- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- прекарвате ли ноща в приятелката/я си
Много искам гаджето ми да идва в нас, аз да ходя в тях..както много хора правят. Но заради моите консервативни родители това може да стане точно никога..!
♥ ♥ ♥
..ооо абсурд![]()
![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
наще ще ми дадат но до сега не съм го правил![]()
... no comment ...
За времето, от което ходим, сме спали само 2 пъти заедно по просттата причина, че майка ми е ужасно старомодна и ... "да не се случела белята", не знам си какво ..Само глупости ... много яко във филма ...
За пръв път спахме заедно на тазгодишното ми Рд, тъй като станах на 18. Не че това е причината де. Просто направих празненството в апартамента на най-добрия си приятел и с Милото решихме да спим там, за да можем на сутринта да разчистим.
Втория път - бяхме решили да ходим на селото му, понеже прабаба му имаше юбилей, ама се отложиха нещата, майка ми едва се нави .. И аз не знам как я убедих .. може би с 4те шестици, които й докарах за един ден.
.. И все пак не й казах, че не сме ходили на селото му .. Просто вечерта останах у тях и спахме там.
Предстои ни трети път ...Ще ходим тая седмица с приятели на вила малко извън града .. а майка нека си мисли, че ще съм на Търново при една приятелка.
![]()
I'm inlove with a criminal...
Не на 14 съм, майка ми и баща ми НИКОГА няма да ме пуснат![]()
Да! Колкото се може по-често. При всяка възможност да не спя в къщи аз съм насреща!![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
Не,докато не минат 1-2 години най-малко няма да ме пуснат нито аз да спя при него,нито той да дойде у нас.![]()
Ама направо ми взе думите от пръстите.Първоначално написано от Vikitooo
Казвайте и на колко години сте и... според вас на каква възраст ще се приема добре/нормално/естествено да се преспива в приятеля/приятелката... ?
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Никога няма да стане и то заради родителите ми..На 16 съм..![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
Ние живеем заедно още от деня, в който се видяхме за първи път. Познавахме се 5 години преди да се срещнем от 1 игра. Последния 1 месец преди да се видим почнахме да си пишем много често, започнахме да си се обясняваме колко се харесваме 1 друг, колко см еднакви и как изобщо е възможно това. Като се видяхме още от първата вечер той ми предложи и ми даде ключ от тях.
Хубаво е 2ма души да живеят заедно да си пускат някое филмче на ужасите, да си пием биричка, да чоплим семки, да запалим по някое наргиле, а през това време да сме си гушнати на леглото под завивките.
Харесват ми вечерите с него, когато отиваме по бельо на бълкона със едно одеало, душкаме си се и гледаме луната. Харесва ми да ме води по езера и планини през слънчевите дни, когато вали да дразним съседите със силна музика и да си прекарваме добре, харесва ми да споделяме времето под душа...обичам да съм с него и да се чувствам обичана и желана.Може понякога да ме влудява в това, че разхвърля ужасно много, но аз си подреждам мойте неща, а неговите му ги давам, че знам, че ще се издразни, ако случайно му хвърля нещо "ценно".
![]()
Случва се понякога да спя при майка ми или при баща ми 1/2 пъти в седмицата.
+Първоначално написано от Sisito941
![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Прекарвала съм 4-5 нощи със сегашният ми приятел.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Всеки път като ходим на дискотека, спя след това в приятелката ми.
В България като си дойда на ваканция взимам най-добрата ми приятелка в нас.
И преди няколко дни за сефте спрах при момче.... жалко, че беше последният път, в който го виждам.
. . нем, мисля, че съм още малка![]()
.. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]
Не.
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!