.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Момчета, харесвате ли по време на френска...?

Абе момчета, приятелката ми чела, че на момчетата им било яко докато им духат, да им навират 1 пръстче в дупето. И решихме да пробваме с приятелката ми. Нали сичко беше ОК, почна д ами духа и както бях легнал тя ми навря средния си пръст в задника ми. първата ми реакция беше но не се издадох, че ми е странно. Не беше неприятно, но беше странно. Тя иска пак да го правим (даже всеки път)... И искам да попитам дали на вас (др момчета) ви харесва? И към момИчетата- правите ли го на вашите половинки?

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Ем то там малко навътре има едно топченце(част от простата) и би трябвало да ви харесва, ам различни хора, различни предпочитания, пробвайте пак, ам и хигиената трябва да е добра, да не извади кафяво пръстчето

Re: Момчета, харесвате ли по време на френска...?

Цитирай Първоначално написано от bratz72
    Абе момчета, приятелката ми чела, че на момчетата им било яко докато им духат, да им навират 1 пръстче в дупето. И решихме да пробваме с приятелката ми. Нали сичко беше ОК, почна д ами духа и както бях легнал тя ми навря средния си пръст в задника ми. първата ми реакция беше но не се издадох, че ми е странно. Не беше неприятно, но беше странно. Тя иска пак да го правим (даже всеки път)... И искам да попитам дали на вас (др момчета) ви харесва? И към момИчетата- правите ли го на вашите половинки?
    ОХ, и още как
    След седмата бира всички са еднакви!

е ест, правя си клизми ест
    10х много

10х много

След седмата бира всички са еднакви!

10х много
    Ама сте големи двуличници!
    Някой ще отвори някоя тема и ще му се скарате, че вече има такава... следващия път ще пише в по-стара тема, за да не отваря нова... и пак ще му се скарате.....
    МИ ОСВЕН ЗАКЛЮЧЕТЕ ЦЕЛИЯ ФОРУМ... ИМА ВСИЧКО В НЕГО!

dr put ne prust4e, a ru4i4ka, posle vibrator i posle ''jivo''

Тоз до клизми стигнал.. :Д
    Попринцип е нормално да ти харесва.. само не прекалявайте ))

Супер фен Аватара на rakiQ

Голям фен Аватара на dantro

Re: Момчета, харесвате ли по време на френска...?

ЛОЛ !!! миии не бе чувал съм че било яко но не искам моита така да постъпва иначе всички обичаме да ни духат
    My heart is elated
    But my head is exhausted
    It's this powerful magic
    Can it really be true?

Град
    pz city
    стига бе .... я бегай

Голям фен
    Ами точно това определено не бих го направила, дори да съм последният останал човек на Земята, който не си вре пръстите и ръцете в чужди, пък и въобще в задници...
    ППчакам момента, когато ще почнете да си ядете лайната, защото много двойки го правят и е модерно.
    Don't worry, be happy!

Педали ....
    http://www.impulse.bg/Xtuning

ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ

My Only Love

Голям размер на картинката! /machoka/

Град
    в куза :)
    негативно съм настроен към такива работи

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Просто и каже да е по-внимателна а и ти трябва да се отпуснеш повече и предполагам ще ти хареса. Няма нищо педалско в това.
    Аз лично не съм го правила но съм го подхвърляла като идея на бившия си и той отказа категорично.

а........
    не благодаря...
    нещо не съм настроен добре към тези идеи........

СЪРФИРАТЕ И ПЕЧЕЛИТЕ!!!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Лично аз знам какво удоволствие АЗ получавам при френска + пръстче там ,а за при момчета не знам как ще е ,но едва ли бих го направила на приятеля си и то не ,защото ме е гнус ,но ще ме е страх от реакцията му

Мега фен Аватара на machoka
    Прекалено педерастко ми идва..

Град
    in my world!
    oh dopovru6ta mi se ot razi tema kategori4no NE
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Цитирай Първоначално написано от Xtuning
    Педали ....
    мхм \/ а и аз никога не бих го направила

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    сиг ще повърна...като се знам каква съм гнуслива...не не,определено не бих направила тва...ак ще и на колене да ми падне...ама се съмнявам да му хареса..нз...
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Цитирай Първоначално написано от Bubbly
    Ами точно това определено не бих го направила, дори да съм последният останал човек на Земята, който не си вре пръстите и ръцете в чужди, пък и въобще в задници...
    ППчакам момента, когато ще почнете да си ядете лайната, защото много двойки го правят и е модерно.

А не не не не не не не! Защо винаги като разглеждам темите в раздел "Секс" се спуквам от смях?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си