.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Крем на Виит за подкожни косъмчета

Видях този крем преди време в един магазин, но ми се стори малко скъп. Обаче вече не мога да ги понасям тези подкожни косъмчета, та мисля да се прежаля. Някой ползвал ли го е и какъв е ефекта?
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    една приятелка го ползва и според нея нямаше абсолютно никакъв ефект само така си даде парите ...
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Странно,при мен има

Супер фен Аватара на girl91
    И какво трябва да прави този крем против подкожни косъмчета? Нещо като ексфолиант ли е?

Скъпичък е ,но си заслужава...От както си го купих е рай...Нямам подкозни косъмчета и космите ми растат по-бавно...Аз след като си махна космите го мажа...СУПЕР е вземи си го ...
    Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...

а може ли да ме светнете колко горе долу струва
    ★ пр0иd т0 Бэ rэaL★
    __________________________________________________ ___________________________________________
    `` - ]]

Покрай 11-12лв мисля, че беше.

11 и нещо май беше. И аз го ползвам, намаляха косъмчетата много е готин

Че кое му е скъпото на 10-11 лева за крем за подкожни косъмчета? Качествените кремове за лице и измиващи гелове са минимум толкова... така че за качествен продукт хич не е много.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Че кое му е скъпото на 10-11 лева за крем за подкожни косъмчета? Качествените кремове за лице и измиващи гелове са минимум толкова... така че за качествен продукт хич не е много.
    ами да..не е много ако ти действа добре но нали знаеш при всеки различно ем дай веднъж 11 лева..ако ти хареса пак ще си вземе,ако не..може малко да те е яд за парите,но пък няма да си вземеш втори път

Cruel Intentions

за едни е скъпо
    не ми бих дала 11 лева за некъв крем и то за подкожни косъмчета
    сори за офтопика

Супер фен Аватара на girl91
    Никой пък не отговори на моя въпрос

Ами на мен ми се струват много 11лв за някакъв крем, особено като ги знам Виит колко са качествени... Но щом казвате, че действа, ще си го взема, пък ще видиме. Мерси много за отговорите!

Мега фен Аватара на Pliok0019
    +1

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от malkata_sladurana
    Скъпичък е ,но си заслужава...От както си го купих е рай...Нямам подкозни косъмчета и космите ми растат по-бавно...Аз след като си махна космите го мажа...СУПЕР е вземи си го ...
    и аз съм на същото мнение....заслужават си парите...

Цитирай Първоначално написано от girl91
    Никой пък не отговори на моя въпрос
    не е ексфолиант, обикновен крем си е, който се втрива добре на желаното място

Град
    Велико Търново
    Значи намалява косъмчетата Аз ползвам епилатор,но може и да си купя

Цитирай Първоначално написано от Taste the rainbow
    за едни е скъпо
    не ми бих дала 11 лева за некъв крем и то за подкожни косъмчета
    сори за офтопика
    Аз казвам, че ако е качествено дори е малко. Аз лично не бих ползвала крем от 1,50 примерно...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си