- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Модата да си слаб
Някои спортисти тежат по 100-150 кг.,а нямат никакви проблеми.
The words you say don't have a meaning
Arc7ic's Fan :P
Сумистите, джудистите, щангистите, гюлехвъргачите?Първоначално написано от MidnightCreep
![]()
What you give is what you get!
Плувците, спринтьорите - има по 100 кгПървоначално написано от Desi_etnies
![]()
Grumpy old madman
Явно никога не си виждала джудист/ка.Зубри,зубри.
Смяташ ли, че сумистите реално нямат здравословни проблеми?Първоначално написано от MidnightCreep
mindscan
MidnightCreep казва,че НЯКОИ спортисти тежат по 100-150 кг и нямат здравословни проблеми!!!Никъде не говори точно за сумиститеПървоначално написано от preichetoy
![]()
За отг. по темата ще кажа,че което момиче е написало,че иска да е анорексичка хубаво да си помисли какво в написала,защото понякога странни неща стават реалност. Аз съм за закръгленките девойки..една от тях съм..не е важно как изглеждаш..важно е как се чувстваш.Ако ти е некомфортно в тялото си- свали 2-3 кг![]()
Първоначално написано от Baby92
Съжалявам ..много , ама не са два типа момичетата на този свят както ти го обясни.![]()
И пиши на кирилица. !!!
Първоначално написано от CuRly Doll
Мене не ме интересуват телата на другите , ако те се харесват - добря, нямам нищо против .. Ама да сложи тея крайности , че слабите били анорексички ме дразни.
Оф, мама ви тъпа и депресарска, кви сте вие да поставяте идеали уе? Аз съм за дебелите, кво стана, а? Изкарвате ме дебела, нали? Пък ако кажа, че съм за мумиите, излизам кучка... Баахти мършите диви дето сте, честно...![]()
![]()
![]()
![]()
Аз лично нямам никакви проблеми с по пълните момичета ... тъй като повечето момичета които познавам са леко пълни . Но аз нищо немога да направя като ми е такъв метаболизма.. к'во изкарват вече анорексички .. Мислите , че на мен ми е лесно да ям толкова и все пак да не си харесвам тялото напълно , като ме видят че съм слаба но кокалите ми не се броят.Първоначално написано от My`OwN
![]()
Ти пък си някаква пропаднала селянка явно ...Първоначално написано от My`OwN
като ти гледам "добрия тон" и "липсата на псувни" ... чак ми се гади ...
Ако имаш да избиваш някакви комплекси или енергията ти е в повечко отиди на фитнес да се поразпуснеш!!!Тук не е мястото за тези твои изцепки
![]()
Важното е да не е прекалено дебеличка, чак грозно да е. Няма нищо лошо в това да е по-пухкава,даже е готинкоНо една жена не трябва да се отпуска..и занемарява.
А пък и кльощите са ми отвратителни
Smile!?
и е нормално да стигат до анорексия ..хмм мислиш ли ?!Първоначално написано от Taste the rainbow
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Канонът не допуска дебели/пълни/леко закръглени хора!!!!!!!
Слабите момичета били анорексички-да,не е така.Тъпо е да се твърди нещо толкова безсмислено.НО е тъпо и това,че ти имаш против дебелите момичета или против тези,малко по-закръглени от теб.И на мен ми е грозно много слаби момичета,които пазят диети (не всички са така),но не казвам нищо,а ти казваш,че е грозно това,че си показват сланинките.И пак казвам защо продължавате да обсъждате външния вид на хората?Къде отиде вътрешната красота и защо повечето сте толкова повърхностни,че да гледате само външния вид.Аз никога не бих си го позволила,защото е тъпо и защото когато някой започне да става така повърхностен ми пада адски много в очите.С една тема във форум няма да сложите идеалните мерки,както и няма да успеете да си наложете мнението над другите ...Първоначално написано от Puky
Just haters make me famous! εĭз
Вече не е модерно да си клечка. По-модерно е да си с повече извивки. Аз изобщо не съм слаба, но не съм и дебела, мисля, че съм нормална. Не ме интересува какво е модерно и какво не!![]()
Абе,разберете се,бе.
С просто око се забелязва коя гладува до изтощение.![]()
Махлянов кФи проблеми има,бе?Ако беше болен,нямаше да може да ходи на два крака.
Ама нали знаеш,че м/у човек с трениран и издръжлив организъм и такъв,дето не си вдига задника от компа разлика голяма.
Нямаш основание да ми разправяш,че имат проблеми.
А бе момиче казах ти нямам нищо против тях .. ама изобщо нищо против. Ама защо трябва да обижда .. При положение , че има толкова слаби момичета .. които даже не искат да са толкова слаби , но такъв им е организма .. Тя един вид се подиграва . И не мисля , че е мода си слаб .. ако се харесваш слаб отслабваш .. стига да имаш воля . Ако си по- закръглен и се харесваш така .. какъв е проблема?Първоначално написано от CuRly Doll
Хранителните отклонения в Б-я рязко зачестяват след появата на Туиги и Кейт Мос.![]()
eheee ti puk se izkaza![]()
nai dobre e da si si s normalno tqlo
da ne si slab da ne si debel
![]()
Пътят е дълъг,
но накрая разбираш,
че пътуването е основната цел.
Първоначално написано от Dark~Illusion
и аз така си мисля.. Ако очакваш адекватни мнения, по-добре беше да зададеш безпристрастно темата.. Аз лично предпочитам златната среда
![]()
+1, и тва е такаПървоначално написано от MidnightCreep
![]()
честно казано между кльощава и закръглена бих избрала да съм кльощава...
иначе изобщо не съм кльощава,даже изобщо![]()