.
Отговор в тема
Страница 7 от 9 ПървиПърви ... 3456789 ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 216
    Някои спортисти тежат по 100-150 кг.,а нямат никакви проблеми.
    The words you say don't have a meaning

Arc7ic's Fan :P

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    Цитирай Първоначално написано от MidnightCreep
    Сумистите, джудистите, щангистите, гюлехвъргачите?
    What you give is what you get!

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Цитирай Първоначално написано от Desi_etnies
    Сумистите, джудистите, щангистите, гюлехвъргачите?
    Плувците, спринтьорите - има по 100 кг
    Grumpy old madman

Явно никога не си виждала джудист/ка.Зубри,зубри.

Супер фен Аватара на preichetoy
    Град
    София, Люлин
    Смяташ ли, че сумистите реално нямат здравословни проблеми?
    mindscan

Цитирай Първоначално написано от preichetoy
    Смяташ ли, че сумистите реално нямат здравословни проблеми?
    MidnightCreep казва,че НЯКОИ спортисти тежат по 100-150 кг и нямат здравословни проблеми!!!Никъде не говори точно за сумистите

Град
    Plovdiv
    За отг. по темата ще кажа,че което момиче е написало,че иска да е анорексичка хубаво да си помисли какво в написала,защото понякога странни неща стават реалност. Аз съм за закръгленките девойки..една от тях съм..не е важно как изглеждаш..важно е как се чувстваш.Ако ти е некомфортно в тялото си- свали 2-3 кг

Град
    НякъДе Там ... В Club Mania In Sunny Beach .. :P
    Цитирай Първоначално написано от Baby92
    Цитирай Първоначално написано от cLaDyRcHe
    Цитирай Първоначално написано от Puky
    Аз лично не съм дебела.. (Както си пролича от изказването на авторката явно не харесва по-слаби от нея момичета.. )...
    Мога да ти кажа , че не всички слаби момичета приличат на анароксчики даже повечето .. .. Така , че не обиждай момичетата с хубаво тяло .. Ако са по слаби от тебе приличат на анорексички така ли?! Ето какво ще ти кажа определено спадам към слабите момичета тъй като метаболизма ми е такъв и качвам килограми трудно ..Ребрата не ми се броят нито кокалите ми стърчат !!! Така че си трай и не обжидай . Нямам нищо против по закръглените момичета .. но ако имат сланини и ги показват вече ме отрвъщава.. Или си промени кометара в темата .. или ще те намеря от името на всички момичета с хубави тела.. и ще те смачкам... Защото много ме дразнят такива комплексирани лигли като тебе..
    ave p1rvo ne moga da razbera ti otde znae6 kakvo tqlo ima tq 4e q napada6 4e si mislela 4e vsi4ki po slabi ot neq bili anoreksi4ki i vtoro tyi 4e tebe te draznqt takiva kato neq ne zna4i 4e vsi4ki slabi sa na tvoeto mnenie 4e da q zapla6va6 4e si 6tqla da q sma4ka6 ot imeto na vsi4ki.i az s1m slaba no ne vijdam kakvo tolkova e kazala 4e da q zapla6va6 s nqkavi takiva glyposti koito mn dobre zae6 4e nqma da stanat i men ma draznqt takiva kato tebe ama moeto mnenie si e moe a ne na vsi4ki
    Tq daje ne znae kakvo iska i kak da go postigne prekaleno e samouverena i ima golqmo ego... i ako ne si izkaje tupoto mnenie nqma da e tq... Izvinqvam se 4e taka po4nah da govorq no se draznq ot tezi napadki az ne sum slojila taq tema za da me obijdate a za da si kajete mnenieto!

Съжалявам ..много , ама не са два типа момичетата на този свят както ти го обясни.

