- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Модата да си слаб
Естествено, че леко закръглена ще избера...Няколко килограма може да се свалят, но анорексията е трудна за лекуване
ем аз съм висока 1,65 и съм 40 килограма доста съм слаба, но не съм анорексичка ,а си харесвам фигурата по -добре слаба от колкото"леко закръглена"![]()
★ пр0иd т0 Бэ rэaL★
![]()
__________________________________________________ ___________________________________________
`` -![]()
]]
Такава каквато съм си![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
аз също сам на мнение че е по добре да си слаб отколкото закръглен,аз сам 167 и тежа 46 кг и много си се харесвам![]()
То всеки предпочита да е слаб отколкото пълен,но ние говорим за анорексично слабо тяло и леко закръгленоПървоначално написано от paola_Rey
![]()
Тъкмо това исках и аз да кажа, защото дори и да е малко закръглено едно момиче може да е сексапилна, но едно кльощаво - за какъв сексапил да говорим... като я пипнещ ще й хванеш кокалитеПървоначално написано от borovinkaa
![]()
Baby92 В темата ти си личи ти от кой тип си: "да сте кльощави и да няма нищо по вас..освен кожа и кости и да приличате на анрексички" и "дори да сте леко закръглени"... Ем извинявай ама заради това че ти си "леко закръглена" трябва ли да плюеш слабите момичета и да пишеш такива теми...![]()
Абе ти какво се дракаш с всеки,който изрази различно от твоето мнение?!Първоначално написано от Dark~Illusion
![]()
![]()
Много ясно,че човек ще предпочете да е "леко закръглен",а не с тяло тип "болен от анорексия"!!!!
Всеки може да смъкне няколко килограма без проблем,но е трудно да се качат!!!Освен това всеки (или повечето хора) харесва момичета,по които има плът,а не само изпъкнали кокали и кожа!!!
![]()
Нооо както се казва всеки си има мнение!!!И не е нужно да се караш на всеки с различно от твоето мнение!!!А и не мисля,че можеш да съдиш за авторката само от начина й на изказване!!!Има много кльощави момичета,които също биха казали,че предпочитат "по закръглените" тела!!!
П.П. Тя също изразява мнение,а не плюе слабите момичета!!!(ако не намираш разлика между двете - сори!) А и в случая ти я обиждаш,като я наричаш "леко закръглена" без дори да си я виждала!!!
Добре аз ако направя тема: "Какви момичета предпочитате: Слаби и готини или някфи дебели, със сланини и паласки" няма ли да е същото и ти да ми викаш че изказвам мнение? Просто не е правилно формулирана темата й. С никой не се дракам...Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
![]()
зависи си от момичето (момчето)
На някои не им отива да са слабички, на други пък приятно закръглени. Употребявам нарочно точно този израз, защото показвам типажа, който бих предпочела, а не... кюфтенца по пътищата![]()
Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
Първо благодаря на He}|{Ha_Dpo|` за това че ме подкрепи и второ да отговоря на Dark~Illusion да ти кажа аз не говоря срещу слабите момичета и не ги обиждам... прави разлика между анорексично слаби и само слаби и нямаш никакво право да ме обиждаш![]()
И с кое по-точно съм те обидила? А ти правиш ли разлика? Ако се обиждаш на израза "леко закръглена" извинявай, аз никога не съм обиждала никой на тема тегло...Първоначално написано от Baby92
![]()
и с кое точно те е обидила? от начина, по който си написала темата, наистина изглежда сякаш ти си от типа ''леко закръглени''. ако не е така, сори, ама просто така изглежда.Първоначално написано от Baby92
Обиждаш ме първо с това че преиначяваш думите ми и второ с това че ме наричаш закръглена - ами представи си съм слаба но се отвръщавам от момичета който са кожа и кости?Първоначално написано от Dark~Illusion
Златната среда!Нито мн слаба нито мн дебела. ~аз предпочитам слабите~
Голям размер на картинката! /machoka/
Baby92 Не, не ти преиначавам думите, но аз така ги разбрах, както и не само аз. Е тогава как може да сравняваш някой с анорексички? Тъпо е, при положение че това е болест. Абе както и да е. Аман от неразбрали и после аз съм се заяждала. Пишете си кфото искате, плюйте ме, псувайте ме, все ми е тая...
По принцип предпочитам слаба,ама не кльощава и да няма нищо по нея.А ако трябва да се избира между анорексично слаба и леко закръглена всеки нормален човек,ще избере второто!
Ако се замислиш какво може да означава подписа ми ще си отговориш и сама !![]()
Знам ,че не е по темата,ама аз мисля че не трябва да преценяваме хората по теглото им ! Писна ми от коментари ,че дебелите хора са грозна гледка.........всеки сам решава какъв да е .......погрешно е да се робува на "мода" в този случай...мога много да говоря по темата ,но предпочитам да спра![]()
Сори,че се отклоних от темата![]()
Ахахаха.
Проверете, какво е точно значението на думата lean и тогава се пенете![]()
Grumpy old madman
lean -. сух, жилест, слаб, мършавПървоначално написано от Canis_Dirus
първите две са верниПървоначално написано от RaI4etO
![]()
130 кг бодибилдър също може да е lean и е lean само с 2-3 % мазнини![]()
Grumpy old madman
ok![]()
Ари е повечеко плът...
На никой не му е приятно да му друсат сланинест задник...
Слабите били грозни, имали малък бюст и ханш...
Еми ако си "леко закръглена" и пак си с малък бюст, кво прайме?
Винаги съм се възхищавала на хората със силна воля, които са успели да смъкнат адски много килограми. Винаги се заглеждам по анорексични девойки.
Това, че вие сте "леко закръглени" и тук си избивате комплексите, и се изкарвате по-харесвани.
Ама не сте!
п.п. аз съм "леко загръглена"