- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да възбуда приятеля си?
щот свирките са голямо разнообразиеПървоначално написано от NeNoRMaLNiKa
Пиле, явно още не си наясно със секса, но може лесно да го попиташ ахахах. Свирката не е нещо страшно. Най-важното е да внимаваш със зъбитеИли пък сменяйте позата често, вкарай малко еротика.
![]()
HaRaBi
Ее кой ви излъга, че свирките са основното разнообразиеПървоначално написано от ellHRB
![]()
Може да пробвате да смените обстановката, позите, темпото ако щеш... има толкова много неща, просто си развихри въображението![]()
Come out, come out wherever you are...
Първоначално написано от JenataNaShefa
иронията вече не е на мода явно
HaRaBi
Просто му прави свирки гола, за да те гледа.
Don't tell me what I can or can't do !
темата не трябва ли да се изтрие, като е на латиница![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
..тая уста за кво' ви е дадена да лапате квото ви падне..ако беше за свирки щеше да е с буквата О...най-простичко казано.....ако искаш да го възбудиш без да си слагаш разни неща по дупките,можеш да го целуваш по врата или мастните висулки на ушите ....разбира се трябва да се работи и по долната част...
Защо? Може цяла вечер да си облича и съблича секси бельоПървоначално написано от angel_love_
![]()
И защо да са странни?!?!?Не всеки обича да прави свирки!!!Ако не я възбужда, защо да го прави???Има толкова много начина , за да го надървиЕбаси...Ти ако не знаеш как да го възбудиш, аз ли да знам.Стимулирай му ерогените зони,ако не знаеш кои са - ми питай го.
![]()
Ti nai-dobre trqbva da znae6 kakvo na haresva partniora ti...
Horata v foruma kak da znaqt, sa6to, kakvo pravite, 4e da znaqt da ti kajat kakvo drugo moje da pravite.
Razbira se, moje da ti e malko neudobno da govori6 s nego zatova (makar4e ne vijdam pri4ina,6tom pravite seks, kak moje da te e sram da go pita6 kakvo haresva, kakvo go vazbujda i t.n.)
A ako vse o6te ti e neudobno da govori6 s nego za tova, za6to ne v skype? ako nqkoi pat si pi6ete, prosto po4ni temata i 6te vidi6 kak 6te ti kaje vsi4ko![]()
Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...
да беее точно!! Според мен първа е свирката и после секса не знам...Първоначално написано от aqweR
ама редовен секс без свирка...ддз не става ли мн сухо ? Нормално да искаш разнообразие..какво няма вие пропускате половината кеф
:P
![]()
axaxaxaxxaxaxПървоначално написано от t1n4e7o
![]()
![]()
Можеш да си купиш с дълги крака,
можеш да си купиш с руса коса.
Всичките са твои - от Варна до Бургас,
тогава защо ми каза, че ти трябвам аз ??
направи нещо, което до сега не си правила... спретни му някоя изненадка... предизвикай го по някакъв начин... понякога дори и гледката е достатъчна.. :P :P само малко въображение![]()
+1Първоначално написано от Byboleche
![]()