- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Идеала ви за момиче/момче
нз дали има такава тема...Та какъв е вашият идеалако имате приятел/приятелка той отговаря ли на идеала ви
![]()
Идеал нямам. А и приятелят ми не е идеален в никакъв случай,но пък затова го обичам!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Why'd you go and break what's already broken..I try to take a breath but I'm already choking..How long till this goes away?
da nqma maika, da ne e ot selodr vse moje da se popravi
![]()
Koito ne me ponasq da se iznasq!
идеал нямам щот е тъпо според мен да си изпираш партньор според някфи критерии.. Но пък моя си е идеален за мен![]()
![]()
![]()
LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..
Идеалът ми за момче е точно обратен на всички общоприети ...
Don't worry, be happy!
има и то не една,не и в един раздел,също така има и търсачка![]()
1. За мене не важи това дали е мил.. Странен човек съм![]()
2. Във външността - колкото по-дълга коса има, толкова повече ми харесва.. Но говорим в границите на сравнително къса прическаДа не е кат моята че тогаа си ебаа мамицата
![]()
3. Чарът в лицето и погледа винаги ме завладяват първи![]()
Еми приятелят ми не ми е идеал за момче.
Идеал за момче нямам.
Имам идеал за мъж - Johnny Depp.
![]()
Нямам приятел,но както съм казвала и преди моят идеал е да е напълно различен от мен.Оптимист,усмихнат,да се примири с моите физиономии...
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
ех и моя е този и за мъж и ми е кумир за актюрството искам да стана добра като него ах как си го обичамИмам идеал за мъж - Johnny Depp![]()
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
За момиче:
1. Да има добро сърце
2. Да обича истински
3. Да не се гримира
4. И да е поне малко синпатична![]()
Имам идеал за момче, но в интерес на истината съм от този тип, хора, които като видят някого, хлътват веднага и не гледат дали е идеален или не. Интересното е, че започвам да обичам истински ... колкото пъти съм харесвала, толкова пъти любовта е била от пръв поглед. Държа парньора ми да е интелигентен, за да може да си говорим за нещо смислено, да имаме сходни интереси и разбирания, да е мил и да ми е верен. Като външност ... бих желала да е с тъмна коса, ако може черна и със светли очи. Чудесно ще е, ако са зелени. Тялото му да не е много слабо, но не искам да е като културист, понеже мускулите до безкрайност ме отблъскват. Може би леко оформени, колкото да си личи, че е мъж. И май ... това е![]()
Memento moriendum esse!
Emi 4ak ideal nqmam,no sam zabelqzala 4e haresvam mom4eta sas svetli o4i,nqma mn zna4enei kolko e visok stiga da ne e po-nisak ot men,predpo4itam 4arovnik pred krasavec,ne haresvam mn muskolesti mom4eta,mn darja na tova da e zabaven pone kadeto i da sme 6te mi e veselo![]()
Нямам идеал за момче . Важното е да се разбираме и все пак да ме привлича на външен вид .
Искам той да е висок ,голями други неща....обаче на яве няма да ги изкарам.
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960
da e dobur,da se razbirame,da mi vqrva,nadqvam se sega da e takuv![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Идеал хмм....добър,мил,нежен,роман ичен,страстен искрен и с чувство за хумор...и да има потенциал в него....а моето момче е точно такова..че даже и хубаво(въпреки че тфа за мен не са критерий)![]()