- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Аз съм на 17, а момичето което харесвам е на 13...
Boje 13-17 , 13-20 .. Awe kvo vi stava we ... ot edna strana 13 godishni pikli , ot druga 17 i nagore godishni pedofili !|I ti tochno kakvo mislish , che shte ima da si govorish s edna 7mo klasnichka , kogato ti si na predela na zavurshvaneto ?! I ne smqtash li , che na tazi vuzrast 4 godini sa dosta golqma razlika ? Kvo nqma moicheta na tvoqta vuzrast deto da ti pusnat li? I ne znam kuv si chujdenec v Bulgariq ili bulgarin v chujbina , ama se nauchi da pishesh !
Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!!![]()
Pp
Педофил, пишката ти да изсъхне !
Попринцип възрастовата граница не е голяма, но не сте на един акълаз си патих от 1 такава... Няма смисал да си тровиш нервите и да си пилееш времето с такива дечурлига / лично мнение/
...They say learning to love yourself is the first step
that you take when you want to be real.
Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel...
На теория не мисля, че възрастта няма кой знае какво значение, но това не важи за по-малките от 15-16... тогава още са си деца. И не мисля, че едно дете може да предложи кой знае какво на едно момче на 17. Поне се предполага, че на тези години би трябвало вече малко или много да мислиш като възрастен, макар че в днешно време това е доста рядко срещано сякаш.
И все пак - не годините трябва да те спират, а личността на момичето - ако пък е свястна, не виждам защо да не пробвате.
ПП: Аз никога не бих ходил с момиче на 13
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Миии.... не знам ,но аз съм на 13 а гаджето ми е на 19.... Преди не мослех ,че подобни разлики са нормални,но се убедих, че ако и от двете страни се прави компромиси може и да стане нещо (най-вече от момчето де ).... Сега той заминава,но ми е обещал ,че като се върне ще е е с мен (пък да видим).. Не мисля,че разликата ви е толкова голяма![]()
![]()
![]()
![]()
нищо не ти пречи да опиташ...щом ти си харесваш нетрябва да ти пука от хорското мнение...![]()
(sun) Live your life and do whatever you like...
КаТо СъДя По ПрАвОпИсА тИ мАй И тИ сИ нА 13 ТаКа , Че ДаВаЙ ... УмСтВеНаТа НаПрЕдНАЛоСт Ви Е еДнАкВа ... ВъЗраСтТа НяМа ЗнАчЕнИеПървоначално написано от Jaden
зНам кОя дА бЪдА, знАм зАщО сЪм лУда, зНаМ когО цЕлуВам и ЗнаМ каКвО рИскУвАм!!!
Pocti pozna! Znaci kato izklucim ce makedoncite sa bulgari ostava srpin, a v toa nema nisto loso nali!Първоначално написано от Sigrina
Ne pisa taka zle poneze ne sum cist bulgarin, a zastoto ne zivea v Bulgaria , a v Grcia!
Po temata: blagodaria vi za komentarite i suvetite! Pomognahte mi da preosmislia dosta ot moite vzgledi i sega gledam po zrelo na nestata!
Vse pak mislia da se opitam s momiceto zastoto moite priateli mi kazvat ce nema nisto loso!
No ne znaia kakvo da ucakvam?!? Kak ste se razviat nestata ako trgnem s neia!
Imaite predvid ce neinata nai-dulga vrzka e 18 dni!
Otnovo vi blagodaria!
Никой не умира девствен ,животът преебава всички
+Първоначално написано от Чичко_Полицай
a kolkoto do temata nqma n6 lo6o
My life is music !![]()
![]()
Първо не мисля , че има нещо нередно в това 13 годишна да ходи с 17 годишен ...зависи си от харектерите на хората - може да са на светлинни говини разстояние по акъл , може пък и да имат много сходни интереси и приказки и да им е приятно заедно. 13 и 17 , 13 и 16 за мен си е напълно нормална разлика ... е вече 13 и 19 , 13 и 20 си става .. ненормално , но това е мое мнение разбира се ... тук поне според мен пречка може да се окаже единствено секса , защото все пак на 17 малко или много са си мъже .. а на 13 - е за мен е ненормално на 13 да правиш секс /въпреки , че напоследък е гъзария .. хах ... от куги лейки де. .. нвм/ Таа ако ви е приятно заедно , имате сходни интереси ... няма нищо лошоКогато бях на 13 имах много познати на по 17 - с някой се разбирах перфектно , а с други изобщо нямаше за какво да си говорим .. тъй че - успех
П.С. А относно , че най дългата й връзка е 18 дни - ами и на 17 да е пак може да е същата ситуацията - това вече не е до години а до манталитет .. има такива на 13 , които имат годишни връзки , такива на 17 , които имат няколко дневни и обратното ...
