Здравейте!Днес беше ужасен ден за мен..
Днес сутринта,когато отидох на училище моята най-добра приятелка(вече не) И една приятелка дойдоха до нас за да отидем на даскало заедно както винаги.Държаха се странно смееха се и накрая ми викат "ти и кажи и другата не ти и кажи" И след това ми казаха в очите всички неща,които и Трите сме си говорили зад гърба но аз останах Виновната естествено.Вярно е че постъпих супер гадно тъпо и лапешко като говорих с третата приятелка за най-добрата ми - за семейството и и така нататък - тя също говореше.какви ли не неща сме си говорили,което беше огромна грешка да и се доверя а уж тя каза че всимко си оставало между нас...и така днес всичките ми приятелки се събраха и ми казаха че повече няма да бъдат приятелки с мене никога повече..от което ми дойде като гръм от ясно небе...просто незнаех какво да правя , извиних им се 43908868 пъти и ги помолих за втори шанс даже им викам че не е честно на мен да се сърдят а на третата ми приятелка не и то само защото тя им казала всичко което сме си говорили за най-добрата ми приятелка и за една съученичка..и какво аз останах виновна,боже та те ми се смяха на среща и говориха за различни неща даже аз се разплаках поисках прошка а накрая ми кадаха че повече неискат да са с мен....а защо да искат да са със третата ми приятелка като и тя е говорила ?Ама айде нали тя била казала истината а аз не и аз илезнах виновната..пф знам че постъпих много глупаво но поисках прошка казах че никога повече няма да се повтори защото държа на тях,и то наистина много,а те казаха че нямало смисал..и така приключи всичко..просто исках да ви споделя;( приятелите са най-важното нещо в живота и това си е вярно,че ТРИ или повече приятелки немогат да бъдат заедно,все някоя ще се отмести както направих аз.. И сега когато имам най-голяма нужда от тях те ми обърнаха гръб и то само на мен като се имаше на предвид че не съм говорила само аз..за което съжалявам наистина много нямате си напредстава те ми бяха всичко.Само ми се смееха на среща..и закво,нали са обидени да го е*а толкова ли е смешно :@ пф чувствам се като глупачка нямало смисъл да са заедно с мене вече хем ги помолих за втори шанс за да разберат че наистина държа на тях просто незнам защо постъпих така щото съм тъпо лапе ..но съм сигурна че и те са говорили макар че не си признават..одеве само ме обиждаха..и се почуствах супер неловко.. и им викам ако наистина бяхте толкова сърдити нямаше да ми се смеят насреща .Накрая пак ги помолих да сме пак заедно и те ми казаха че нямало смисъл щото неможело да се върне времето назад дрън дрън.. винаги когато са били болни тоест най-добрата ми фр винаги съм я подкрепяла всичко..държах на нея.. отначало аз и най-добрата ми фр се разплакахме а накрая ми се пулеше и ме обиждаше много подло.. В 8ми клас сме.. И едната като се разсърди и като каже на другата че не съм я искала което не беше така>.просто се опитваше да ни раздели с най добрата ми фр..и тя веднага с тях срещо мен..сякаш свикнах без тях но не напълно..толкова много проблеми имам и сега и това.. Но няма да ги потърся,защото ми казаха че нямало смисъл..а и те няма да ме потърсят защото сега всички са срещу мен въпреки,че не бях само аз виновната .. ...еми това е от мен