- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Модата да си слаб
Първоначално написано от preichetoy
Brehhh ve4e se radvam 4e sum postavila tazi tema.. vse pak ima hora koito naistina shva6tat misulta mi![]()
blagodarq za koeto 6toto ve4e mi pisna da me napadat bez da me razbirat!
Аз лично не съм дебела.. (Както си пролича от изказването на авторката явно не харесва по-слаби от нея момичета..![]()
)...
Мога да ти кажа , че не всички слаби момичета приличат на анароксчики даже повечето .... Така , че не обиждай момичетата с хубаво тяло ..
Ако са по слаби от тебе приличат на анорексички така ли?!
Ето какво ще ти кажа определено спадам към слабите момичета тъй като метаболизма ми е такъв и качвам килограми трудно ..Ребрата не ми се броят нито кокалите ми стърчат !!!
Така че си трай и не обжидай . Нямам нищо против по закръглените момичета .. но ако имат сланини и ги показват вече ме отрвъщава..
Или си промени кометара в темата .. или ще те намеря от името на всички момичета с хубави тела.. и ще те смачкам... Защото много ме дразнят такива комплексирани лигли като тебе..
![]()
как по-точно ще я намеришПървоначално написано от Puky
![]()
![]()
![]()
![]()
Точно т'ва казвам .. че ще я намеря .. ПО някакъв начин..Първоначално написано от Spider4eto
Ама много се ядосах на тази ..
Като , че ли на тоя свят има само анроксички и дебелани..
![]()
Дам права си, не си заслужава да си тровиш нервите заради нея, просто избива комплекси
x
аь ус ефь пьтнсше
Purvo 4e ne obijdam nqkoi i vtoro nau4ete se da pravite razlika! Tova 4e ste ograni4eni da obijdate drugite i da ne umeete da pravite razlika mejdu anoreksi4no tqlo i slabo tqlo si e va6 problem!Първоначално написано от Puky
ave p1rvo ne moga da razbera ti otde znae6 kakvo tqlo ima tq 4e q napada6 4e si mislela 4e vsi4ki po slabi ot neq bili anoreksi4ki i vtoro tyi 4e tebe te draznqt takiva kato neq ne zna4i 4e vsi4ki slabi sa na tvoeto mnenie 4e da q zapla6va6 4e si 6tqla da q sma4ka6 ot imeto na vsi4ki.i az s1m slaba no ne vijdam kakvo tolkova e kazala 4e da q zapla6va6 s nqkavi takiva glyposti koito mn dobre zae6 4e nqma da stanatПървоначално написано от Puky
i men ma draznqt takiva kato tebe ama moeto mnenie si e moe a ne na vsi4ki
![]()
Tq daje ne znae kakvo iska i kak da go postigneПървоначално написано от cLaDyRcHe
prekaleno e samouverena i ima golqmo ego... i ako ne si izkaje tupoto mnenie nqma da e tq... Izvinqvam se 4e taka po4nah da govorq no se draznq ot tezi napadki az ne sum slojila taq tema za da me obijdate a za da si kajete mnenieto!
Ще ме прощаваш, ама супер тъпо от твоя страна е било да се тъпчеш само защото някакви момичета, които най- вероятно са ти завиждали за хубавата фигура, са ти се присмивали.Първоначално написано от Virus_
Тая тема още ли не е умряла беееееееее?
Адски е тъпа, поне като ще сравняваш да беше сложила двете крайности... Голямо избиване на комплекси тука, голямо нещо...![]()
Първоначално написано от Dark~Illusion
Kato ne ti hatresva temata ne q 4eti i ne pi6i!
Хъх, защо? Не мога ли да си изкажа мнението, че въпроса е адски тъпо поставен? И защо си мислиш че само пълните момичета имат комплекси от теглото си? Както каза Virus_ и на нас ни се подиграват че сме прекалено слаби, ама не тръгваме да пишем теми...Първоначално написано от Baby92
![]()
Първоначално написано от Dark~Illusion
Nqkoi da te e sprql da pi6e6? Problema si e li4no tvoi.. na koito ne mu haresva na palatka!
Нищо не зависи от каквото на вас ви харесва.Колкото и да се нападате и да си показвате широкоскроената персона,винаги ще има и от това,дето не ви е приятно.
The words you say don't have a meaning
Arc7ic's Fan :P
Според мен не е красиво едно момиче нито да е прекарено слабо,нито да е прекалино пълно или чак дебело!За мен красиво и секси тяло е добре оформено без да е пълно-хем да е стройно,хем да си има и гърди и дупе![]()
Първоначално написано от Puky
![]()
![]()
хахахахаха отдавна не се бях смяла така
![]()
Ае намери и мен,че ми стана интересно.![]()
x
аь ус ефь пьтнсше
Амии аз съм слаба,но нямам нищо против дебелите момичетаВсеки е хубав в очите на някого...
![]()
Rest In Peace....We Will Never Forget You
Предпочитам да съм закръглена,а не анорексично слаба,защото е грозно.Ако си дебел също е грозно,защото означава,че не се поддържаш,но да си супер клъощав е много по-грозно.Трябва да има къде да се пипне.Най-важното за мен е човекът да е стегнат.
Just haters make me famous! εĭз
аааааааааахахахахахаххаха , много обичам да заплашват с бойПървоначално написано от bibi_bibi
''от името на всички слаби момичета'' ... хахахахахаха
mindscan
хаха ае да си опрайш тона,а?Не мисля,че някой е комплексиран.Имаш хубаво тяло-ок,обаче не знам какъв ти е проблемът,че да нареждаш някой малко по-пален от теб във форум,че даже и да заплашваш.Аз примерно може да нямам перфектното тяло,но определено не съм комплексирана.Един човек се определя не от външния вид,а от характера и акъла му,а като гледам ти явно нямаш много щом дори не можеш да пишеш правилно!Недей да обиждаш момичето така!!!Първоначално написано от bibi_bibi
Just haters make me famous! εĭз
А така Кърли ... btw, страшен аватар![]()
mindscan
начи да избираме между кльощавите отвратителни гадни кокалести анорексички иииии прекрасните хубави "леко пълни"...ахахаххаах малкоооо... хич ти я няма темата... нито един от двата типа...
колкото до "модата"... да си слаб не е мода, а здраве! всеки трябва да се грижи за фигурата си...не познавам пълен (айде дебел) човек без проблеми със здравето, а най-малкото съм го изпитала на собствения си гръб и не е особено приятно в продължение на 1 година всеки месец да ти правят пълни кръвни изследвания... особено в пубертета е много опасно с тия хормони... ест кат става дума за отслабване нямам предвид ай дебела съм няма да ям 1 седмица после ще се натъпча хубаво и така в един безкраен кръг... не става само с ядене...![]()