ако тръгнете нея няма да я е срам,че ходи със 17 годишен,а че ходи с момче което пише като първокласник..
а по темата ако не чакаш секс пробвай се след време може и да те огрее![]()
![]()
Добре,че си написал,че не можеш да очакваш сексвъпреки,че е ясно,че момчетата на тази възраст за какво мислят и все някога ще си го поискаш от нея,а това дали тя ще ти го даде не мога да гадая и не знам/според мен не е нормално на 13 да се води полов живот/ и също така има разлика между "харесване" и "обич" и общо взето ако е нещо повече от харесване,може и да излезне нещо
.
+1Първоначално написано от Чичко_Полицай
![]()
![]()
![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Абе вие нормални ли сте бе? Педофил бил.. Има хора, които имат 10 години разлика,че и повече, и брак сключват вие тука 4 години за педофилия смятате...![]()
Към автора:
Сега ние не можем да кажем дали ще се получи нещо.. Пък и от опит глава не боли.. Но много зависи от характерите на двамата. Тя може да е на 13, ама акъла и да е на 15 годишна примерно..просто много ама много зависи от характера. Годините не са толкова важни.
П.П.: Ее начи с този правопис не спряхте! Аз как му разчитам? То май не той не може да пише, ами вие не можете да четете![]()
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Не мисля че разликата е голяма пък и ти си осъзнал че не може да се надяваш на секс ами ако и тя те харесва какво чакаш
+1Първоначално написано от uнTi7лeD:
Да не ти пука за мнението на хората ! Винаги ще има за какво да клюкарят! Ако не си ти, ще е съседката с любовника и или момичето на продавачката в магазина и гаджето и, които е на 18 !! Спокойно пич!! Всяко чудо за три дни! Ако връзката ви е дълга хората ще спрат да приказват!![]()
![]()
..Гъста мъгла нищо не виждам пред мен,
Чудесно се чувствам и този шибан слънчев ден.
Допирам устни -ДА !
И опъвам дълбоко, в следващия момент съм вече много нависоко..
Докато го умуваш да бяхте тръгнали вече и да бяхте скъсали... Човек никога не знае какво може да стане ако не опита...
Иначе погледнато 4 години не е голяма разлика, зависи от акъла и на двама ви. А ако не е българка (нали каза, че живееш в Гърция), няма да й направи впечатление цветущото ти писане![]()
Smile becаuse it's the second best thing you can do with your lips
+1Първоначално написано от lifelesscorpse
![]()
98% от младото поколение пие бира!
Ако си от онези 2%, които не пият бира, значи си идиот!
Имах същия проблем, само че аз съм на 19, а тя е на 15.. и не стана.. просто е прекалено малка.. не мога да се надявам за сериозна връзка.. а и няма да е правилно, аз сега влизам в университет, започвам работа.. а тя тепърва ще си кара ученическите години.. Просто не може да се получи, въпреки че и тя е много красива деНе искам да си причинявам излишна болка
![]()
There Is Only One..
Когато тръгнахме аз бях на 15, а моя приятел на 19, от една година сме заедно...Първоначално написано от HeartBreakKid
еми пробвай па и за секса може да ти излезе късмета те днешните още на 12 почват![]()
![]()
nqma n6 lo6o.. moje bi e malko golqma razlikata.. to4no z ateq godini no. p1k za6to ne
4 години ... виж моито виждане 4е до 5 години разлика нема проблем ама нагоре става малко гадно ... но незабравяи 4е моми4етата си падат по батковци ...Първоначално написано от Jaden
пожелавам ти касмет ...
![]()