- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Модата да си слаб
Искам да разбера какво мислите по тази тема...Кое предпочитате - да сте кльощави и да няма нищо по вас..освен кожа и кости и да приличате на анрексички или предпочитате дори да сте леко закръглени?
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
Ми предпочитам да съм кльощава анорексичка. Еб*ти изказването. Май ти пролича ти от кой тип си...![]()
e чак пак кльощава анорексичка???Неможе ли да имаш хубава фигура без да приличаш на мумия?
Не, че е модерно, но просто е грозно да ти стърчат сланините.
Аз съм леко закръглен (къде леко, къде повече О_О), но нямам нищо против оО!
nito mnogo slaba no ne i zakraglena !
tova e perfektnoto tqlo za momi4e
http://www.webwombat.com.au/motoring...relli-06-1.JPG
a za mom4e moje i da e leko zakraglen no ne i slab.. za mom4e da e slab e super grozno
machoka
Администратор
провери си в собствения гащник.![]()
Златната среда.Нито кльощава нито пълничка.Просто едно нормално хубаво тяло-да си имам от всичко
:P
The guy gets all the glory the more he can score,
while the girl can do the same and then you call her a whore!
Аз пък съм за това посредата!!!Много са ми грозни кльощавите момичета...Някви без дупе,без гарди,когато са по бански можеш да им преброиш ребрата...УЖАС!!!Грозни са ми и пълните момичета...С 2 декара задник и 2 декара корем...с изскочили "любовни дръжки" над впитите дънки (с които се чувстват по-слаби...),със стрии образувани точно от тези дънки и отпусната кожа...Харесвам момичета със спортни тела (почти като моето) Стегнати,с добре оформени коремни мускули (не да й се броят плочките де...) и бразилско дупе (е може малко по-малко)
Но естествено за да имате такива тела не трябва само да пускате теми "как да отслабна с ... кг за ... време",а трябва да спортувате редовно!!!И естествено да се храните правилно :P
+1 в средата винаги си е било най - добреПървоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
![]()
Cruel Intentions
Абе стига сте се обяснявали... Много ясно че всеки предпочита златната среда. Момичето ви пита кое от двете предпочитате, а не да почвате сега идеалите си да изреждате...![]()
Ами като не предпочитаме нито едно от двете?!Да оставим темата без мнения ли?!Все пак едва ли някой предпочита някое от 2-теПървоначално написано от Dark~Illusion
А и отговорите ни също са по темата!!!
Пример:В моя обяснявам какво мразя в 2-та варианта дадени от авторката,което се смята за отговор (макар да не е в прав текст...)
Аз харесвам тела тип "приятно закръглени" в смисъл нито много слаби,нито
много дебели![]()
Да де, ама то е логично че всички предпочитат златната среда. Много ясно че никой не иска нито да му висят сланините, нито да му се виждат ребрата, ама такава е темата ... кое от двете предпочитаме ... логично е че едното ще го предпочиташ пред другото. Аз предпочитам да съм кльощава, отколкото да ми се тресат сланините и паласките ...Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
![]()
мхмПървоначално написано от Kisses{P}
и си го предпочитам![]()
Пита се кое от двете бихте предпочели, и няма смисъл от романи, как златната среда е идеална - това всички го знаем.Аз съм определено зад леко закръглените.
Кое предпочитате??![]()
хаха според авторката има само 2 страни-леко дебеличка или супер кльощава...хора всякакви![]()
Ееее стига де. Това че тя се изрази "анорексично кльощави" не значи че има впредвид болни от анорексия...![]()
По-добре анорексично кльощави,отколото няква дето се е намъкнала в дрехи които са 4 размера по-малки и е ужасна гледка напрао може да ти се напука зеницата![]()
А от една анорексичка няма ли да ти се напука зеницата??Всички имат супер изкривени представи за красота, заради тъпата мода.Анорексичките и кльощавите момичета са болни и психически и физически и никой не го проумява.Недоумявам какво красиво може да се намери в скелет с кожа - в тях няма нищо женствено.Докато в едно приятно закръглено момиче има много красота и никой не казва, че въпросното момиче ще носи 4 размера по-малки дрехиПървоначално написано от Gothique♫
.Именно заради тези изкривени представи, всяка година умират хиляди момичета стараещи се да се вмъкнат в определените рамки за "красота" и "мода".
Да но поне в моя райион в който аз живея всичките дебели са така никви опити да станат нормални а се мъкнат с такива дрехи което е както казах грозна гледка.Първоначално написано от borovinkaa
Авторката намеси личното си мнение, пхах.
Аз... аз съм от нормалните. Не съм прекалено слаба, не съм и пълна.
Това, че хората, които познаваш са такива далеч не значи, че всички са като тях.Аз знам хора, които са доста закръглени, но знаят какво им отива и изглеждат по-добре, даже и от момичета с нормално телосложение.Първоначално написано от Gothique♫
Искам физиката ма Мистър Пропър![]()