.
Отговор в тема
Страница 5 от 9 ПървиПърви 123456789 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 216
    Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от ^Santra^
    ^трябва да си изключително ограничена и повърхностна, за да нападаш и иронизираш някое момиче заради килограмите му.
    е ще кажеш пък все едно не става така.дори и ти като си била на училище примерно знаеш как стоят нещата със присмиването.всеки гледа да се закачи дори за най малкия ти недостатък - дори това да с 5кг повече

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от independence_88
    ^трябва да си изключително ограничена и повърхностна, за да нападаш и иронизираш някое момиче заради килограмите му.
    е ще кажеш пък все едно не става така.дори и ти като си била на училище примерно знаеш как стоят нещата със присмиването.всеки гледа да се закачи дори за най малкия ти недостатък - дори това да с 5кг повече
    До 5-6 клас- съгласна съм, по- късно според мен си е чиста проява на комплексарщина и простотия.

Супер фен Аватара на preichetoy
    Град
    София, Люлин
    До 5-6 клас- съгласна съм, по- късно според мен си е чиста проява на комплексарщина и простотия.
    Напълно съм съгласна
    mindscan

Град
    София, Люлин
    Цитирай Първоначално написано от Taste the rainbow
    Цитирай Първоначално написано от Dark~Illusion
    да,ама самото съпоставяне анорексик-пълен не е много точно
    щото едното,ако е малко над границата другото е доста под нея
    смисъл би трябвало да е пълен-и просто по-слаб или ддз
    щото си проличава авторката от кои е
    Недей, че ей сега ще те захапят че ги обиждаш
    а знаеш ли през кое ми
    то е нормално,че модата няма да е да си дебел
    Била е. Точно защото стереотипът е на слабото момиче, смяташ така. Мислиш, че дебелото е грозно, но яреди применро 1000 години се е смятало образтното. Ако този стереотип не ти беше наложен, нямаше да смяташ така.
    mindscan

Голям фен Аватара на o0ps
    Еми аз като винаги съм била много слаба и също са ми се подигравали, така че не само на по-пълните им се присмиват.

Град
    Between The Hell and The Heaven
    има разлика от това да си слаба и това да си кльощава анорексичка...
    и не мисля,че е модерно да си второто!!!
    някои хора са си слаби по природа и не могат да качват килограми мн мн,а други колкото и да свалят,все ще са си пухкави.
    понякога се напълнява от заболяване,хапчета,стрес и разни други обстоятелства,другата крайност(измършавяването) също е болест,психическа-според мен би било доста ограничено да съдиш човека по външния му вид(независимо дали е 40 или 80кг)без да си се поинтересувал от причините.
    единственото нещо,което не ми допада е запускането на тялото от мързел,но и самите хора не са от най-приятните за общуване...
    на едно момиче като има излъчване,добричко е,няма комплекс от външния си вид и не е някоя мърла му е позволено да е леко пълно(демек плоското коремче,малките гърди и дупе и манекенските крака не са задължителни,но все пак всичко си е в рамките на нормалното)

From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от Blo0dyBitch
    някои хора са си слаби по природа и не могат да качват килограми мн мн,а други колкото и да свалят,все ще са си пухкави.
    понякога се напълнява от заболяване,хапчета,стрес и разни други обстоятелства,другата крайност(измършавяването) също е болест,психическа-според мен би било доста ограничено да съдиш човека по външния му вид(независимо дали е 40 или 80кг)без да си се поинтересувал от причините.
    единственото нещо,което не ми допада е запускането на тялото от мързел,но и самите хора не са от най-приятните за общуване...
    на едно момиче като има излъчване,добричко е,няма комплекс от външния си вид и не е някоя мърла му е позволено да е леко пълно(демек плоското коремче,малките гърди и дупе и манекенските крака не са задължителни,но все пак сичко си е в рамките на нормалното)
    мн ми хареса всичко което каза.наистина добро мнение

Град
    София, Люлин
    на едно момиче като има излъчване,добричко е,няма комплекс от външния си вид и не е някоя мърла му е позволено да е леко пълно(демек плоското коремче,малките гърди и дупе и манекенските крака не са задължителни,но все пак сичко си е в рамките на нормалното)
    мн ми хареса всичко което каза.наистина добро мнение
    И на мен. Не е от повърхностните ограничени тъпанарки, които са безумно самовлююбени.
    mindscan

