- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Аз съм на 17, а момичето което харесвам е на 13...
аууу колко си неграмотен, от коя част на Македония си?Първоначално написано от Jaden
Money won't fall, pockets don't swole
Rubberband keep popping out my own stole
I ain't tellin' no lies
Man, shawty live a hell of a life..;]]
Изтормозих се докато го разбера.Такам...като искаш да си с нея бъди с нея,без да ти пука от мнението на другите.А за секса,защо мислиш че няма да ти пусне
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
spoko tr1gvai s neq i az s1m na 13 ama sam hodila i s 18 i s 19 godi6en ;]
Научи се да пишешПървоначално написано от bebe7o
![]()
LoVe Is PaiN.....!!!
ами може би защото е на 13Първоначално написано от didi_baby
![]()
И спокс.. ако я харесваш се пробвай.. защо се интересуваш от мнението на другите.. действай и успех![]()
гордееш ли се?Първоначално написано от ivana0895
май го успокоява, че не е единствен..Първоначално написано от Чичко_Полицай
![]()
Horse Crazy Girl!!
абе пич научи се да пишеш първоПървоначално написано от Jaden
![]()
ас сте ти каза да си извадис пръсцето от устата и да си го навре6 в анусценцето
Първоначално написано от Чичко_Полицай
+1![]()
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...
Srbino / Makedoneco, ja te volim u duparo.Oti pedofil.Първоначално написано от Jaden
Ne chepkai dechiniata, ke puknesh.
Не бе, от столипиново еПървоначално написано от Pavcho0
![]()
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
Първоначално написано от SK0RP10N
Никой не умира девствен ,животът преебава всички
+1 .. на пълно прав/а сиПървоначално написано от N_a_G_a
![]()
![]()
Можеш да кажеш на света, че се прибирам.. обратно там където принадлежа! И знам, че царството ми ме очаква и е простило моите грешки!
spoko ne si prekaleno golqm za neq az se opitvam da svatosam ena fr s mom4e koeto e po4ti na 18 a tq po4ti na14 ...a ti razbrax problema za6to pi6e6 tai ma brat prosto mi ze du6ata s toq text![]()
![]()
Според мен не е българинПървоначално написано от Just_say_no
![]()
That is weird...
еми пробвай че да видим ко ше стане ... 4 години не са мн голяма разлика ...![]()
Можеш да пропилееш минути, часове, дни, седмици или дори месеци на това да анализираш дадена ситуация, опитвайки се да сглобиш парчетата както трябва. Да предполагаш какво е могло да бъде или да не бъде ... Или просто можеш да оставиш парчетата на земята и да продължиш напред !
Че какво бе,братле ;> В днешно време огромна част от момичетата между 13 и 15-16 ходят с някакви от 18 до 24-25 (чувал съм и момиче на 14 с мъж на 39)
Така че не се притеснявай и GO! :>
Не знам колко пъти ще ви кажа да духате ,
искате ме на земята - ми що не го духате?
Разбира се, че няма лошо да си я харесва...Но, на какво се надява...13 годишна е - дори да си мисли, че знае какво иска, надали е така...
Отново едно супер точно мнениеПървоначално написано от plmn``
![]()
С теб съм , братле , точно така мисля и аз , защото и аз веднъж харесвах една на 13 и ... знаеш ;>
Не знам колко пъти ще ви кажа да духате ,
искате ме на земята - ми що не го духате?
Първоначално написано от Чичко_Полицай
полицай, тая кокошка накрая настига ли дятето
![]()
![]()
![]()
ne nqma ....... ta i kavo te int. drygite kakvo mislqt ??
LoVe ........ {P}{P}{P}
[quote="Jaden"]Znaci na 17 godine sum! Vsicki moi priatele imat gadzeta na tazi vzrast, a az ot kakto se razdelih s priatelkata si predi 3 meseci sum sam! Sega obace mislia da se probvam s edno momice na 13 godine! Tia e mnogo krasica i razvida za vzrastta si i iskam da bida s neia vpreki ce na seks ne moga da se nadiavam!
Obace ne mislite li ce vzrastovata razlika e mnogo golema? Nema li da stana za posmesiste?
SPOKOO BATE moia priqtel e na 21 a az sam na 13 pak kvo ot tova
Обичам Андриан
офф пи4 кво се занимаваш с тапаците от форумахаресваш я пробваи се ....., тука ще те изкарат кав ли не
.Писането ти го раз4етох без никав проблем,неслушаи другите... прави каквото ти си иска6,като я харесва6 варви и я спе4ели.Нео4аква6 сех си4ко е ок на4и даваи хвания я ...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()