.
Отговор в тема
Страница 3 от 9 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 216
    Град
    По света и у нас :)
    Предпочитам кльощава от свиня
    Цитирай Първоначално написано от comics
    Ела при мен, аз знам какво да правя

Голям фен Аватара на dantro
    модата не е да си слаб а да си здрав при мажете .. и стегнат при жениете
    My heart is elated
    But my head is exhausted
    It's this powerful magic
    Can it really be true?

Супер фен Аватара на white_chik
    Град
    sofia mladost 1A
    Ами определно предпочитам да съм слаба,отколкото дебела.Винаги съм си харесвала тялото и мога да се съблека по бански без да се притеснявам как ще изглеждам.
    Две хубави очи. Душата на дете
    http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum в две хубави очи; - музика - лъчи
    http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum Не искат и не обещават те...

Може да си поддържан и без да си анорексичен.
    И кФо разбирате под "леко закръглен"?
    The words you say don't have a meaning

Arc7ic's Fan :P

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    ISKAM I SAM SI NORMALNAAAAAAAAA
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от MidnightCreep
    под "леко закръглен" аз лично разбирам човек тежащ 58-59 кила и на горе,ама не мисля че е грозно........Вярно е ,че се харесвам по-слаба,но в никакъв случай не съм анорексично слаба....
    това си е личен избор ................нямам отнощение нито към едната ,нито към другата категория

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Цитирай Първоначално написано от RaI4etO
    под "леко закръглен" аз лично разбирам човек тежащ 58-59 кила и на горе,ама не мисля че е грозно........Вярно е ,че се харесвам по-слаба,но в никакъв случай не съм анорексично слаба....
    това си е личен избор ................нямам отнощение нито към едната ,нито към другата категория
    Хайди Клум тежи 62

мускула е 4 пъти по-тежък от сланините

Тук мнозинството се числят към най-смотаните skinny fat, дето са пълна скръб. Слаби, но меки и отпуснати бляяя
    Grumpy old madman

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    xhaxhahhxahh zna4i koito e 59 kila e zakraglen mi da ako 4oveka e visok 162 primerno no ako e primerno 175 e normalno 6to za tap komentar si napisala
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus
    Хайди Клум тежи 62

мускула е 4 пъти по-тежък от сланините

Тук мнозинството се числят към най-смотаните skinny fat, дето са пълна скръб. Слаби, но меки и отпуснати бляяя
    дам наистина това е по-гадно,ето затова спортувам и то редовно..не е достатъчно само да си слаб,за да изглеждаш добре,по-вайно е да имаш стегнато тяло,коро е много по-приятно за окото...

Хммм защо ли ми се струва,че повечето от вас не правят разлика между "дебела" и "леко закръглена",както и между "слаба" и "кльощава,с тяло на анорексичка" Повечето говорите за слаби и дебели хора,а не за кльощави и леко закръглени (все пак разликата е голяма...) Освен това сменихте напълно темата на разговора!!!
    П.П. Много ясно,че ако трябва да избираме между слабо или дебело тяло ... без да се замислим всички ще кажем слабо!!!Но тук говорим за тяло тип анорексик и леко закръглено тяло (под което се разбира малко по-големи бедра и дупе + малко коремче)

Едит:Няколко пъти повторих думите,които за повечето от вас значат едно и също ... Дано най-после намерите разликата ...

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Аз бях много слаба и много злояда, но така се случи, че се разболях доста сериозно и лекарката ми е изписала някакви грешни лекарства, от които напълнях адски много за 5-6 месеца.
    След което като разбрах, че е от тях свалих по-голямата част от натрупаните килограми, а другата превърнах в мускули.
    Висока съм 165 и тежа 60кг, но определено не се смятам за дебела, защото ходя на плуване и на фитнес мн усилено и тялото ми се стегна страшно много и сега се харесвам много повече от преди, когато бях 40 кила...

П.П. Съвет за момичетата, които искат да свалят килограми: СПОТ, А НЕ ГЛАД!

