- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Модата да си слаб
е ще кажеш пък все едно не става така.дори и ти като си била на училище примерно знаеш как стоят нещата със присмиването.всеки гледа да се закачи дори за най малкия ти недостатък - дори това да с 5кг повечеПървоначално написано от ^Santra^
До 5-6 клас- съгласна съм, по- късно според мен си е чиста проява на комплексарщина и простотия.Първоначално написано от independence_88
Напълно съм съгласнаПървоначално написано от ^Santra^
mindscan
Била е. Точно защото стереотипът е на слабото момиче, смяташ така. Мислиш, че дебелото е грозно, но яреди применро 1000 години се е смятало образтното. Ако този стереотип не ти беше наложен, нямаше да смяташ така.Първоначално написано от Taste the rainbow
mindscan
Еми аз като винаги съм била много слаба и също са ми се подигравали, така че не само на по-пълните им се присмиват.![]()
има разлика от това да си слаба и това да си кльощава анорексичка...
и не мисля,че е модерно да си второто!!!
някои хора са си слаби по природа и не могат да качват килограми мн мн,а други колкото и да свалят,все ще са си пухкави.
понякога се напълнява от заболяване,хапчета,стрес и разни други обстоятелства,другата крайност(измършавяването) също е болест,психическа-според мен би било доста ограничено да съдиш човека по външния му вид(независимо дали е 40 или 80кг)без да си се поинтересувал от причините.
единственото нещо,което не ми допада е запускането на тялото от мързел,но и самите хора не са от най-приятните за общуване...
на едно момиче като има излъчване,добричко е,няма комплекс от външния си вид и не е някоя мърла му е позволено да е леко пълно(демек плоското коремче,малките гърди и дупе и манекенските крака не са задължителни,но все пак всичко си е в рамките на нормалното)
From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?
мн ми хареса всичко което каза.наистина добро мнениеПървоначално написано от Blo0dyBitch
И на мен. Не е от повърхностните ограничени тъпанарки, които са безумно самовлююбени.Първоначално написано от independence_88
mindscan
Edno umno i gotino izkazvane, za koeto blagodarq ot surceПървоначално написано от Blo0dyBitch
![]()
Ами значи аз съм за по-слабичките ,но не анорексично кльощави,а просто едно тяло,както би трябвало да изглежда без да се претоварва с храна.Стегнато,без излишни мазнини и здраво.Нито пълните,нито кльощавите могат да са такива за мен.Първо пълните си личи,че имат вредни хранителни навици,които не влияят само на теглото ,а на цялото тяло и то отрицателно.А прекалено кльощавите си личи също ,че не се хранят правилно,защото се вижда колко е изтощено тялото от всичките лишения.И двете описани до тук тела не са здрави за мен.Ето това тяло ми харесва най-много:
http://img361.imageshack.us/img361/1...ongoria3wv.jpg
http://www.friends.bg/files/photogal.../377a7_500.JPG
Не е прекалено слабо,но достатъчно ,за да изглежда добре и е стегнато.Ето такова е най-добре според мен.И аз се старая моето да стане нещо подобно.
![]()
![]()
оффф тая тема е глупава нз дали го осънавате ..
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
ми според тия дет за ''леко'' закръглени , тези които са по-слаби и имат хубави тела са анорекси4ки ...Първоначално написано от angel4etooo91
![]()
аа мн ясно 4е искам да съм си такава каквато съм .. тоест АНОРЕКСИЧКА![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
абе къде са тия къде така като са им казали са станали анорексички?? ти познаваш ли такива??Първоначално написано от Baby92
и айде стига с тва оправдание
НЕ! Има хора, които надебеляват заради хормонални нарушения и не са единици. Една приятелка на майка ми преди да роди е била към 50-60 килограма, 1,75-6 висока, след като е родила е станала два пъти повече.Първо пълните си личи,че имат вредни хранителни навици,които не влияят само на теглото ,а на цялото тяло и то отрицателно
mindscan
Първоначално написано от Taste the rainbow
imam mn poznati takiva... az za da go kazvam tova zna4i imam takiva poznati![]()
Стига сте нападали момичето.Зададе въпрос,придържайте се към темата.
Не предпочитам нито едното,нито другото-най-добре е да си с хубаво тяло без излишни тлъстини,нито пък да си само кожа и кости.Но хората,които са в двете крайности често не избират сами как искат да изглеждат.Има хора,които колкото и да ядат не напълняват и такива,които пък не отслабват по никакъв начин,но това не е по тяхна вина. Затова мисля,че е най-добре колкото се може по-рано да се започне да се поддържат едни нормални за ръста и годините тегло и форми ( не казвам да се гладува или да се тъпче , а просто човекът да се храни здравословно,да не се лишава от нито един вид храна ).
има ред причини за определено тегло.примерно аз покрай рака,по време на химиотерапията, а и от едни хапчета качих близо 10тина кила и приличах на балонче,а в интерес на истината почти не ядяхПървоначално написано от H8_mE
За интересуващите се-свалих близо 8кг и не избивам комплекси като пиша по темата-просто искам да покажа малко по-различни гледни точки относно проблемите с теглото.много фактори(прихически и физически)оказват влияние.Но има наистина хора,коио не се грижат за фигурата си
From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?
лелеее аман от комплексарщина!!!!!![]()
боже тия дебелите (никого не искам да убидя) като видят красиво,високо и слабо момиче,веднага почват "виж я тая анорексичка"
![]()
стига сте си избивали комплексите веее,земете отслабнете вместо да убиждате тези,които имат хубави тела
![]()
ае аз да млъквам че станах мн груба
Разтворих се в теб
Разгледах деня ти
Отрових се в теб
Забравих за кратко да мисля за всичко
Останах с безплатните мисли за теб.
всъщност аз познавам ... някой хора се засягат много ...дори и да не го показват ...Първоначално написано от Taste the rainbow
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Най-добре с фигура като мойта.![]()
Момичето никъде не е казало,че всички слаби са анорексички.Незнам защо се засегнахте.ЕСТЕСВЕНО,че има много слаби момичета с хубави тела,също както и по-пухкави момичета,телата на които също могат да изглеждат много секси,разбира се ако са пропорционални и стегнати.Никой не е казал,че трябва да ти изкачат сланините отвсякъде.Авторката не е написала:Какви предпочитате да сте анорексички или свине?![]()
естествено,че всеки предпочита да е слаб.Това е най-естетично,здравословно и т.н.Но вие не правите ли разлика между слаб и кльощав човек?![]()
Айде стига сте се обиждали!
то е нормално да се засягат ...
ае се едно
Супер добър постПървоначално написано от bibi_bibi
Пълничкото момичер може да има много стегнат и съразмерно тяло, а слабата да има броящи се кокали и огрооооомни паласки(това го видях вчера в трамвая), и обратното - може да си слаб със стегнати мускули и дебелак със клатещи се дори ръце....
mindscan