И пиши на кирилица. !!!
    Sex Is Not The Answer . . . "Sex" Is The Question "Yes" Is The Answer . . .
    WwW.ImPulSe.Bg/Puky

Град
    Цитирай Първоначално написано от CuRly Doll
    Цитирай Първоначално написано от bibi_bibi
    Аз лично не съм дебела.. (Както си пролича от изказването на авторката явно не харесва по-слаби от нея момичета.. )...
    Мога да ти кажа , че не всички слаби момичета приличат на анароксчики даже повечето .. .. Така , че не обиждай момичетата с хубаво тяло .. Ако са по слаби от тебе приличат на анорексички така ли?! Ето какво ще ти кажа определено спадам към слабите момичета тъй като метаболизма ми е такъв и качвам килограми трудно ..Ребрата не ми се броят нито кокалите ми стърчат !!! Така че си трай и не обжидай . Нямам нищо против по закръглените момичета .. но ако имат сланини и ги показват вече ме отрвъщава.. Или си промени кометара в темата .. или ще те намеря от името на всички момичета с хубави тела.. и ще те смачкам... Защото много ме дразнят такива комплексирани лигли като тебе..

хахахахаха отдавна не се бях смяла така
    Ае намери и мен,че ми стана интересно.
    хаха ае да си опрайш тона,а?Не мисля,че някой е комплексиран.Имаш хубаво тяло-ок,обаче не знам какъв ти е проблемът,че да нареждаш някой малко по-пален от теб във форум,че даже и да заплашваш.Аз примерно може да нямам перфектното тяло,но определено не съм комплексирана.Един човек се определя не от външния вид,а от характера и акъла му,а като гледам ти явно нямаш много щом дори не можеш да пишеш правилно!Недей да обиждаш момичето така!!!

Мене не ме интересуват телата на другите , ако те се харесват - добря, нямам нищо против .. Ама да сложи тея крайности , че слабите били анорексички ме дразни.
    WwW.ImPulSe.Bg/Puky

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Оф, мама ви тъпа и депресарска, кви сте вие да поставяте идеали уе? Аз съм за дебелите, кво стана, а? Изкарвате ме дебела, нали? Пък ако кажа, че съм за мумиите, излизам кучка... Баахти мършите диви дето сте, честно...

Град
    Цитирай Първоначално написано от My`OwN
    Оф, мама ви тъпа и депресарска, кви сте вие да поставяте идеали уе? Аз съм за дебелите, кво стана, а? Изкарвате ме дебела, нали? Пък ако кажа, че съм за мумиите, излизам кучка... Баахти мършите диви дето сте, честно...
    Аз лично нямам никакви проблеми с по пълните момичета ... тъй като повечето момичета които познавам са леко пълни . Но аз нищо немога да направя като ми е такъв метаболизма.. к'во изкарват вече анорексички .. Мислите , че на мен ми е лесно да ям толкова и все пак да не си харесвам тялото напълно , като ме видят че съм слаба но кокалите ми не се броят.
    WwW.ImPulSe.Bg/Puky

Цитирай Първоначално написано от My`OwN
    Ти пък си някаква пропаднала селянка явно ... като ти гледам "добрия тон" и "липсата на псувни" ... чак ми се гади ... Ако имаш да избиваш някакви комплекси или енергията ти е в повечко отиди на фитнес да се поразпуснеш!!!Тук не е мястото за тези твои изцепки

Град
    София
    Важното е да не е прекалено дебеличка, чак грозно да е. Няма нищо лошо в това да е по-пухкава,даже е готинко Но една жена не трябва да се отпуска..и занемарява.
    А пък и кльощите са ми отвратителни
    Smile!?

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    Цитирай Първоначално написано от Taste the rainbow
    то е нормално да се засягат ...

ае се едно
    и е нормално да стигат до анорексия ..хмм мислиш ли ?!

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Канонът не допуска дебели/пълни/леко закръглени хора!!!!!!!

Цитирай Първоначално написано от Dark~Illusion
    Ми предпочитам да съм кльощава анорексичка. Еб*ти изказването. Май ти пролича ти от кой тип си...

