.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Фотоепилация на интимните части

Ам, искам да попитам, дали според вас си заслужава да си направиш фотоепилация на интимните чести? Знам, че е скъпичка (специално за там е около 100лв), но пък ефектът е траен и може би си заслужава да си спестя болките при кола маска... Единственият проблем е, че ме срам да се разкрача пред козметичката... Та, някой правил ли си е фотоепилация (където и да е) и колко траен е ефектът?

аз лично не съм си правила,но от познати знам,че ефекта е дълготраен.Но аз лично не бих си направила,нз и аз защо.

Супер фен Аватара на divacheee
    Град
    ...
    Аз лично мн искам да си направя фотоепилация и не само на триъгълника ... доколкото съм запозната трябва да се направят няколко процедури и тогава ефекта е наистина дълготраен ( 5-6 години ) ...

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    аз бих си направила ако имам спонсор

Cruel Intentions

Цитирай Първоначално написано от Divache`f
    Аз лично мн искам да си направя фотоепилация и не само на триъгълника ... доколкото съм запозната трябва да се направят няколко процедури и тогава ефекта е наистина дълготраен ( 5-6 години ) ...
    уф и аз не само на триъгълника ми имам и около ануса некви косъмчета някви.. пф отвратително..
    таа и аз някое друго лято като бачкам ще си спестя достатъчно пари и бегай да махат дълготрайно тия косми.. пфу
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

аз 6тях да си права ама някъде про4етох 4е се появявали некфи кафяви петна,които изчезвали ама седат няколко месеца и не ми се 6те да иам некфи петна на триъгълника ми
    Ако обичаш някого, пусни го на свобода. Ако той се върне, е завинаги твой. Ако не се върне, значи никога не е бил.

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Цитирай Първоначално написано от Beb4e__to
    аз 6тях да си права ама някъде про4етох 4е се появявали некфи кафяви петна,които изчезвали ама седат няколко месеца и не ми се 6те да иам некфи петна на триъгълника ми
    Kafqvi petna se poqvqvat ot izlaganeto na chastite, koito sa fotoepilirani, na slynce. Az sashto iskam da si napravq.....na cqloto tqlo, ebasi!

явно само на интимните части си заслужава щото нема си ги показватее на слънце иначе 100 лева на процедура или за сички общо 100 кинта ???

Град
    Велико Търново
    Около 100 лева на процедура.Аз също изкам да си направя

и аз съм се навила да спестя пари и да няма мъки дъълго време

Зависи от организъм, косъм, кожа, но при някои жени дори 14-15 процедури нямат желания ефект. Не си мислете, че си правите 5-6 процедури и хоп - няма косми 5 години.

Изобщо не е така. Никой не дава никакви гаранции. Затова ако смятате тези пари да ги изгладувате - няма смисъл, може да останете разочаровани.

a kolko proceduri sa neobhodimi primerno samo za triygylnika ili stava samo s edna

добре де хора как така 100 лв..къде ги намирате тия цени няколко козмети4ни салони съм гледала и най скъпото за триъглника е 50 кинта на процедура
    Ако обичаш някого, пусни го на свобода. Ако той се върне, е завинаги твой. Ако не се върне, значи никога не е бил.

Супер фен Аватара на divacheee
    Град
    ...
    Цитирай Първоначално написано от Beb4e__to
    добре де хора как така 100 лв..къде ги намирате тия цени няколко козмети4ни салони съм гледала и най скъпото за триъглника е 50 кинта на процедура
    В по - малките градове е по скъпо

100 лева са молко ако наистина ефекта е 5-6 години! И аз бих си направила

Ето какво намерих за фотоепилацията ==> http://www.beautyface-bg.com/photowaxing.htm

Цени на Фотоепилация

Горна устна - 25 лв.
    Брадичка - 25 лв.
    Челюст - 50 лв.
    Бузи - 50 лв.
    Уши - 30 лв.
    Шия - 60 лв.
    Врат - 60 лв.
    Мишници - 80 лв.
    Гърди - 100 лв.
    Зърна - 30 лв.
    Корем линия - 40 лв.
    Корем цял - 150 лв.
    Гръб - 150 лв.
    Кръст - 100 лв.
    Бикини – външни - 80 лв.
    Пубис - 80 лв.
    Задни части - 150 лв.
    Половин ръка китка – лакът - 120 лв.
    Половин ръка лакът - рамо - 140 лв.
    Половин крака – долна - 300 лв.
    Половин крака – горна - 350 лв.
    Цели крака - Промоция! 550 лв.
    Цяло тяло / без лице/ - Промоция! 1500 лв.

100 лева струва само една процедура . Трябва да се направят около 7-8 такива за да има ефект . Освен това не си мисли , че е безболезнено . Кожата там е чувствителна , та сама можеш да си представиш . Една такава процедура се прави минимум през месец и изисква време .
    Според мен не си струва за триъгълника , но ако си решила и имаш пари ....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си