- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момчета, харесвате ли по време на френска...?
Абе момчета, приятелката ми чела, че на момчетата им било яко докато им духат, да им навират 1 пръстче в дупето. И решихме да пробваме с приятелката ми. Нали сичко беше ОК, почна д ами духа и както бях легнал тя ми навря средния си пръст в задника ми. първата ми реакция бешено не се издадох, че ми е странно. Не беше неприятно, но беше странно. Тя иска пак да го правим (даже всеки път)... И искам да попитам дали на вас (др момчета) ви харесва? И към момИчетата- правите ли го на вашите половинки?
![]()
Ем то там малко навътре има едно топченце(част от простата) и би трябвало да ви харесва, ам различни хора, различни предпочитания, пробвайте пак, ам и хигиената трябва да е добра, да не извади кафяво пръстчето![]()
ОХ, и още какПървоначално написано от bratz72
![]()
След седмата бира всички са еднакви!
е ест, правя си клизми ест
10х много![]()
Първоначално написано от bratz72
![]()
След седмата бира всички са еднакви!
Първоначално написано от bratz72
![]()
Ама сте големи двуличници!
Някой ще отвори някоя тема и ще му се скарате, че вече има такава... следващия път ще пише в по-стара тема, за да не отваря нова... и пак ще му се скарате.....
МИ ОСВЕН ЗАКЛЮЧЕТЕ ЦЕЛИЯ ФОРУМ... ИМА ВСИЧКО В НЕГО!
dr put ne prust4e, a ru4i4ka, posle vibrator i posle ''jivo''![]()
Тоз до клизми стигнал.. :Д
Попринцип е нормално да ти харесва.. само не прекалявайте ))
ЛОЛ !!!Първоначално написано от bratz72
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
миии не бе чувал съм че било яко но не искам моита така да постъпва
![]()
иначе всички обичаме да ни духат
![]()
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?
Ами точно това определено не бих го направила, дори да съм последният останал човек на Земята, който не си вре пръстите и ръцете в чужди, пък и въобще в задници...![]()
ППчакам момента, когато ще почнете да си ядете лайната, защото много двойки го правят и е модерно.![]()
Don't worry, be happy!
Педали ....
http://www.impulse.bg/Xtuning
ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ![]()
My Only Love
Голям размер на картинката! /machoka/
Просто и каже да е по-внимателна а и ти трябва да се отпуснеш повече и предполагам ще ти хареса. Няма нищо педалско в това.
Аз лично не съм го правила но съм го подхвърляла като идея на бившия си и той отказа категорично.
Лично аз знам какво удоволствие АЗ получавам при френска + пръстче там ,а за при момчета не знам как ще е ,но едва ли бих го направила на приятеля си и то не ,защото ме е гнус ,но ще ме е страх от реакцията му![]()
oh dopovru6ta mi se ot razi temakategori4no NE
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
мхм \Първоначално написано от Xtuning
/ а и аз никога не бих го направила
![]()
![]()
сиг ще повърна...като се знам каква съм гнуслива...не не,определено не бих направила тва...ак ще и на колене да ми падне...ама се съмнявам да му хареса..нз...
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Първоначално написано от Bubbly
А не не не не не не не! Защо винаги като разглеждам темите в раздел "Секс" се спуквам от смях?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()