- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- 17.09.2008г НАЙ-ВЕЛИКИЯ ДЕН
идва бе =D> ...ТИЕСТОООООООООООООО![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://img300.imageshack.us/img300/1...toflyerbj3.jpg
Кланям се на тези които ще ходят...те са ценители на истинската музика-ТРАНСА!![]()
![]()
![]()
DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....
Як0о0о0о0о0о0о0![]()
![]()
За жалост няма да мога да съм там
![]()
НиКоГа нА КоЛеНе ПрЕд КоГоТо и дА Е!
Приятно ми е,казвам се TiestoПървоначално написано от ~egoistiC
![]()
Скайп: doombringer2006
Айде честито ви! :P
25-ти юли е по-як ден. Тиесто е скучен и мелодийките му са кухи.
Първоначално написано от w0sh
какво ми сравняваш Тиесто с Металика![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от PoLiToOo
![]()
![]()
![]()
Да,наистина няма място за сравнение!!! Хауса,техното и другите подобни не струват.![]()
(и все пак това си остава мое мнение)
Всеки с вкуса си!!!! Като не ти харесва Тиесто не пиши в тая тема и готово!!!Първоначално написано от LINKNOT
Ти ще ми казваш къде да пиша ...Първоначално написано от `*`MaLkA SlAdUrKa`*`
Като не ми харесва Тиесто ще пиша,че не ми харесва,защото изказвам мнение,а това е форум,ако не си забелязала,а в него хората изказват позициите си.
на тоя не стига, че му е смотана музиката, пък даже не е и симпатичен![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Право в целта \Първоначално написано от alice sw
/
![]()
![]()
Go fix yourself !
Първоначално написано от PoLiToOo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>
![]()
![]()
Да не съм зле да ходя на Тиесто![]()
Първоначално написано от comics
Първоначално написано от ThE OnE MoRe InSaNe
не ни и трябваш![]()
![]()
mi az poprincip mn malko slu6am house i tem podobni prosto ne me kefi samo edna pesen mi har na tiesto break my fall li kak be6e ne si spomnqm mi 4estito da vi e fenove
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
а този понеделник е най-по-як ден25-ти юли е по-як ден.![]()
paska
Алоо,индианецо! Къде ще ми сравняваш една легендарна група,харесвана както от млади,така и от стари т.е. METALLICA с някъв изпърдян пацул тиесто,прочул се много,много след тях,едва началото на 21. век?!? Има доста хляб да яде, докато се извиси по същия начин. Те са едни от най-добрите в жанра,имат велики песни,вечни хитове,а тая глупост дето слушаш ти,е само някво съчетание на повтарящи се тонове...Първоначално написано от ATAKABG
Истинската музика за мен не е тази,която се прави на компютри и се добавят някакви ефекти и украси по нея,а тази,чиито звуци човек сам създава на сцената. И не смей да наричаш метъла и т.н.,както ти се изрази, разни простотии! Явно нищо не знаеш за този стил,за да се изразяваш по този безумно наивен начин! Да ни опази папата електронната музика да е музиката на бъдещето!
![]()
Но аз мисля,че метълът и рокът никога няма да замрат и винаги ще имат своите последователи!
и най-вече стариПървоначално написано от LINKNOT
![]()
Ако имаш време отиди и на двата концерта и обърни внимание на аудиторията
на Металика ще преобладават някфи върли метъли около 30-40 годишни..а Тиестофеновете са около 20-25 годишни.
Та коя е музиката на бъдещето и настоящето ???![]()
Драги ми LINKNOT, никой не казва, че Металика не е легендарна и няма да остане в музикалната история-напротив, НО и Тиесто натам се е запътил с пълна пара в своя жанр-ЕЛЕКТРОННАТА МУЗИКА!!!!!(не метъла)
П.П И "съчетанието на повтарящи се тонове" драги ми, се нарича Хаус, а не ТРАНС (стила в който се вихри Тиесто)
П.П2 Надявам се, че сме приключили сравняването на Металика с Тиесто..По дяволите няма никаква , ама никаква база за сравнение!!!
П.П3 Не се заяждам , а просто обяснявам![]()
![]()
![]()
Това се опитах и аз да кажа. Тиесто нека си е добър в неговия жанр,но не мога да не изкажа недоволството си при мнения от сорта на това,че метълът бил разна простотия! За мен това е недопустимо,а и Тиесто дори да се очертава да се реализира като най-добрия за стила си,има още да се развива. Разни хора,разни идеали...Първоначално написано от PoLiToOo
П.П. Момиче съм.
Жалко ,че няма да мога да отида...Всички , който , ще ходят накефете се и за мен и да не предрусате ей...![]()