.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39

Град
    Велико Търново
    И според мен с токчета ще е малко смешно,но всеки с предпочитанията си.Ако ти е удобно върви си с тях и не се интересуваи от хорското мнение.

Цитирай Първоначално написано от Kuklichka89
    Ще потънеш в пясъка бе моме
    + 1
    Аз лично не си го представям, може би защото в ежедневието си не ходя с токчета , пък камо ли на плажа.

Ще ти влезе пясък, ще се подхлъзнеш и ще си счупиш токчето.
    Искам да бъда директор на водопад!

Голям фен Аватара на Sweet_Play_F
    Амиии джапанки рулзззз!Да си кажа честно малко ще ми е странно ако видя някой с токчета на плажа,а и ако ходи с тях и по пясъка...

are you crazy ??? с джапанки ест

Град
    София
    Ми аз си ходя с токчета и на плажа Не двайсетсантиметрови,разби а се.По самия пясък си ходя боса,ама иначе навсякъде с обувки с ток ми е по-комфортно.Пък и може би,щото нямам джапанки.Ако имах,можеше и с тях да отида Абе,все тая,ходи си както ти е удобно

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    Ми няма да е смешно.Просто повечето го правят /да са с джапанки/ , тъй като с тях е по-удобно.След като на теб ти е по-удобно да си с високи чехли,лично аз не виждам проблем.
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

Повече от фен
    mi az na plaj hodq s djapanki. :P I ti prepory4vam da ne hodish s obuvki na visoki tok4eta za6toto vse 6te se nameri nqkoi, koito 6te te komentira, no i ne mislq, 4e 6te tti e udobno da ti potyvat krakata v pqsyka.

Колкото по-малка е плоюта толкова по-голяма е налягането , следователно , ако си на обувки с ток краката ти ще потъват в пясъка и може да си изкълчиш крака . А пък като краката ти са целите в пясък е супер селско да обуеш висока обувка . И от естетическа и от практическа гледна точка не е желателно , но као пък ти е толкова "удобно" ходи , но после да няма теми за изкълчени глезени или направо счупени крака .

Ха ха чесно да ти кажа много ще си смешна По добре си иди с джапанки и не ми се прави на голямата мацка с тея токчета

Повече от фен Аватара на vikt0riQ
    Град
    точно в нас ;]
    според мен трябва да носиш това което на теб ти е удобно и да не ти пука от хорското мнение!!!!

(sun) Live your life and do whatever you like...

Ко ти пука с какво ще отидеш? Тва ти си го решаваш, разбира се, ако си на море, на пясъка няма да си с тях, но това си е ходене като всяко друго. Се едно да питаш дали да тръгна по бански до плажа или да си сложа роклята предварително?! Мисля, че ме разбра Джапкай си спокойно (:
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

Супер фен Аватара на girl91
    Цитирай Първоначално написано от PEPITO SLADKATA
    Ха ха чесно да ти кажа много ще си смешна По добре си иди с джапанки и не ми се прави на голямата мацка с тея токчета
    Точно.

Цитирай Първоначално написано от vikt0riQ
    според мен трябва да носиш това което на теб ти е удобно и да не ти пука от хорското мнение!!!!
    +1

Тръгвай боса

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си