Edno umno i gotino izkazvane, za koeto blagodarq ot surce

Ами значи аз съм за по-слабичките ,но не анорексично кльощави,а просто едно тяло,както би трябвало да изглежда без да се претоварва с храна.Стегнато,без излишни мазнини и здраво.Нито пълните,нито кльощавите могат да са такива за мен.Първо пълните си личи,че имат вредни хранителни навици,които не влияят само на теглото ,а на цялото тяло и то отрицателно.А прекалено кльощавите си личи също ,че не се хранят правилно,защото се вижда колко е изтощено тялото от всичките лишения.И двете описани до тук тела не са здрави за мен.Ето това тяло ми харесва най-много:
    http://img361.imageshack.us/img361/1...ongoria3wv.jpg
    http://www.friends.bg/files/photogal.../377a7_500.JPG

Не е прекалено слабо,но достатъчно ,за да изглежда добре и е стегнато.Ето такова е най-добре според мен. И аз се старая моето да стане нещо подобно.

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    оффф тая тема е глупава нз дали го осънавате ..

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Цитирай Първоначално написано от angel4etooo91
    e чак пак кльощава анорексичка???Неможе ли да имаш хубава фигура без да приличаш на мумия?
    ми според тия дет за ''леко'' закръглени , тези които са по-слаби и имат хубави тела са анорекси4ки ...

аа мн ясно 4е искам да съм си такава каквато съм .. тоест АНОРЕКСИЧКА
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Цитирай Първоначално написано от Baby92
    Sega purvo da otgovorq na napadkite na pove4eto ot vas 4e sum bila debela... purvo ne sum debela.. i vtoro 4e takava e temata za6toto sega nqkoe po pulno momi4e kato i se prismivat kato nqkoi ot vas tuk... si kazva 4e trqbva da otslabne.. i taka vuzmojnostta da stane anoreksi4ka e mn golqma... naro4no sum postavila taka tazi tema... a ne za da me obijdate ili drugo!
    абе къде са тия къде така като са им казали са станали анорексички?? ти познаваш ли такива??
    и айде стига с тва оправдание

Град
    София, Люлин
    Първо пълните си личи,че имат вредни хранителни навици,които не влияят само на теглото ,а на цялото тяло и то отрицателно
    НЕ! Има хора, които надебеляват заради хормонални нарушения и не са единици. Една приятелка на майка ми преди да роди е била към 50-60 килограма, 1,75-6 висока, след като е родила е станала два пъти повече.
    mindscan

Sega purvo da otgovorq na napadkite na pove4eto ot vas 4e sum bila debela... purvo ne sum debela.. i vtoro 4e takava e temata za6toto sega nqkoe po pulno momi4e kato i se prismivat kato nqkoi ot vas tuk... si kazva 4e trqbva da otslabne.. i taka vuzmojnostta da stane anoreksi4ka e mn golqma... naro4no sum postavila taka tazi tema... a ne za da me obijdate ili drugo!
    абе къде са тия къде така като са им казали са станали анорексички?? ти познаваш ли такива??

imam mn poznati takiva... az za da go kazvam tova zna4i imam takiva poznati

Голям фен Аватара на schhhhhhh
    Стига сте нападали момичето .Зададе въпрос,придържайте се към темата.

Не предпочитам нито едното,нито другото-най-добре е да си с хубаво тяло без излишни тлъстини,нито пък да си само кожа и кости.Но хората,които са в двете крайности често не избират сами как искат да изглеждат.Има хора,които колкото и да ядат не напълняват и такива,които пък не отслабват по никакъв начин,но това не е по тяхна вина. Затова мисля,че е най-добре колкото се може по-рано да се започне да се поддържат едни нормални за ръста и годините тегло и форми ( не казвам да се гладува или да се тъпче , а просто човекът да се храни здравословно,да не се лишава от нито един вид храна ).

