- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- всичко за стипендията :)))
kajete mi vsi4ko za stipendiqta kak se izpla6ta tva onova vsi4ko koeto znaete mersi mn predvaritelno))))
ако става въпрос за стипендията за отличен успех (поне 5.50)...
подава се молба до директора да ти бъде отпусната...
изплаща се всеки месец (май само на 2 пъти сливаха и даваха за 2 месеца), 21лв е, взема се от касиерката в училище с бележник или лична карта![]()
всичко е така,но може да ти я изплащат и чрез дебитна карта,зависи от училището...при нас от тази година е с картиПървоначално написано от tinky_winky
![]()
EveRything y0u think y0u kn0w baBy...iS wR0ng!And evEryThing y0u thInK y0u hAd bABy...iS g0nE!
При нас, когато някой от големите не си е взел стипендията се появява една бележка при шефа(портиера)" Давам стипендии" и ние зайците му викаме "Ами дай ни де! и той "Няма свършиха само една за мене имаше"![]()
![]()
![]()
Ми май не. В мойто даскало си ми даваха по 21 лева. Ще видим другата година в 11 клас колко ще ми дават.
Има слухове(отново), че от догодина ще вдигнат стипендиите на по 30лв, според други на 50. Не ми се вярва, но дано все пак...иначе зависи от училището- на нас са ни давали и за по три месеца
то не е само 1Първоначално написано от BallFace
![]()
мноо хора.... ако се интересувате, вижте ... http://1000stipendii.org/
За тези с 5.50+ са по 21 лв (поне бяха тази година), а, ако доходът на член от семейството ти е ъмм 168.35 лв. май беше и имаш успех 4.50+ получаваш социална стипендия 18 лв. Хубаво е да знаеш, че си постигнал нещоНа нас понякога ни ги даваха за 2 или 3 месеца, понякога за 1.
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
Искам да попитам за проекта за 1000 стипендий, нали трябва да се пише някакво есе - в/у каква тема трябва да е или е свободно?
Хаха, на нас пък ни ги дават на два пъти - един път за първия срок и един път за втория. То всъщност така е по-добре, защото с по 20 лева нищо не можеш да направиш, а така поне 100 наведнъж![]()
изтегли формуляра за кандидатстване от сайта им, там има дадени и темите за есето, доста по-различно е кандидатстването тази годинаПървоначално написано от ~ПаНчАтАнТрА~