.
Отговор в тема
Страница 5 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 134
    аз не виждам никакъв проблем в това ...когаот едва навърших 13..имах приятел който беше почти на 18...и тов ане беше пречка между нас..не са важни годините..и възрастта не може да раазделя..ако имате сериозни анмерения и държите един на друг...сичко ше е наред;]

Фен
    Град
    Triton's kingdom
    Да не ти пука
    Имам две приятелки дето са на 16 и ходат с 23 годишни пък една позната дето ходи с 37 годишен под предтекст че никои друг нямало да я хареса и тя е на 16.....

Принципно съм против големите разлики особено на тфа ниво ама и зависи кфи са ти намеренията.Винаги ще е така момиченцата търсат батковци щото им е интересно а батковците търсат момиченца щото е по лесно.

омг 1во се научи да пишеш малко по-грамотно и не мисля , че има чак толкова голямо значение възрастта , зависи си от човека , ако си се държи като 13-годишна не мисля че много ще си подхождате ама ти си решаваш ^^
    Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...

Град
    Slivnica

....

Мхм... 4 години според мен не е много.. Има някои които са със по 10 години разлика.. По добре опитай може и да се получи..
    Любовта е това нещо,което те кара да летиш в небесата,но колкото по на високо се носиш,толкова по-жестоко пaдош.

може би само нейният акъл е още лапешки и може да ти е тъпа иначе кво 4 години разлика са златна разлика (всъщност златната са 5 години) така че яка разлика са и 4

Re: Аз съм на 17, а момичето което харесвам е на 13...

Цитирай Първоначално написано от Jaden
    Znaci na 17 godine sum! Vsicki moi priatele imat gadzeta na tazi vzrast, a az ot kakto se razdelih s priatelkata si predi 3 meseci sum sam! Sega obace mislia da se probvam s edno momice na 13 godine! Tia e mnogo krasica i razvida za vzrastta si i iskam da bida s neia vpreki ce na seks ne moga da se nadiavam!

Obace ne mislite li ce vzrastovata razlika e mnogo golema? Nema li da stana za posmesiste?

Редактирано от Цвети
    По-описателно заглавие!

абе пич...аз съм на почти 15 падам си по момоче на 18,след 2 месеца ще стане на 19.всъшност си ПАДАХ,сега не щот е шибан чук...и така...въпроса е че за любовта няма граници...дори разликата да а 10-15 години...по-голяма или малка...ако има разбирателство...и взаимни интереси...и като сте заедно...за вас сякаш спира времето...какво ти пука за възраста й...стегни се...а и щом е на 13...зачи скоро ще и се праи секс

Ако ще тръгваш с момичето - 0ке, само че недей да имаш много големи очаквания в смис за кой знае колко сериозна връзка разбирателсвто и тн ...Младите куклички обичат свободата и да правят каквото пожелаят без много много да се съобразяват с когото и да било Казвам го защотото имам 1 съседка момиче на тези години която доста ми споделя като ме срещне да кажем да пазара Ако си имате чувства по м/у Ви .. граници нека няма Направи се щастлив ако това иска сърцето ти Успех от мен..
    Нощта настъпва, а тя мълчи.Сълзите се стичат, душата кърви.Студът замразява, сърцето търпи.Спомени бледи преплитат се,в сърцето зее яма.И кръв буйна пролива се.И един млад живот отива си....

Град
    isperih
    Това е истински BULLSHIT man!Товяа е дете! Моля без педофилстване!

Град
    На Майната си xD
    off..Още един...малките момиченца харесват готини батковци,а те малките шот са лесни... стегни се ве...това е още дете...а ти за секс ми говориш...писна ми от такива като тебе...и не си мили че ще я "обичаш" след няколко месеца "ходене"...а за секс не си и помисляй шот даже се наказва от закона(доколкото помня ) а и е тъпо...ако искаш само секс събери малко пари и марш в някой публичен дом или си намери от улицата няква...но недей да си помисляш дори с толкова малки от тебе...безсрамник!

