- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Частните уроци за кандидат-гимназисти в София
Добрее съмнявам се, че някой ще ми обърне внимание при цялата дандания сега, но все пак да опитам ако не ще пусна темата др месец.
Такаа кажете ми имена и адресчета на школи за частни уроци, които да ме подготвят за изпитите след 7 клас.Аз съм набор 95, което означава, че тая година ще съм 7ми клас ии вече имам представа къде искам да кандидатствам, а там не се влиза лесно- ТСАГ (Строителния в София) или Френската.Трябва ми много сериозна подготовка и ако има някой с оценки 5+ по български и 4.5, по възможност 5 по математика да казва къде е ходил на уроци.Аз съм решила, че по математика ше ходя И при една учителка тук от училището ми, защото съм чувала, че доста добри оценки изкарват децата които са били при нея, а там (ТСАГ) математиката се умножава по 3 до колкото знам
Таа кажете имена на школи които могат да ме подготвят добре.Ааа да няма да е зле и парички да споменавате.
Ай мерси предварително![]()
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Попринцип 90% от резултата,които ще постигнеш си зависи от самия теб дори да ходиш на 100 урока няма как да ти го натъпчат в главата трябва да си седнеш на задника и яко зубрене,Иначе аз ти препоръчвам школа Веди подготовката е много добра организират се пробни изпити абе всичко е ок.Цената е към 1000лв(навсякъде е толкова)повече информация на: www.vedi.bg Надявам се да съм ти помогнала. :P :P :P
мдам,така е...Първоначално написано от mimi_00
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
btw едно момиче от мойто даскало не ходи на никакви уроци и има 5.964 по бел и 5.42 мисля по мат ...така че всичко си зависи от човекаА колкото до частни уроци или курсове ...За бг най-добри са "ВЕДИ" , за математика "РЕГАЛИЯ" ...можеш да потърсиш в нета,защото точни адреси нз , но тази година Регалия преподаваха в 119-то (с/у хотел Плиска) , а ВЕДИ на доста места... Но според мен е най-добре да си вземеш частен учител по математика , който ще може да ти обясни всичко доста по-добре от на курсове
![]()
![]()
![]()
obi4am te slunceeeeeeeeee
сигурна ли си че не е ходила на уроци? Защото половината материал от теста по мат не беше взиман в училищеПървоначално написано от *кФаРтАЛнЪтЪ_пРиНцЕскЪъЪ*