- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Направих си Тату !!!
h4x0r ? |=(_)(|<1|\| \\/\\/4|\||\|4|33'5 Y0(_) (4|\|7 //\//\47(|-| //\//\3
//\//\Y 747700 15 (00|_ Y0(_) 41|\|7 . 3|\||) 0|= 570|2Y - J4|O1><
Бях геймърa .. не е нужно да се излагата повече ???
Шът ъп Хейтъри
I wake up in the morning and I piss excellence.
жажи, не така....
ако не искаш негативни коментари - не пускай тема
случайно по нагоре ^ написах че незнам защо постнах
може би от 3 дена съм си вкъщи и излизам само от 9 натам до 12
и умирам от скука ;/
"ебаси пича съм с тоя татус на вратъ, ще пусна тема в тийна да ми се кефят пичките"
прав съм ?![]()
нали се сещаш, колко огромна е разликата между обеците и татусите ...едното го махаш и готово , другото нямаш шанса да го махнеш ...Първоначално написано от OtherDimension
нз какъв смисъл имат пиърсингите , аз си го обяснявам по някъв мои си глупав начин ...
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Азис нямаше ли там тату ?
250 лева , лазерна операция . Нито драскотина Нито Тату![]()
не се гъзаря заради тату-то ;/ , просто разни педали преебаха Треада
250 лева , лазерна операция . Нито драскотина Нито Тату![]()
не се гъзаря заради тату-то ;/ , просто разни педали преебаха Треада
е ти за кво си го напрайл,ако смяташ да го махаш ?
ае оставете го момчето,направило се е татоо,харесва си го=>му се радва...
то и на мен ми се щеше да си се хваля наляво и надясно за новата дупка на хрущяла на ухото(нещо съвсем обикновнно)
вие бързате да го изкритикувате и да си кажете мнението с цел да му стане кофти
а относно лазерната операция-не е мн вярно тва дето си го написал-остава белег след това![]()
From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?
тъпооооооо поне мен не ме кефи и що точно на врата щото е модерн0 налипоза
^ Шибан хейтър , Дадох пример за махането ! че може да се махне , един идиОТ който също е Хейтър каза ... той си знае кфо
сега е по-тийн да си направиш татус и след 1 месец да го махнеш с лазерна операция.Първоначално написано от Taste the rainbow
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
тъп ли си ?
е какво очакваше
всички да ти се радваме на пръдливия татус ?
важното е на теб да ти харесва...
ок няма да съм хейтър и ще кажа : аууууууууууу колко е готиииииииин пък и си много сладък![]()
п.с сега нали не съм хейтър или да се постарая повече лайне ?
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Не го разбирам тфа.. Как може да си напрайш тату за да си в крак с модата! Би трябвало да има някаква сантиментална стойност, значение.. за мен това е драсканица!![]()
Направих си го , само и само заради мен ! никой друг , не съм тежкар . гъзар . позер !
някфи почнаха да серат в треада , и ме изкарахте мен виновен
Едно "japix" на рамото ще е много яко. Мислил ли си го?
На челото щеше да се вижда повече, отколкото на врата.![]()
Лично на мен не ми харесва...Но не трябва много да те засяга чуждото мнение..Щом на теб си ти харесва Честито![]()
Rest In Peace....We Will Never Forget You
Брато, брат, копеле, човек, човече, мееен, ще кажеш ли болеше ли? Колко време те мъчиха? Кой и къде ти я направи? Много гущери ли отиват за това е браат?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
1-во - банална, не оригинална, безсмислена....
2-ро - врата е наи просташкото място за такова нещо, колкото и красиво да изглежда... представи си че учиш нещо сериозно и човешко като мениджмънт (в което се съмнявам) че нали хората само като те видят ще ти теглят шута... да не говорим за интервюта...
детска глупост... чувство за непълноценност имаш![]()