- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Аз съм на 17, а момичето което харесвам е на 13...
аз не виждам никакъв проблем в това...когаот едва навърших 13..имах приятел който беше почти на 18...и тов ане беше пречка между нас..не са важни годините..и възрастта не може да раазделя..ако имате сериозни анмерения и държите един на друг...сичко ше е наред;]
Да не ти пука![]()
![]()
Имам две приятелки дето са на 16 и ходат с 23 годишни пък една позната дето ходи с 37 годишен под предтекст че никои друг нямало да я хареса и тя е на 16.....
Принципно съм против големите разлики особено на тфа ниво ама и зависи кфи са ти намеренията.Винаги ще е така момиченцата търсат батковци щото им е интересно а батковците търсат момиченца щото е по лесно.
омг 1во се научи да пишеш малко по-грамотно и не мисля , че има чак толкова голямо значение възрастта , зависи си от човека , ако си се държи като 13-годишна не мисля че много ще си подхождате ама ти си решаваш ^^
Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...
Мхм... 4 години според мен не е много.. Има някои които са със по 10 години разлика.. По добре опитай може и да се получи..
Любовта е това нещо,което те кара да летиш в небесата,но колкото по на високо се носиш,толкова по-жестоко пaдош.
може би само нейният акъл е още лапешки и може да ти е тъпаиначе кво 4 години разлика са златна разлика (всъщност златната са 5 години) така че яка разлика са и 4
![]()
Първоначално написано от Jaden
абе пич...аз съм на почти 15 падам си по момоче на 18,след 2 месеца ще стане на 19.всъшност си ПАДАХ,сега не щот е шибан чук...и така...въпроса е че за любовта няма граници...дори разликата да а 10-15 години...по-голяма или малка...ако има разбирателство...и взаимни интереси...и като сте заедно...за вас сякаш спира времето...какво ти пука за възраста й...стегни се...а и щом е на 13...зачи скоро ще и се праи секс![]()
Ако ще тръгваш с момичето - 0ке, само че недей да имаш много големи очаквания в смис за кой знае колко сериозна връзка разбирателсвто и тн ...Младите куклички обичат свободата и да правят каквото пожелаят без много много да се съобразяват с когото и да билоКазвам го защотото имам 1 съседка момиче на тези години която доста ми споделя като ме срещне да кажем да пазара
Ако си имате чувства по м/у Ви .. граници нека няма Направи се щастлив ако това иска сърцето ти
Успех от мен..
Нощта настъпва, а тя мълчи.Сълзите се стичат, душата кърви.Студът замразява, сърцето търпи.Спомени бледи преплитат се,в сърцето зее яма.И кръв буйна пролива се.И един млад живот отива си....
Това е истински BULLSHIT man!Товяа е дете! Моля без педофилстване!![]()
off..Още един...малките момиченца харесват готини батковци,а те малките шот са лесни... стегни се ве...това е още дете...а ти за секс ми говориш...писна ми от такива като тебе...и не си мили че ще я "обичаш" след няколко месеца "ходене"...а за секс не си и помисляй шот даже се наказва от закона(доколкото помня) а и е тъпо...ако искаш само секс събери малко пари и марш в някой публичен дом или си намери от улицата няква...но недей да си помисляш дори с толкова малки от тебе...безсрамник!
----------------
Listening to: Metallica - The Unforgiven II
via FoxyTunes
Първоначално написано от DjuDjiTo
и аз тъй мисля :P![]()
Ами когато тръгнах с приятеля ми преди две години бях на 13 а той на 17, разликата не се усещаше, а за секса почака 10 месеца някъде.![]()
Успехът е най-доброто опиянение !!! : )
Според мен си шлъокавец, щот пишеш на шлъокавицаПървоначално написано от Jaden
![]()
![]()
По темата: не мисля, че е кой знае колко нередно да си с тва момиче, щом е арна, зимайте се бе. Но лично на мен не ми допадат такива връзки. Звучи ми все едно, не можеш да си намериш мацка на твойте години и търсиш по-лесното. Така изглежда, не казвам че е истина
пп:иначе разликата ви в годините не е мн голяма, но факта че е на 13 някак си ддзбе спах на криво днес и още съм сънена
м и аз преди 2 години на лагер се запознах с 17 годишно мом4е ( бяхх на 13 и не6то) и ходихме година и половина Разликата от 4 години е добра
За теб може да е добра, но дали на момчето/момичето му се занимава с 4 год. по-малки?Първоначално написано от Sharpay
Питай я дали и е дошло, ако не и е дошло забрави за нея.
wtf
След като е "много развита за възрастта си" как няма да й е дошло?На тая възраст почти всички имат.Първоначално написано от Овесения
Ако скочиш ти...
...Скачам и аз
Първоначално написано от Jaden
Измъчи ме бе
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?
кво толко се кефите на некви лапета бе?![]()
Ами...я тя дали те харесва,а?...4 години не са никак много,но точно на този етап мисля,че е по-добре да нямаш връзки с момичета на тази възраст...Просто ти си почти пълнолетен,а тя едвам навлиза в побертета и все някога ще се стигне до секс.Предполагам,че ще се скоро...Най-много ви давам година,докато на теб не ти се прийска...Пък и тя е все пак на 13 и е много по-зависима от родителите си,от колкото ти от твоите.Няма начин да не разберат за теб.Тогава съм сигурна,че ще й забранят да се виждате...Накрая някой ще бъде зарязан и ще осъзнаете,че и двата сте си губили времето в безмислени...историйки.Няма смисъл.![]()
Pedofil![]()
е кво значение имат годините пък ся .... само 4 години ... и ние с моя приятел имаме толкова .. споко![]()
![]()
Make Some Noise ... ;]]]
Уф не ви ли омръзна от теми като "На 16 съм а харесвам момиче на 11", "на 17 съм а харесвам момиче на 13" ся остава да видим и "На 20 съм а съм влюбен в бебе" Балу си майкаа е![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
пп:наистина ли е толкова трудно да пишете на кирилица??
Fuck you You fucking Fuckers
Не е педофил.Просто момчето е зле.4 години не е голяма разлика,но на моента и двамата са на различни етапи от живота.За това и както казах,по-добре да не започват нещо,за което после е много вероятно да съжаляват.Първоначално написано от kr0seR