- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- 17.09.2008г НАЙ-ВЕЛИКИЯ ДЕН
bravoПървоначално написано от LINKNOT
naprao ma razbi ot smqh 4estno ti kazvam ima6 predstava ot aparaturata na edin dj i po na4i po koito se prai edin set na life
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
какво се хилиш, бееее??Първоначално написано от Verminaard
![]()
![]()
I LOVE TIESTO![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Бих отишъл, но за съжаление не съм от София.![]()
И при мен е така.Първоначално написано от plmn``
бастуниесто, ебем ти комерсиалното копеле.
пише си на заглавието на темата бе, на 17 септември ше идва тоя бездарник.
LINKNOT, селянията както обикновено беше абсолютна.
Зверски ограничена си, дееба. Уважавам рока и метъла, но такива като теб само осират цялата работа. Не се излагай повече![]()
аь ус ефь пьтнсше
"П.П И "съчетанието на повтарящи се тонове" драги ми, се нарича Хаус, а не ТРАНС (стила в който се вихри Тиесто)"
ми във всеки стил от електронната музика малко или много има повтарящи се звуци.. но зависи как са съчетани и как се изменят
по въпроса с LINKNOT мога да кажа, че това че е правена музиката на синтезатори, не значи че в нея не е вложено творчество и замисъл, че не ти трябва талант и желание и възможности.. както металика правят музиката си, така и Тиесто и всички други TRANCE изпълнители влагат мисъл и талант в продуцирането ма музиката си..
И сте ми много смешни разбирачите, които слушате хаус и мислите, че Тиесто прави именно такава музика.. ама НЕ, разбере веднъж за ВИНАГИ, че Тиесто НE прави хаус, а ТРАНС
ЕВАЛА, счупих се да се хиляПървоначално написано от PoLiToOo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tazi pyk ot sintezatori ti 4uva6 li sa tq sa prai na komputar e ti ne znai6 li pitai linknot 6ti kaji kak stava rabotaПървоначално написано от SpAcE_LaDy
I'm a psycho baby
чувам сА да.. и не само на компютър, прави се и н асинтезатори, на дръм машини и басс машини.. изчела съм нета за електронната музика и не го твърдя просто ей така.. а линкнот нищо не разбира от електронна..Първоначално написано от b0Nb0n
Повярвайте ми - изобщо не искам и да знам! По улицата или в дискотеката като надуят тоя шибан хаус или техно или там квото е (през гъза ми е за тая помия) и супер се изнервям! Мога да търпя чалга 10 мин.,но това нещо след 10 секунди ми лази по всички нервни оконачания на тялото!
Не можете да отречете,че рокът е по-истинска и по-дълбокочувствена музика от тая,която правят прословутите ви DJ-ейчета - гейчета ...Това беше в кръга на шегата. Слушала съм доста песни от този жанр и действително никак не ми допадат,ама никак!
Ходете радвайте се на възлюбения ви Тиесто. Ае,приятно ви прекарване.
emi to house nqma kak da go izdarji6 6tot muzikata prosto ne stava ama sym sigoren 4e az ako ti prata edno par4e 6te se nakefi6![]()
![]()
![]()
I'm a psycho baby
Да му се невидииииииииии![]()
![]()
Тогава съм на училище и няма да мога да отида
![]()
![]()
![]()
![]()
ИМАМ СДЕЛКА С ДЯВОЛА ДААААААААААААММММ АЗ САМАТА СЪМ ЧАСТ ОТ НЕГО (:
tctc ne hvana li ironiqtaПървоначално написано от SpAcE_LaDy
I'm a psycho baby
пак се изказаПървоначално написано от LINKNOT
има такива истински и дълбокочувствени транс вокали от които свят ще ти се завие!
![]()
ако искаш, напиши ми едно лично за да добиеш предства за какво говоря![]()
DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....
хмм.. всъщност МОГА.. и то прекалено смело мога да го твърдя и не без основание, няма значение дали ще е Тиесто, AvB, PvD, JOC, A&B или който и да се друг ВЕЛИК DJ..Първоначално написано от LINKNOT
Angerfist 4 life и това е !![]()
Вие май не схванахте,че тая музика не ме грабва ... Имаше една тема с примери за транс песни. Теглих,слушах и не ми хареса. интересно ми е да разбера кои ще да са тези песни от любимия ви стил,които са по-велики от :Първоначално написано от PoLiToOo
Aerosmith - I don`t wanna miss a thing
Metallica - The unforgiven
Guns`n`Roses - Don`t cry
KoЯn - Daddy
Scorpions - Living for tomorrow
и прочие,и прочие... Ще чакам предложенията ви ... ВИж ти,може и да греша,но дълбоко се съмнявам в това.![]()
hardcore to the bone brato ma angerfist nqma ni6to ob6to s tranceПървоначално написано от AngerFist90
linknot az znam track deto 6ti haresa ne e trance ama electrona muzikaako si navita moje da ti q prata
![]()
I'm a psycho baby
Първоначално написано от PoLiToOo
Izvinqvai, no transyt e vsichko, no ne i istinska muzika.
Напротив.. за теб може да не е истинска музика.. но ти просто не можеш да я почувстваш така както аз я чувствам.. с ваичките си сетива, да я почувстваш че така да усетиш музиката, че да изтрупнеш целия и да изпаднеш в транс да спре да съществува всичко друго, освен музиката и вокала/ако има такъв/ ... ако не можеш да усетиш тази музика, тя просто не е за теб..Първоначално написано от Bolt_f
МОЛЯ ВИ, НЕ ПРЕВРЪЩАЙТЕ ТРАНСА В КОМЕРС
боже мой клко съм съгласна с теб !!!!!!! И аз съм теглила слушала съм .... и не ми харесва !!! ... а по горе песните които са изброени са просто велики ...... аз ако може да добавя още 1Първоначално написано от LINKNOT
![]()
Manowar - The Crown And The Ring![]()