- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Модата да си слаб
Aко трябва да избирам между това да съм кльощава анорексичка и закръглена бих избрала да съм закръглена.Но ако трябва да избирам между това дали да съм кльощава или закръглена бих избрала да съм кльощава.Сега в момента съм си нормална и така си ми е най-добре!!!!!
Малко по-големи от какво,от колко?Първоначално написано от lia_k
The words you say don't have a meaning
Arc7ic's Fan :P
Първо,искам да кажа,че и според мен авторката е написала темата така,че все едно оплюва по-слабите момичета и тя е от по-закръглените.Още от заглавието - ''Модата да си слаб'' и от формулирането на въпроса - ''Какво предпочитате - леко закръглени или слаби и кльощави анорексички,само кожа и кокали и т.н.'' (не знам как беше точно),се подразбира именно това.Не знам,може и аз да бъркам,както и да е.Като цяло и аз се имам за закръглена(157см и 48кг) и винаги съм искала да съм слаба и да нямам корем(основно това ми е проблема).Но скоро като бях на плаж и като видях една позната по бански ми стана лошо..Отвсякъде и стърчаха кокалите ии..Беше кофтиТааа отговора ми по темата май е - предпочитам леко закръглените момичета от кльощавите.Не говоря за ''слабичките'' със стегнато коремче,малко дупе и т.н.,а за БАШ кльощавите..
![]()
ole mn e grozno da vidi6 nqkoi momi4e kak i stur4at slaninite ot dunkite....mn e gadno i grozno... ili puk kak i visi korema.. blqk...
soz ako 6te obiq nqkoi ama e taka
My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...
по-големи от нормалното![]()
Първоначално написано от dimanushka
Също толкова грозно е и да й се броят ребрата и да й стърчат кокалите отвсякъде.И да няма цици и задник![]()
И за да не кажете веднага че щом реагирам така и аз съм закръглена,ще кажа,че като отслабна малко по-малко отколкото съм по принцип ства точно това.Започват да ми стърчат кокалите,пък и не се харесвам с малък задник(смисъл прекалено малък) затова гледам да съм нормална и най-важното е тялото да е пропорционално и стегнато.
Бляк. Нито едните, нито другите. В златната среда е истината (;
Простичко казано, изглежда ми нездравословно да си закръгленичък, но не по-малко нездравословно ми се струва да си тип "анорексичка". Както и от естетична гледна точка - дали ще й броите ребрата или ще се мръщите на стърчащите 5-6 см паласки от дънките...
П.П. И все пак... била съм и двата типа... предпочитам се, когато бях като щека, защото не бях отпусната...
За да остане природа
//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;
Никой не успява да обясни какво е "леко закръглен",по-големи от какво бедра те правят такъв и т.н.
The words you say don't have a meaning
Arc7ic's Fan :P
Не всички закръглени момичета не знаят как да се обличат, стриите не се образуват от впити дънки, ти си тъпа самовлюбена малка пикла, пълен не означава дебелак със ''два декара корем и два декара задник'', бас ловя, че задника ми , който е доста голям е 5 пъти по-стегнат от твоя, заради такива като теб, това лято се лиших от удоволствието да отида на плаж!Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
mindscan
Предпочитам да съм си с нормално тегло,както сега.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Всеки предпочита да е с нормално тегло, новъпросът беше между двете изброени кое бихте избрали. Аз лично ако акръглен не означава дебел, бих избрала да съм закръглена, но така както е зададен въпроса нямаш избор... закръглен е по одбре от анорексик, защщото анорексията е заболяване. Слаб е по добре от дебелак, защото ако си прекомерно дебел имаш здравословни проблеми![]()
mindscan
да,ама самото съпоставяне анорексик-пълен не е много точно
щото едното,ако е малко над границата другото е доста под нея
смисъл би трябвало да е пълен-и просто по-слаб или ддз
щото си проличава авторката от кои е![]()
Недей, че ей сега ще те захапят че ги обиждашПървоначално написано от Taste the rainbow
![]()
![]()
а знаеш ли през кое миПървоначално написано от Dark~Illusion
![]()
то е нормално,че модата няма да е да си дебел![]()
Аз не харесвам прекалено слабите момичета,за мене те са много грозни (нищо лично към тези от форума,които са такива) ама то няма нищо,нито гърди нито дупе като хората,с една дума няма кфо да хванеш ....Но пък не харесвам и дебелите момичета...адски грозно е да имаш 3 декара дупе,то си направо задник и да ти излизат паласките от дънките и най-вече не се дразня от това че някой е по-пълен от мен например,ами от това,че има някои момичета които са адски дебели,обаче са с самочувствие на топмодели...
Най-добре е да си някъде по средата...
Аз съм там....имам си от всичко...
![]()
Ебати изказването, неможе ли едно момиче да е слабо, без да прилича на анорексичка?! От това ти изказване заключвам че си закръглена, в което няма нищо лошо, но е тъпо да си избиваш комплексите по този начин, като ни убиждаш.
Неразбирам защо ги делиш само на 2 вида - анорексички и закръглени... а другите?!![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
x
аь ус ефь пьтнсше
Пффф, защо пък мода?
Аз съм си слабичка и висока, още откакто съм се родила...
И много неправилно задаваш въпроса си.
Какво излиза сега, ако не харесвам да ми се тресат сланините, то харесвам да ми се броят ребрата ли?
Или обратното?
Вирус, супер изказване.![]()
Аз мисля`че съм си добре на 18 49кг.
Съгласна съм напълно с теб!Първоначално написано от Emo Doll
![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
точно заради такива като тебе има анорексички...защо трябва едно момиче, като има няколко килца в повече да е "смотла"???? а представи си, че момичето има проблем с килограмите не от многото ядене, а просто заради хормоните или гените????????????....аз да кажа...пред това да съм торба с кокали предпочитам да съм закръгленаПървоначално написано от Virus_
пп.не съм, нито дебела, нито кожа и кости, да се изясним само...напълно нормална съм си
В доста от случаите говорим за конструкция и гени, но по- добре здрав отколкото с анорексия и на системи в някоя болница.
Sega purvo da otgovorq na napadkite na pove4eto ot vas 4e sum bila debela... purvo ne sum debela.. i vtoro 4e takava e temata za6toto sega nqkoe po pulno momi4e kato i se prismivat kato nqkoi ot vas tuk... si kazva 4e trqbva da otslabne.. i taka vuzmojnostta da stane anoreksi4ka e mn golqma... naro4no sum postavila taka tazi tema... a ne za da me obijdate ili drugo!
^трябва да си изключително ограничена и повърхностна, за да нападаш и иронизираш някое момиче заради килограмите му.