.
Затворена тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 116
    Цитирай Първоначално написано от Bolt_f
    LINKNOT, znam che ne se. Prosto mi e smeshen nikyt ti.
    ... и според тебе заради него се правя на интересна ...? Що за разсъждения имаш...? Еми и на мен Bolt_f не ми звучи много прозаично,ама да не издребняваме.

Не,че те интересува,но LINKNOT е съчетание от LINKin Park и SlipKNOT ... Това са ми любимите групи и не ме интересува какво мислиш за тях...

Цитирай Първоначално написано от LINKNOT
    LINKNOT, znam che ne se. Prosto mi e smeshen nikyt ti.
    ... и според тебе заради него се правя на интересна ...? Що за разсъждения имаш...? Еми и на мен Bolt_f не ми звучи много прозаично,ама да не издребняваме.

Не,че те интересува,но LINKNOT е съчетание от LINKin Park и SlipKNOT ... Това са ми любимите групи и не ме интересува какво мислиш за тях...

Hahahaha, znam kakvo znachi nikyt ti. Tochno za tova mi e smeshen
    Bolt moje bi ne e prozaichno, no si ima vytreshen smisyl. Koito ei takiva kato teb ne mogat da vidqt

... и все пак знаеш,че не ме вълнува нито ника ти,нито мнението ти за моя,така че дискусията приключи,а и не е хубаво да спамим ...

Мир вам!

ахахахаха ибахти името тесто такоа се тая за мен по све6тенна дата е 4.07.08 когато доидоха кралете whitesnakeeeeeeeeeee wheeen yooou cryyying in theee raaaiiiinnnnn :gring:
    hell...it's about time....

Цитирай Първоначално написано от bodom_night
    ахахахаха ибахти името тесто такоа се тая за мен по све6тенна дата е 4.07.08 когато доидоха кралете whitesnakeeeeeeeeeee wheeen yooou cryyying in theee raaaiiiinnnnn :gring:
    а така

а иначе според мен истинска музика е тази която ще те накараш да пропътуваш половин българия за един концерт (ми 2 билета за влак ако си ученик са 20 лв и то ако си далече от софия кат хванеш сутрина влака от 6 или 7 ще изпуснеш 1 или 2 дена даскало така че не се оплаквайте че не можете да отидете на великия концерт)

а по въпроса дали синтезатора е истински инструмент ще кажа само че единственото което може е да копира звуци и да ги смесва т.е. не може да се твори

повече няма да се унижавам да ви коментирам всеки си слуша своята музика и си я смята за истинска

Bux4 NET - Регистрирай се сега и ще спечелиш веднага!

Зареден с лятно настроение в България стартира уникалния проект Bux4 NET.
    Bux4 NET е мястото, където гледането на реклами се превръща в печелившо забавление. Само за 30 секунди, всеки ден, разглеждаш сайтове и печелиш пари. Регистрирай се сега и ще спечелиш веднага!
    Кликаш-гледаш-печелиш!
    Bux4 NET – печелившото забавление!

Супер фен Аватара на SpAcE_LaDy
    Град
    София // www.trancebg.com
    Миличка.. нещо ми се струва че ЯКО страдаш от комплекси напрао бликаш и се чудиш къде да си ги избиеш.. видя форум и ааайде.. тук ще е
    мн добре съм разбрала и мн добре знам за какво се спори и това, което казвам не са просто празни приказки.. но твоите са.. като гледам се заяждаш и с Линкнот, което честно казано ти прави доста добра антиреклама.. а и това че се оправдаваш тука пред мен какво си казала и какво не.. само си говори.. аз ако бях убедена че съм права.. а аз съм убедена, че е така.. просто нямаше да се оправдавам.. защото именно това издава несигурността в това, което говориш Keеp doing it! Кефиш ме.. дъсчице малка

"а иначе според мен истинска музика е тази която ще те накараш да пропътуваш половин българия за един концерт"
    аха, именно..
    и това, което ти каза Davka е така.. и не случайно 40 човека пътуваха до Букурещ за най-великото парти.. това на Armin van Buuren.. и пак към Bolt.. може би всички тези хора не разбират от музика и напразно са изминали 8 часовия път до Букурещ тамън 2 пъти, може би напразно ги е валял 2 часа пороемн дъжд? НЕ! После се върнаха всички много по-доволни и много по-истински от това преживяване, така че преди да говориш добре си направи изводите.. дъсчице

Град
    Добре че са емотиконите, за да скрият истинското ти изражение на лицето в момента, в който си ги написала.. и пак добре, че просто замълча Айде със здраве

Цитирай Първоначално написано от Гаден Метъл
    Линкнот, искам да знам, култова метълка ли си със линкинг паркинг и слипкнот и яростното нахвърляне върху транс-слушащите инфидели...
    Освен Linkin Park и Slipknot слушам стотици други групи,драги ми Гаден Метъл. Групи като Slayer,Metallica,Deep Purple,Scorpions,Manowar,Godsmack,Hammerfall,Guns` n`Roses ,Kamelot и прочие. И не - не се имам за метълка,но при положение,че слушам И old school метъл (и рок) защо да не го защитя пред някви кукли,които го отричат?