Цитирай Първоначално написано от preichetoy
    Първо пълните си личи,че имат вредни хранителни навици,които не влияят само на теглото ,а на цялото тяло и то отрицателно
    НЕ! Има хора, които надебеляват заради хормонални нарушения и не са единици. Една приятелка на майка ми преди да роди е била към 50-60 килограма, 1,75-6 висока, след като е родила е станала два пъти повече.
    Няма значение,айде добре личи си ,че здравето им е в опастност.!И да се надебелее след раждане е напълно нормално.Така става при повечето жени,които не се грижат за фигурата си по принцип и по време на бременност и след нея.

Цитирай Първоначално написано от schhhhhhh
    Стига сте нападали момичето .Зададе въпрос,придържайте се към темата.

Не предпочитам нито едното,нито другото-най-добре е да си с хубаво тяло без излишни тлъстини,нито пък да си само кожа и кости.Но хората,които са в двете крайности често не избират сами как искат да изглеждат.Има хора,които колкото и да ядат не напълняват и такива,които пък не отслабват по никакъв начин,но това не е по тяхна вина. Затова мисля,че е най-добре колкото се може по-рано да се започне да се поддържат едни нормални за ръста и годините тегло и форми ( не казвам да се гладува или да се тъпче , а просто човекът да се храни здравословно,да не се лишава от нито един вид храна ).
    +1 \/

Град
    Between The Hell and The Heaven
    Цитирай Първоначално написано от H8_mE
    Цитирай Първоначално написано от preichetoy
    Няма значение,айде добре личи си ,че здравето им е в опастност.!И да се надебелее след раждане е напълно нормално.Така става при повечето жени,които не се грижат за фигурата си по принцип и по време на бременност и след нея.
    има ред причини за определено тегло.примерно аз покрай рака,по време на химиотерапията, а и от едни хапчета качих близо 10тина кила и приличах на балонче,а в интерес на истината почти не ядях За интересуващите се-свалих близо 8кг и не избивам комплекси като пиша по темата-просто искам да покажа малко по-различни гледни точки относно проблемите с теглото.много фактори(прихически и физически)оказват влияние.Но има наистина хора,коио не се грижат за фигурата си

From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?

лелеее аман от комплексарщина!!!!! боже тия дебелите (никого не искам да убидя) като видят красиво,високо и слабо момиче,веднага почват "виж я тая анорексичка" стига сте си избивали комплексите веее,земете отслабнете вместо да убиждате тези,които имат хубави тела ае аз да млъквам че станах мн груба
    Разтворих се в теб
    Разгледах деня ти
    Отрових се в теб
    Забравих за кратко да мисля за всичко
    Останах с безплатните мисли за теб.

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    всъщност аз познавам ... някой хора се засягат много ...дори и да не го показват ...

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Най-добре с фигура като мойта.

Момичето никъде не е казало,че всички слаби са анорексички.Незнам защо се засегнахте.ЕСТЕСВЕНО,че има много слаби момичета с хубави тела,също както и по-пухкави момичета,телата на които също могат да изглеждат много секси,разбира се ако са пропорционални и стегнати.Никой не е казал,че трябва да ти изкачат сланините отвсякъде.Авторката не е написала:Какви предпочитате да сте анорексички или свине?
    естествено,че всеки предпочита да е слаб.Това е най-естетично,здравословно и т.н.Но вие не правите ли разлика между слаб и кльощав човек?
    Айде стига сте се обиждали!

то е нормално да се засягат ...

ае се едно

Град
    София, Люлин
    Цитирай Първоначално написано от bibi_bibi
    Момичето никъде не е казало,че всички слаби са анорексички.Незнам защо се засегнахте.ЕСТЕСВЕНО,че има много слаби момичета с хубави тела,също както и по-пухкави момичета,телата на които също могат да изглеждат много секси,разбира се ако са пропорционални и стегнати.Никой не е казал,че трябва да ти изкачат сланините отвсякъде.Авторката не е написала:Какви предпочитате да сте анорексички или свине?
    естествено,че всеки предпочита да е слаб.Това е най-естетично,здравословно и т.н.Но вие не правите ли разлика между слаб и кльощав човек?
    Айде стига сте се обиждали!
    Супер добър пост Пълничкото момичер може да има много стегнат и съразмерно тяло, а слабата да има броящи се кокали и огрооооомни паласки(това го видях вчера в трамвая), и обратното - може да си слаб със стегнати мускули и дебелак със клатещи се дори ръце....
    mindscan

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си