.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Моят проблем, притеснен съм...

Здравейте! Ето и моят проблем:

С приятелката ми правихме секс миналия ден. Винаги сме използвали презерватив, но този път аз реших да опитам да го вкарам без, за да видя какво е чувството. Вкарах го 2 пъти, след това си сложих презерватива и си продължихме. Като усещах, че ще свършвам си го извадих, махнах презерватива и свърших върху коремчето й. Както и да е, притиснявам се за това дали е възможно да забременее, при положение че не съм свършвал в нея, дори влагалището й е нямало контакт със сперма? От т.н. предеакулационна течност има ли риск да забременее?
    Случката продължава. Вчера правихме отново, но се получи пречка. Започнахме да го правим, но от нея текна кръв и помислихме, че й е дошло. Тя там си сложи превръзка, ала-бала и така до днес. Аз се успокоих, но тя днес ми каза, че всъщност не й е дошло, просто е течало, защото сигурно ще й идва.

Малко се поубърках в обясненията, но това е. Въпросите ми бяха следните: Дали от предеакулационна течност може да се забременее? Може ли да й закъснява от климата и от други фактори? Това че текна кръв фактор ли е, че ще й идва?

Тези дни трябва да й дойде, макар че на нея цикъла й е доста нередовен. Тя каза, че винаги й закъснява, случвало се е да й закъснява дори 8-9 дена.

Моля не пускайте коментари от сорта на: "Честито, как ще го кръстите?" и подобни. Благодаря!

Град
    Sofia
    Предеякулационната течност се нарича каупеорва течност. В нея се съдържат сперматозоиди и има малка вероятност. Като гледам как обасняваш случката не е станало кой знае какво. Няма от какво да се притесняваш. Често срещан проблем при повечето млади двойки. Предпазвайте се повечко и имайте едно на ум!!!
    Днес е първият ден от останалата част от живота ти. Изживей я както искаш. Ти решаваш!

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)

Re: Моят проблем, притеснен съм...

Цитирай Първоначално написано от nikemilov
    Здравейте! Ето и моят проблем:

С приятелката ми правихме секс миналия ден. Винаги сме използвали презерватив, но този път аз реших да опитам да го вкарам без, за да видя какво е чувството. Вкарах го 2 пъти, след това си сложих презерватива и си продължихме. Като усещах, че ще свършвам си го извадих, махнах презерватива и свърших върху коремчето й. Както и да е, притиснявам се за това дали е възможно да забременее, при положение че не съм свършвал в нея, дори влагалището й е нямало контакт със сперма? От т.н. предеакулационна течност има ли риск да забременее?
    Случката продължава. Вчера правихме отново, но се получи пречка. Започнахме да го правим, но от нея текна кръв и помислихме, че й е дошло. Тя там си сложи превръзка, ала-бала и така до днес. Аз се успокоих, но тя днес ми каза, че всъщност не й е дошло, просто е течало, защото сигурно ще й идва.

Малко се поубърках в обясненията, но това е. Въпросите ми бяха следните: Дали от предеакулационна течност може да се забременее? Може ли да й закъснява от климата и от други фактори? Това че текна кръв фактор ли е, че ще й идва?

Тези дни трябва да й дойде, макар че на нея цикъла й е доста нередовен. Тя каза, че винаги й закъснява, случвало се е да й закъснява дори 8-9 дена.

Моля не пускайте коментари от сорта на: "Честито, как ще го кръстите?" и подобни. Благодаря!
    Първо .. от предеякулационната течност вероятността от забременяване е МИНИМАЛНА, НО Я ИМА .. След като си и го вкарал само 2 пъти и после сте го правили с презерватив НЯМА ВЕРОЯТНОСТ да е бременна ..
    За цикъла й - само тя си знае .. Ако тези дни трябва да й идва - сигурно е от това. Ако не - може би си бил млако по груб ..
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Благодаря! Това исках да чуя, успокоихте ме много. Отново - благодаря!

Град
    Sofia
    Няма защо. Затова сме тук да си помагаме.
    Днес е първият ден от останалата част от живота ти. Изживей я както искаш. Ти решаваш!

sp0red men s16to nqma variant da e bremenna a i 6tom cik1la i e neredoven sifyrno tova e bila pri4inata za poteklata kr1v..az s16to s1m na mnenie 4e mqsto za pritesnenie nqma
    Нямам приятели .. имам само познатии !! ~

Град
    Blondeland
    Нищо й няма
    От предеякулационната течност не се забременява току-така
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Цитирай Първоначално написано от Komisar REKS
    Предеякулационната течност се нарича каупеорва течност. В нея се съдържат сперматозоиди и има малка вероятност. Като гледам как обасняваш случката не е станало кой знае какво. Няма от какво да се притесняваш. Често срещан проблем при повечето млади двойки. Предпазвайте се повечко и имайте едно на ум!!!
    +1.Мисля,че не е бременна,вероятноста е много малка.

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си