----------------
    Listening to: Metallica - The Unforgiven II
    via FoxyTunes

Повече от фен Аватара на LDto
    Цитирай Първоначално написано от DjuDjiTo
    Цитирай Първоначално написано от zvezdi4ka_su
    Tc e kato iskash da si s neq,kakvo ti puka za mnenieto na drugite ?
    +1

и аз тъй мисля :P

Ами когато тръгнах с приятеля ми преди две години бях на 13 а той на 17, разликата не се усещаше, а за секса почака 10 месеца някъде.
    Успехът е най-доброто опиянение !!! : )

Убедена съм, че не си българин
    Tova e mnogo interesno! Kakuv sum sporet tebe?
    Според мен си шлъокавец, щот пишеш на шлъокавица

По темата: не мисля, че е кой знае колко нередно да си с тва момиче, щом е арна, зимайте се бе. Но лично на мен не ми допадат такива връзки. Звучи ми все едно, не можеш да си намериш мацка на твойте години и търсиш по-лесното. Така изглежда, не казвам че е истина
    пп:иначе разликата ви в годините не е мн голяма, но факта че е на 13 някак си ддз бе спах на криво днес и още съм сънена

м и аз преди 2 години на лагер се запознах с 17 годишно мом4е ( бяхх на 13 и не6то) и ходихме година и половина Разликата от 4 години е добра

няма лошо да опиташ

Цитирай Първоначално написано от Sharpay
    м и аз преди 2 години на лагер се запознах с 17 годишно мом4е ( бяхх на 13 и не6то) и ходихме година и половина Разликата от 4 години е добра
    За теб може да е добра, но дали на момчето/момичето му се занимава с 4 год. по-малки?

Повече от фен
    Град
    lunata
    Питай я дали и е дошло, ако не и е дошло забрави за нея.
    wtf

Цитирай Първоначално написано от Овесения
    Питай я дали и е дошло, ако не и е дошло забрави за нея.
    След като е "много развита за възрастта си" как няма да й е дошло?На тая възраст почти всички имат.
    Ако скочиш ти...

...Скачам и аз

Голям фен Аватара на dantro

Re: Аз съм на 17, а момичето което харесвам е на 13...

Znaci na 17 godine sum! Vsicki moi priatele imat gadzeta na tazi vzrast, a az ot kakto se razdelih s priatelkata si predi 3 meseci sum sam! Sega obace mislia da se probvam s edno momice na 13 godine! Tia e mnogo krasica i razvida za vzrastta si i iskam da bida s neia vpreki ce na seks ne moga da se nadiavam!

Obace ne mislite li ce vzrastovata razlika e mnogo golema? Nema li da stana za posmesiste?

Редактирано от Цвети
    По-описателно заглавие!

Измъчи ме бе
    My heart is elated
    But my head is exhausted
    It's this powerful magic
    Can it really be true?

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    кво толко се кефите на некви лапета бе?

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Ами...я тя дали те харесва,а?...4 години не са никак много,но точно на този етап мисля,че е по-добре да нямаш връзки с момичета на тази възраст...Просто ти си почти пълнолетен,а тя едвам навлиза в побертета и все някога ще се стигне до секс.Предполагам,че ще се скоро...Най-много ви давам година,докато на теб не ти се прийска...Пък и тя е все пак на 13 и е много по-зависима от родителите си,от колкото ти от твоите.Няма начин да не разберат за теб.Тогава съм сигурна,че ще й забранят да се виждате...Накрая някой ще бъде зарязан и ще осъзнаете,че и двата сте си губили времето в безмислени...историйки.Няма смисъл.

е кво значение имат годините пък ся .... само 4 години ... и ние с моя приятел имаме толкова .. споко
    Make Some Noise ... ;]]]

Уф не ви ли омръзна от теми като "На 16 съм а харесвам момиче на 11", "на 17 съм а харесвам момиче на 13" ся остава да видим и "На 20 съм а съм влюбен в бебе" Балу си майкаа е
    пп:наистина ли е толкова трудно да пишете на кирилица??
    Fuck you You fucking Fuckers

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Цитирай Първоначално написано от kr0seR
    Pedofil
    Не е педофил.Просто момчето е зле.4 години не е голяма разлика,но на моента и двамата са на различни етапи от живота.За това и както казах,по-добре да не започват нещо,за което после е много вероятно да съжаляват.

spox малките винаги търсят батковци .пък и разликата ви е нормална .все пак една фр на 14 г . ходи смоммче на 24г.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си