- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Кое училище предпочитате?
Гласувайте в анкетата и коментирайте любимите си училища,като казвате и защо точно тях сте избрали.Аз съм за НЕГ,ФЕГ и ИЕГ.
Първа и Втора английска![]()
I NEGnai-qkoto daskalo za men
izbrah go za6toto taka rte6ih e ne syjalqvam..horata sa strahotni, malko mn u4ene ima no to nali uj e polezno
![]()
НТБГ-там освен че научаваш език получаваш и професия,което е много полезно,защото веднага щом завършиш можеш да си намериш работа и то с високо заплащане и 90 % от завършилите тази гимназия кандидатстват за УНСС и повечето ги приемат като им е много по лесно от останалите в следването. :P
Първоначално написано от mimi_00
Съгласна!!!Те с тея езикови е посра*а вечеНай-добре е да учите в икономика или в търговска гимназия,там сега се получава най-добро образование + език,какво правите в тея езикови,език може да се научи и в друго училище със силна воля
![]()
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Аз гласувах за Френска, но иначе предпочитам Финансово-стопанска и Строителство архитектура и геодезия.Мисля да ги пиша и трите др година![]()
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Към езиковите винаги е имало много голямо желание.Те са винаги авторитетни (друг е въпроса коя е наи-авторитетна,защото през 2 години се сменят),но и търсените професии се променят с годините.Преди 2 години много адвокати трябваха (а колкото е по-търесна дадена професия-толкова по-високоплатена е)и всички станаха адвокати и учеха право.Сега има недостиг на счетоводители,банкери и т.н. и всички се втурнаха презглава към НФСГ и НТБГ да стават касиерчета. Но докато търсените професии ще се сменят и почнат да тичкат към други гимназии,да кажеш че си завършил 1 АЕГ или 1 ФЕГ или 1 НЕГ или ИЕГ винаги ще оставя човека срещу тебе с мисълта "Значи е добър!".Мисля,че бях достатъчно изчерпателен.Първоначално написано от mimi_00
![]()
![]()
I love only myself and fight only for myself!
Не че много ме засяга, обаче не мисля, че има нужда от плезещи се и ядосани човечета. Още повече първата част от мнението ти е напълно излишна. Не сте вие тези, които определяте къде е най-добре да се учи.Съжалявам за спама, но най-много са ме дразнили хора, които не признават чуждо мнение. Не виждам какво му е толкова трудното да влезеш и завършиш подобна гимназия, обаче да сте се замисляли, че не на всеки му е по сърце да се забута зад някакво бюро и да затъне в тъпи сметки само заради парите?Първоначално написано от sladkish_14
![]()
Don't worry, be happy!
Чакай малко аз не казвам,че за всички това е най-добро,аз изразявам собственото си мнение по въпроса както и всеки друг може да го направи. :PПървоначално написано от Bubbly
За свобода на словото ли говориш?Първоначално написано от mimi_00
![]()
Абе колебая се м/у 1ва Англ и СМГ. Искам да се занимавам с инфо, обаче съм ОБЕДЕН, че във средното образование(мразя тая дума "средно" щото за мен средно е 5-7 клас ама аре...) няма да уча никъде никаква информатика, т.ч се насочвам към английската. Ама другия момент е, че в СМГ-то съм учил до сега и там си имам приятели, а и братовчед ми може да пристигне догодина и да дупим от часовете заедно![]()
Trust, will, courage - the three things one must have!
ОБЕДЕН се пише с "У" - УБЕДЕН. sorka ama dyrjahme izpit i ne mojeh da ne te popravqПървоначално написано от darking
![]()
Първоначално написано от Riot
Да бе и от тия търговски гимназии никой не ти признава дипломата,защото има много по-кадърни хора,завършили подобни специалности в университет.А и от там език няма да научиш на високо ниво.Там не се учи с такава натовареност първия език както в езикови гимназии и до дванайсти клас най-много да достигнат до Upper-Intermediate на английски език,което в езиковите гимназии се взима в девети клас.Да не говорим за втория език-учат го по 2 часа,което е смешно.А който го влече икономиката е най-добре да си следва в университет.Освен това учениците от езиковите гимназии имат възможност да учат в чужбина,защото знаят език на високо ниво.Така могат да учат в много по-добри университети от УНСС(200 марки и едно прасе)
Puedo escribir los versos m
много по-добри университети от УНСС(200 марки и едно прасе Very Happy )
А може и УНСС- Ум Нема Студент Става![]()
само недеите в 18то![]()
+1Първоначално написано от sladkish_14
1 и 2 английска.
What you give is what you get!