Ти вместо да се заяждаш с мене, драсни един комент` за транса. :P
    чакай чакай малко....от къде тези смели предпложения 'кукли' и... честно да ти кажа не виждам кой го е нападал че изобщо си тръгнала да го защитаваш не че нещо ама изведнъж се появяваш с гръм и трясък и сееш раздор в темата .....не че лошо ама чак пък толкова ....и не помня темата да се е казвала "драсни комент` за транса"

Цитирай Първоначално написано от antifreeze
    чакай чакай малко....от къде тези смели предпложения 'кукли' и... честно да ти кажа не виждам кой го е нападал че изобщо си тръгнала да го защитаваш

Цитирай Първоначално написано от SpAcE_LaDy
    Не можете да отречете,че рокът е по-истинска и по-дълбокочувствена музика от тая,която правят прословутите ви DJ-ейчета
    хмм.. всъщност МОГА.. и то прекалено смело мога да го твърдя и не без основание, няма значение дали ще е Тиесто, AvB, PvD, JOC, A&B или който и да се друг ВЕЛИК DJ..

Баси яката тема. Човека си сподели, че се кефи на Тиесто и стана скандал.И все пак съм на мнението на LINKNOT Шот и аз ги харесвам тия групи. Никой да не ми се кара,исках само малко да поспамя.

Жалко че няма да мога да отида,иначе Tiesto е супер....Поздравче Tiesto-Lethal Industry

LIKNOT слушаш и LP и Metallica и двете групи секи ден....Ако е така нямам думи да слушаш някви Нео-Метъли и една от най-великите групи в музиката

Linknot...дете на природата....ако ми прочетеш още няколко пъти малко по-съсредоточено поста току виж си разбрала какво имах предвид....обърно малко внимание само на факта че преди ти да се появиш думата метъл или рок изобщо не е споменавана...нормално е когато ти ги нападнеш те да ти отвърнат ....и единственото логично нещо което ми идва е това че ти работиш на принципа "атаката е най-добрата защита"

Град
    Враца
    сигурен съм че на повечето тука не им харесва музиката на тоо хамстер ама нали е модерно да се слуша и я слушат
    ЧЕРНО БЕСИЛО.
    И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
    ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.

RISE WITH THE

А аз се чудя защо още не си ми предложила песни,които са по-велики от изброените от мен..? Нали можела да ми се завие главата от вокалите ... искам да чуя.

Ама ти яко си се озлобила против транса и за сега не виждам смисъл да ти доказвам каквото и да било, защото мнението ти няма да е обективно. Не държа да харесаш транса-продължавай да си слушаш там каквото ти харесва, но не ми натрапвай идеята да сравнявам метъл и транс..просто забрави!

П.П. Пак не се заяждам
    DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....

Супер фен Аватара на b0Nb0n
    Цитирай Първоначално написано от skatemore
    сигурен съм че на повечето тука не им харесва музиката на тоо хамстер ама нали е модерно да се слуша и я слушат
    da prav si na men ne mi haresva osobeno i ne sym kazal 4e 6te otida ama tva si elektronen stil i onaq kato nerejda narejda si4ki dj se edno razbira6 li
    If you can hear me, I need help I'm caught and
    I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
    This fucked off hand that G. delt lazarus help
    Me cause he's hazardous to T's health.
    I'm a psycho baby
    It's about to drive me crazy

Голям фен Аватара на alehole
    Цитирай Първоначално написано от `*`MaLkA SlAdUrKa`*`
    Няма да го пропусна
    Хах и аз .. определеноооо
    Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !

http://vbox7.com/play:9aff1eb1

Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.

Да,наистина няма място за сравнение!!! Хауса,техното и другите подобни не струват.
    +100000000000000000000000000000000000000

Оставете Дени намира! Момичето си е супер право

Цитирай Първоначално написано от FuckiNg DreAm ' Dess <

Да,наистина няма място за сравнение!!! Хауса,техното и другите подобни не струват.
    +100000000000000000000000000000000000000

Оставете Дени намира! Момичето си е супер право

Thanks , но не е необходимо да ме защитаваш пред хора с различен светоглед от нашите.

Цитирай Първоначално написано от drun-drun!
    LIKNOT слушаш и LP и Metallica и двете групи секи ден....Ако е така нямам думи да слушаш някви Нео-Метъли и една от най-великите групи в музиката
    Не си ти човека,който да ми казва какво да слушам. Да не говорим,че познавам хора,слушащи както Metallica,така и Азис. Кво ще кажеш за тях?

Към antifreeze - Смяташ,че аз съм нападнала и съм почнала да оплювам наред първа?

Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    Цитирай Първоначално написано от PoLiToOo
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    25-ти юли е по-як ден. Тиесто е скучен и мелодийките му са кухи.

какво ми сравняваш Тиесто с Металика

(и все пак това си остава мое мнение)
    не струват,щото си задръстена и не знаеш как да избухваш на тая музика... няма друга музика,която да ти предложи такова разбиване.
    електронната музика е музиката на бъдещето. такива разни простотии като метъл и т.н. лека-полека загиват...
    После никой нищо не бил казал против моята музика и съм тръгнала да храня ей така,за кеф ...

Цитирай Първоначално написано от PoLiToOo
    А аз се чудя защо още не си ми предложила песни,които са по-велики от изброените от мен..? Нали можела да ми се завие главата от вокалите ... искам да чуя.

Ама ти яко си се озлобила против транса и за сега не виждам смисъл да ти доказвам каквото и да било, защото мнението ти няма да е обективно.
    Ти това го знаеше преди да ми кажеш,че имало тооолкова велики транс парчета,от които свят щело да ми се завие ...

Мисля да спра да спамя и да развалям темата повече. Който каквото слуша. Мир да има,хората са различни и това прави света приятно място за живеене! (това вече го бях споменала тук...) Айде със здраве.

Град
    somewhere over the rainbow ;]
    Айде в късните часове на ноща да се изкаже и един фен на рап музиката

LINKNOT както ти твърдиш че не могат да ти натрапват музиката си, така и ти не можеш да натрапваш своята. Много от мненията в тази тема бяха безмислени...както обикновенно става в такива теми

Bolt_f твърденията ти за истинските и фалшивите инструменти са глупост. Със същият успех аз мога да твърдя че електрическата китара е ФАЛШИВА, защото първо се е появила класическата нали? Не съм ли прав?

Space_Lady изписа доста смислени неща, поздравления за което , но не намирам смисъл в спора който водиш. Слушай каквото ти е на сърце. Винаги ще има хора, които ще оплюват музиката която слушаш.
    Нали знаеш..всеки си мисли че знае как другият трябва да живее живота си... и на там си знаете

Преди да започнете да ме оплювате, като човек който не разбира и грам от музика...което ще стане , мога да ви кажа че слушам и Тиесто и Металика. И не само тях..предпочитам рап музиката, но това значи ли че трябва да започна да оплювам всичко друго?

Имаше още доста смешни коментари, но ще ви спестя мойте собствени

Едва ли много хора ще прочетат това мнение.. но ми се пишеше
    "The body tell the mind to quit. The mind tells the body to shut up."

Град
    Цитирай Първоначално написано от NaughtyWhisper
    Айде в късните часове на ноща да се изкаже и един фен на рап музиката

LINKNOT както ти твърдиш че не могат да ти натрапват музиката си, така и ти не можеш да натрапваш своята. Много от мненията в тази тема бяха безмислени...както обикновенно става в такива теми

Bolt_f твърденията ти за истинските и фалшивите инструменти са глупост. Със същият успех аз мога да твърдя че електрическата китара е ФАЛШИВА, защото първо се е появила класическата нали? Не съм ли прав?

Space_Lady изписа доста смислени неща, поздравления за което , но не намирам смисъл в спора който водиш. Слушай каквото ти е на сърце. Винаги ще има хора, които ще оплюват музиката която слушаш.
    Нали знаеш..всеки си мисли че знае как другият трябва да живее живота си... и на там си знаете

Преди да започнете да ме оплювате, като човек който не разбира и грам от музика...което ще стане , мога да ви кажа че слушам и Тиесто и Металика. И не само тях..предпочитам рап музиката, но това значи ли че трябва да започна да оплювам всичко друго?

Имаше още доста смешни коментари, но ще ви спестя мойте собствени

Едва ли много хора ще прочетат това мнение.. но ми се пишеше
    Аз го прочетох Евала, пич! Не знам мненията ми колко са били смислени, но много се дразня на хора с кашаци.. хора, които не приемат другата музика и ми говорят кое е инстинско, кое не е.. някви хора, които не харесват Тиесто.. ми ок, като не харесват Тиесто да не пишат в темата.. Най-смвшното ми е, че именно тези хора а и не само те си мислят, че слушат House.. а Тиесто всъщност прави Транс.. и то ъплифтинг, до прогресив.. в смисъл ниюо общо с хауса..
    аз също слушам и рап.. основната ми страст е транса и именно затова споря така настървено на моменти, защото това ми е любимата музика и държа да изясня всичко на заблудените хора в тази област
    иначе танцувам хип-хоп, брейкденс, слушам рап и хип-хоп, не мога да кажа че съм от най-просветените в тази област, но това не значи че не мога да го слушам в крайна сметка
    Но ме изкефи как с точно по 1 изречение им каза точно това, което аз се опитвам да им обясня от 100 години.. За което ЕВАЛА
    Радваш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си