- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Пак кандидатстването след 7 клас
Така пак за кандидатстването след 7 клас![]()
значи аз съм от малък град и мисля че оценките ми са мн добри и ще вляза навсякъде та въпроса ми е какво да пиша за първо желание Езикова гимназия с английски или с немскичестно ви казвам незнам кое е по добро
ИМАМ саМо 1-2 днИ дА реШа мОЛяя вИИ кажеТе кВО да пИша
аз май предпочитам английски но ми казват че е по добре с немски иии направо нзз
![]()
Незнам какво всички толкова сте се ''вторачили'' в немския-май незнаете,че немският се говори само от около 100 млн. души,докато английският е най-масово говорения език-навсякъде,в която и държава да отидеш,ще те разберат с английски.Все пак не мога да ти нареждам къде да отидеш,изборът си е твой,но аз винаги бих предпочел английски пред немски.![]()
:P Според АЕГ е по-добре, защото немския е по-труден за изучаване![]()
Искам да ви питам дали мога да влезна по второ желание,дори ако съм приета на първо (защото сега искам да ме приемат в това,което съм писала на второ място,а не на първо ) Моля Ви Пишете![]()
![]()
![]()
Не можеш!!!Просто отиди в гнездото си и подай новите си желания!!! :PПървоначално написано от ioni_1994
По-добре влез в немска езикова. Вярно е ,че масово се говори английски, но винаги можеш да научиш английски: има много курсове, пък и е по-лесен! Немски не можеш да научиш от самосебе си.Учи се трудно, затова по-хубаво в немска. Все пак изборът си е твой...![]()
When I`m bad,I`m better!
Аз пък съм чувала ,че можеш, но трябва да пропуснеш първо класиране и да се запишеш на второ.Първоначално написано от mimi_00
![]()
When I`m bad,I`m better!
Знам,че тук не е най-подходящото място да питам,но откъде мога да разбера баловете за русенските училища?![]()
[color=black]Emrine amade kalbim
İster yak ister sevindir
G
Апффф,виж сега,това е глупаво!!!Първо та ти още не си отишла в гнездото и не си видяла в кое училище какви специалности има.Второ,защо нас питаш?!Аз примерно след като съм 8 клас мога ли да знам какви специалности има сега след 7 клас?!И трето това го реши с родителите си!!Те закакво са?!Като идеш утре в училищното гнездо и ти подадат листа със всички училища и тяхните специалности,ТИ и МАЙКА ТИ (най-вероятно) ще решите къде искаш да идеш и коя специалност повече ти харесва!!!Следователно ПАК вие ще решите кое на 1,2,3,4 място да запишете!!И аз миналата година кандидатствах,но не питах никои от тук какво да пиша!!!Повечето от вас,дори не са отишли още по гнездата![]()
![]()
Неорганизирана работа,на мойте изпити изобщо не виснех по форумите
![]()
И все пак УСПЕХ,но да знаеш,че езиковите не са всички,повечето от вас няма да ги приемат!!Вижте се вие сте 20 човека във форума и всички езикова искат,а има още 28 000
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Първоначално написано от ioni_1994
Може,но сега не трябва да се записваш след като са те приели!!Изчакай второ класиране и на него си подреди нещата,мисля,че така може ..Да сте мислили на време![]()
♫ Beautiful.. ♫
Пффф да бе да, те само германците са 100 милиона... Откъде го измисли тфа че само 100 милиона го говорят не знам, ама е пълна глупост...Първоначално написано от ndx13
По-добре е с немски, защото английския е по-лесен и дори и като втори език да го учиш, пак ще го научиш, докато немския ако ти е втори език не можеш да го научиш...![]()
Евала,малко по-умно момиче +1 към нейното мнение!Първоначално написано от Dark~Illusion
♫ Beautiful.. ♫
Хахах "малко по-умно момиче" така ли бе, аа мерсиПървоначално написано от sladkish_14
![]()
Първоначално написано от sladkish_14
Напротив ходих да си взема служебната бележка и разгледах специалностите.Насочих се разбира се към езиковата гимназия и само исках да попитам кой език е по хубав немския или английския![]()
ЕМИ така е аз сигурно ще ходя на допълнителни уроци но още се чудя кой език да си избераПървоначално написано от *ell-oh-ve-ee*
![]()
аз съм езикова с 1-ви англ. 2-ри немски и смятам, че това е по-добрия вариант, но все пак ти си преценяваш.
да и на мен така ми се струва ,че по-добре първи английски мерси за отговоритеПървоначално написано от sladur4etyYy
![]()
![]()
:P
А английски може да научи от само себе си, така ли?Първоначално написано от swetyYkittyY
Друг път.
Всеки език се учи трудно.
What you give is what you get!
+ 1.Първоначално написано от Desi_etnies
Да не мислите, че всеки има пари за курсове?
Всеки език се учи трудно - така е, всичко зависи и от собствената ти нагласа. Ако не харесваш немския, няма да го учиш по-леко от този, който има желание.![]()
Въпроса е че ако и е втори език пак може да го научи, а и тя сигурно и досега го е учила, докато ако вземе немски втори език 100% няма да го научи и само ще си губи времето. И освен това много учители са ни казвали че е по-добре първи немски, втори английски.Първоначално написано от Desi_etnies
![]()
Много ясно,че епо-добре първо немски,ако искате да знаете 2 езика!!!Не разбирам какво си мислите,че му е сложното на езика -Английския???Аз уча английски от 1 клас,сега съм осми без да съм влизала в езикова и съм много доволна,бас лова,че накрая на 12 клас и двете ще знаем перфектно английски,ама не си ли е да влезнеш в езикова![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Абе,ти с мен недей да спориш по географски въпроси,щото съм номер 1!Ще ме поправя!Незнаеш каква грешка направи!Като си неграмотна,си мълчи.Първоначално написано от Dark~Illusion
абе хора днес ходих да си подавам документите бях решила че ще си пиша на първо английски и никой не можа да ме разубеди =D> =D> =D>
Абе тука на всички обосновките са ви едни... Вие полиглоти ли искате да ставате или просто те така да си учите езика, защото си ви кефи? Аз лично в английския намирам много по-голямо приложение(и то не само аз). Всички са се засилили към немската. В Германия предлагат безплатно хубаво обучение(странно защо това никой не го спомена), добре, но така е и не само в Германия. Абе просто не ви разбирам, честно...![]()
Trust, will, courage - the three things one must have!