати мъката е докато ти прочета темите...
    + a kolkoto do temata nqma n6 lo6o
    My life is music !

Първо не мисля , че има нещо нередно в това 13 годишна да ходи с 17 годишен ...зависи си от харектерите на хората - може да са на светлинни говини разстояние по акъл , може пък и да имат много сходни интереси и приказки и да им е приятно заедно. 13 и 17 , 13 и 16 за мен си е напълно нормална разлика ... е вече 13 и 19 , 13 и 20 си става .. ненормално , но това е мое мнение разбира се ... тук поне според мен пречка може да се окаже единствено секса , защото все пак на 17 малко или много са си мъже .. а на 13 - е за мен е ненормално на 13 да правиш секс /въпреки , че напоследък е гъзария .. хах ... от куги лейки де. .. нвм/ Таа ако ви е приятно заедно , имате сходни интереси ... няма нищо лошо Когато бях на 13 имах много познати на по 17 - с някой се разбирах перфектно , а с други изобщо нямаше за какво да си говорим .. тъй че - успех
    П.С. А относно , че най дългата й връзка е 18 дни - ами и на 17 да е пак може да е същата ситуацията - това вече не е до години а до манталитет .. има такива на 13 , които имат годишни връзки , такива на 17 , които имат няколко дневни и обратното ...

ако тръгнете нея няма да я е срам,че ходи със 17 годишен,а че ходи с момче което пише като първокласник..
    а по темата ако не чакаш секс пробвай се след време може и да те огрее

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Добре,че си написал,че не можеш да очакваш секс въпреки,че е ясно,че момчетата на тази възраст за какво мислят и все някога ще си го поискаш от нея,а това дали тя ще ти го даде не мога да гадая и не знам/според мен не е нормално на 13 да се води полов живот/ и също така има разлика между "харесване" и "обич" и общо взето ако е нещо повече от харесване,може и да излезне нещо .

Цитирай Първоначално написано от Чичко_Полицай
    Ебати мъката е докато ти прочета темите...
    +1

.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Абе вие нормални ли сте бе? Педофил бил.. Има хора, които имат 10 години разлика,че и повече, и брак сключват вие тука 4 години за педофилия смятате...

Към автора:
    Сега ние не можем да кажем дали ще се получи нещо.. Пък и от опит глава не боли.. Но много зависи от характерите на двамата. Тя може да е на 13, ама акъла и да е на 15 годишна примерно..просто много ама много зависи от характера. Годините не са толкова важни.

П.П.: Ее начи с този правопис не спряхте! Аз как му разчитам? То май не той не може да пише, ами вие не можете да четете
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Не мисля че разликата е голяма пък и ти си осъзнал че не може да се надяваш на секс ами ако и тя те харесва какво чакаш

Ти добреее ли си, какво ти пука колко е голяма, ако не мисли като 13 годишна и ако наистина я харесваш БЪДИ С НЕЯ познавам приятели който са на 15 а приятелките им са на 20 или обратното ама се обичат истински така че да не ти пука на колко, важното е да се обичате

Good Luck

Я малко Усещaне

Цитирай Първоначално написано от uнTi7лeD:
    ]Ти добреее ли си, какво ти пука колко е голяма, ако не мисли като 13 годишна и ако наистина я харесваш БЪДИ С НЕЯ познавам приятели който са на 15 а приятелките им са на 20 или обратното ама се обичат истински така че да не ти пука на колко, важното е да се обичате

Good Luck
    +1
    Да не ти пука за мнението на хората ! Винаги ще има за какво да клюкарят! Ако не си ти, ще е съседката с любовника и или момичето на продавачката в магазина и гаджето и, които е на 18 !! Спокойно пич!! Всяко чудо за три дни! Ако връзката ви е дълга хората ще спрат да приказват!
    ..Гъста мъгла нищо не виждам пред мен,
    Чудесно се чувствам и този шибан слънчев ден.
    Допирам устни -ДА !
    И опъвам дълбоко, в следващия момент съм вече много нависоко..

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Не е голяма пробвай се

Град
    Усмивката :Р
    Докато го умуваш да бяхте тръгнали вече и да бяхте скъсали... Човек никога не знае какво може да стане ако не опита...
    Иначе погледнато 4 години не е голяма разлика, зависи от акъла и на двама ви. А ако не е българка (нали каза, че живееш в Гърция), няма да й направи впечатление цветущото ти писане
    Smile becаuse it's the second best thing you can do with your lips

Цитирай Първоначално написано от lifelesscorpse
    не се отказвай ако е свястна защо не?а и какво губиш? се пак нищо не ти пречи да опиташ успех.
    +1
    98% от младото поколение пие бира!
    Ако си от онези 2%, които не пият бира, значи си идиот!

.

Имах същия проблем, само че аз съм на 19, а тя е на 15.. и не стана.. просто е прекалено малка.. не мога да се надявам за сериозна връзка.. а и няма да е правилно, аз сега влизам в университет, започвам работа.. а тя тепърва ще си кара ученическите години.. Просто не може да се получи, въпреки че и тя е много красива де Не искам да си причинявам излишна болка
    There Is Only One..

Мега фен Аватара на Spider4eto

Re: .

Цитирай Първоначално написано от HeartBreakKid
    Имах същия проблем, само че аз съм на 19, а тя е на 15.. и не стана.. просто е прекалено малка.. не мога да се надявам за сериозна връзка.. а и няма да е правилно, аз сега влизам в университет, започвам работа.. а тя тепърва ще си кара ученическите години.. Просто не може да се получи, въпреки че и тя е много красива де Не искам да си причинявам излишна болка
    Когато тръгнахме аз бях на 15, а моя приятел на 19, от една година сме заедно...

еми пробвай па и за секса може да ти излезе късмета те днешните още на 12 почват

............

nqma n6 lo6o.. moje bi e malko golqma razlikata.. to4no z ateq godini no. p1k za6to ne

Re: Аз съм на 17, а момичето което харесвам е на 13...

Znaci na 17 godine sum! Vsicki moi priatele imat gadzeta na tazi vzrast, a az ot kakto se razdelih s priatelkata si predi 3 meseci sum sam! Sega obace mislia da se probvam s edno momice na 13 godine! Tia e mnogo krasica i razvida za vzrastta si i iskam da bida s neia vpreki ce na seks ne moga da se nadiavam!

Obace ne mislite li ce vzrastovata razlika e mnogo golema? Nema li da stana za posmesiste?

Редактирано от Цвети
    По-описателно заглавие!
    4 години ... виж моито виждане 4е до 5 години разлика нема проблем ама нагоре става малко гадно ... но незабравяи 4е моми4етата си падат по батковци ... пожелавам ти касмет ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си