- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Крем на Виит за подкожни косъмчета
Видях този крем преди време в един магазин, но ми се стори малко скъп. Обаче вече не мога да ги понасям тези подкожни косъмчета, та мисля да се прежаля. Някой ползвал ли го е и какъв е ефекта?
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
една приятелка го ползва и според нея нямаше абсолютно никакъв ефектсамо така си даде парите ...
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Странно,при мен има
И какво трябва да прави този крем против подкожни косъмчета? Нещо като ексфолиант ли е?
Скъпичък е ,но си заслужава...От както си го купих е рай...Нямам подкозни косъмчета и космите ми растат по-бавно...Аз след като си махна космите го мажа...СУПЕР е вземи си го ...![]()
Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...
а може ли да ме светнете колко горе долу струва![]()
★ пр0иd т0 Бэ rэaL★
![]()
__________________________________________________ ___________________________________________
`` -![]()
]]
Покрай 11-12лв мисля, че беше.
Че кое му е скъпото на 10-11 лева за крем за подкожни косъмчета? Качествените кремове за лице и измиващи гелове са минимум толкова... така че за качествен продукт хич не е много.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
ами да..не е много ако ти действа добреПървоначално написано от Wrathchild
но нали знаеш при всеки различно
ем дай веднъж 11 лева..ако ти хареса пак ще си вземе,ако не..може малко да те е яд за парите,но пък няма да си вземеш втори път
![]()
![]()
Cruel Intentions
за едни е скъпоПървоначално написано от Wrathchild
не ми бих дала 11 лева за некъв крем и то за подкожни косъмчета![]()
сори за офтопика
Ами на мен ми се струват много 11лв за някакъв крем, особено като ги знам Виит колко са качествени... Но щом казвате, че действа, ще си го взема, пък ще видиме. Мерси много за отговорите!
и аз съм на същото мнение....заслужават си парите...Първоначално написано от malkata_sladurana
Значи намалява косъмчетатаАз ползвам епилатор,но може и да си купя
![]()
Аз казвам, че ако е качествено дори е малко. Аз лично не бих ползвала крем от 1,50 примерно...Първоначално написано от Taste the rainbow
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!