- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Проблем с лаптоп help?
Проблема е следния наскоро получих лаптоп с вграден bluetooth ... обаче си нямам и напредстава как да го инсталирам .. на другия ми комп си инсталирах блутута доста лесно ама той си беше такъв обикновен в смисъм слагам диска бам в USB и готово тука обаче нямам диск ... намирам само някаква папка Bluetooth Software но в нея няма нито .exe нито нищо само някакви апликации дето не ми вършат никаква работа или просто аз незнам как да работя с тях ... чудех се дли пък не ми трябва Daemon tools или деда знам и аз вечи .. иначде малко информация за лаптопа или по точно всичко дето знам за него ... ACER,Extensa5220
Ако някой има понятие от това може да ми помогне
Благодаря предварително!
Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!
Като влезе устройство в обсега на лаптоп-а вади ли ти съобщение?
Не те разбрах какво искаш да кажеш ...
Иначе изобщо не иска д ами се регистрира като устройство не изважда прозорец за търсене на други устройста и като се опитам да търся други у-ва от тела не намирам лаптопа ... по пронцип не съм никак зле с компютрите но с лаптоп никога до сега не се бях занимавала и ми е доста трудно така че се извинявам че не съм много осведомена за повечето неща
Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!
i az imam moq ne s1m go barala p1rvo imax problem no sled 5 min se poqvi v obsega
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
Ми тука има едно коп4е ама без да се смеете незнам как да го включа в смисул не е такова за натискане ами е такова плъзгащо се но каато го плъзна то си се връща на начална позиция .. наистина такива затруднения до ся съм нямала с каквато и да е била техника ...![]()
razbrax k1de ti e gre6kata
sega prati tam kot 6i pra6ta6i sledi dolniq desen 1g11l tam k1deto ti e ikonkata na bluetooth.6te ti izleze bqlo balon4e s nadpis to4no nad ikonkata klikni na nego,6te ti poisla kod napi6i go [az pi6a "0000" ama moje i dr da e] posle gsm-a ti 6te poiska koda i 6te go v1vede6 s1`6tiq a na kompa 6te izbere6 awlays......[demek vinagi da pozvolqva priemaneto na failove i dr ot tozi gsm.taka se pravi s vsqko novo ystroistvo koeto iska da se sv1rje s kompa ti
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
с ACER-a трябва да имаш един диск(единствен е в кашона в който е бил лаптопа) и на него трябва да са ти абсолютно всички драйвъри за лаптопа
поне при мен е така и моя е ACER
So much anger aimed in no particular direction
Just sprays and sprays