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Цитирай Първоначално написано от Sigrina
    а другата превърнах в мускули.
    мазнини в мускули не могат да се превърнат за съжаление.
    Grumpy old madman

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
    Хммм защо ли ми се струва,че повечето от вас не правят разлика между "дебела" и "леко закръглена",както и между "слаба" и "кльощава,с тяло на анорексичка" Повечето говорите за слаби и дебели хора,а не за кльощави и леко закръглени (все пак разликата е голяма...) Освен това сменихте напълно темата на разговора!!!
    П.П. Много ясно,че ако трябва да избираме между слабо или дебело тяло ... без да се замислим всички ще кажем слабо!!!Но тук говорим за тяло тип анорексик и леко закръглено тяло (под което се разбира малко по-големи бедра и дупе + малко коремче)

Едит:Няколко пъти повторих думите,които за повечето от вас значат едно и също ... Дано най-после намерите разликата ...
    сорка , наистина аз самата много се обърках,за което съжалявам..виждам разликата

Райче аз не говорех за теб,но щом и ти си открила грешка в изказването си ... радвам се,че си признаваш

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
    Райче аз не говорех за теб,но щом и ти си открила грешка в изказването си ... радвам се,че си признаваш
    а ти мерси,че ми помогна да видя грешката си !

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...

Re: Модата да си слаб

Цитирай Първоначално написано от Baby92
    Искам да разбера какво мислите по тази тема...Кое предпочитате - да сте кльощави и да няма нищо по вас..освен кожа и кости и да приличате на анрексички или предпочитате дори да сте леко закръглени?

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!
    според мен да съм здрава е по важно от това да изглеждам добре.както анорексичките,така и затлъстелите имат проблеми.предпочитам нещо средно,няма значение дали си със 2килограма + или - .ама маи предпочитам да ходя заситена(значи по закръглена),отколкото гладна(анорексичка).
    и както казват за всеки влак има пътници.

Повече от фен
    Ami az ne sym nqkakva hyrba, no ne sym i nqkakva debelana-imam si vsi4ko-gyrdi, dube, no v normalni koli4estva.xhax... ne haresvam mnogo slabi momi4eta, no o6te po-malko haresvam nqkoe mlado momi4e na 18-20 godini, koeto da e tolkova debelo, 4e da prili4a na nqkoi baba na 60.

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D

Re: Модата да си слаб

Цитирай Първоначално написано от independence_88
    Цитирай Първоначално написано от Baby92
    Искам да разбера какво мислите по тази тема...Кое предпочитате - да сте кльощави и да няма нищо по вас..освен кожа и кости и да приличате на анрексички или предпочитате дори да сте леко закръглени?

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!
    според мен да съм здрава е по важно от това да изглеждам добре.както анорексичките,така и затлъстелите имат проблеми.предпочитам нещо средно,няма значение дали си със 2килограма + или - .ама маи предпочитам да ходя заситена(значи по закръглена),отколкото гладна(анорексичка).
    и както казват за всеки влак има пътници.
    Така е..
    What you give is what you get!

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus
    Цитирай Първоначално написано от Sigrina
    а другата превърнах в мускули.
    мазнини в мускули не могат да се превърнат за съжаление.
    В смисъл, че съм го отслабнала, но после ги качих като мускули
    Това исках да кажа :Ь

Град
    Велико Търново
    Ами на мен ми е много грозно като пусна ФТв да гледам някакви анорексички.Аз лично съм нормално слаба някъде колкото момичето от първата постната снимка.

Аха...То имало някакъв "стандарт",според който определяте кой е закръглен и кой не.
    Я сподели,че сигурно под "малко по-големи бедра" може да разбираме нещо различно.

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Аха...То имало някакъв "стандарт",според който определяте кой е закръглен и кой не.
    Я сподели,че сигурно под "малко по-големи бедра" може да разбираме нещо различно.
    ами аз чесно да ти кажа предпочитам дженифер лопес,пред парис хилтън.за дръгите незнам т'ва е лично мое мнение.

Хах,много ясно.
    Някой обясняваше какво е "леко закръглен",обаче не стана ясно.

Град
    Велико Търново
    Леко закръглен аз си го обяснявам като малко по-големи бедра и дупе,а и коремчето е малко по-голямо.Абе всеичко зависи от конструкцията на конкретния човек.Всеки човек има различни наклонности към напълняване.Да кажем на някои бедрата са по-големи,а на други дупето.Всеичко зависи от конкретния човек и конструкцията му.Е да от начина му на хранене и храните които яде пак имат някаква роля...

Ъъъъъм ... кофти избор предпочитам да съм леко закръглена отколкото кльощава анорексичка

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си