хаха ае да си опрайш тона,а?Не мисля,че някой е комплексиран.Имаш хубаво тяло-ок,обаче не знам какъв ти е проблемът,че да нареждаш някой малко по-пален от теб във форум,че даже и да заплашваш.Аз примерно може да нямам перфектното тяло,но определено не съм комплексирана.Един човек се определя не от външния вид,а от характера и акъла му,а като гледам ти явно нямаш много щом дори не можеш да пишеш правилно!Недей да обиждаш момичето така!!!

Мене не ме интересуват телата на другите , ако те се харесват - добря, нямам нищо против .. Ама да сложи тея крайности , че слабите били анорексички ме дразни.
    Слабите момичета били анорексички-да,не е така.Тъпо е да се твърди нещо толкова безсмислено.НО е тъпо и това,че ти имаш против дебелите момичета или против тези,малко по-закръглени от теб.И на мен ми е грозно много слаби момичета,които пазят диети (не всички са така),но не казвам нищо,а ти казваш,че е грозно това,че си показват сланинките.И пак казвам защо продължавате да обсъждате външния вид на хората?Къде отиде вътрешната красота и защо повечето сте толкова повърхностни,че да гледате само външния вид.Аз никога не бих си го позволила,защото е тъпо и защото когато някой започне да става така повърхностен ми пада адски много в очите.С една тема във форум няма да сложите идеалните мерки,както и няма да успеете да си наложете мнението над другите ...
    Just haters make me famous! εĭз

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Вече не е модерно да си клечка. По-модерно е да си с повече извивки. Аз изобщо не съм слаба, но не съм и дебела, мисля, че съм нормална. Не ме интересува какво е модерно и какво не!

Абе,разберете се,бе.
    С просто око се забелязва коя гладува до изтощение.

Махлянов кФи проблеми има,бе?Ако беше болен,нямаше да може да ходи на два крака.
    Ама нали знаеш,че м/у човек с трениран и издръжлив организъм и такъв,дето не си вдига задника от компа разлика голяма.
    Нямаш основание да ми разправяш,че имат проблеми.

Град

Слабите момичета били анорексички-да,не е така.Тъпо е да се твърди нещо толкова безсмислено.НО е тъпо и това,че ти имаш против дебелите момичета или против тези,малко по-закръглени от теб.И на мен ми е грозно много слаби момичета,които пазят диети (не всички са така),но не казвам нищо,а ти казваш,че е грозно това,че си показват сланинките.И пак казвам защо продължавате да обсъждате външния вид на хората?Къде отиде вътрешната красота и защо повечето сте толкова повърхностни,че да гледате само външния вид.Аз никога не бих си го позволила,защото е тъпо и защото когато някой започне да става така повърхностен ми пада адски много в очите.С една тема във форум няма да сложите идеалните мерки,както и няма да успеете да си наложете мнението над другите ...
    А бе момиче казах ти нямам нищо против тях .. ама изобщо нищо против. Ама защо трябва да обижда .. При положение , че има толкова слаби момичета .. които даже не искат да са толкова слаби , но такъв им е организма .. Тя един вид се подиграва . И не мисля , че е мода си слаб .. ако се харесваш слаб отслабваш .. стига да имаш воля . Ако си по- закръглен и се харесваш така .. какъв е проблема?
    WwW.ImPulSe.Bg/Puky

Хранителните отклонения в Б-я рязко зачестяват след появата на Туиги и Кейт Мос.

eheee ti puk se izkaza nai dobre e da si si s normalno tqlo da ne si slab da ne si debel
    Пътят е дълъг,

но накрая разбираш,

че пътуването е основната цел.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Dark~Illusion
    Ми предпочитам да съм кльощава анорексичка. Еб*ти изказването. Май ти пролича ти от кой тип си...
    и аз така си мисля.. Ако очакваш адекватни мнения, по-добре беше да зададеш безпристрастно темата.. Аз лично предпочитам златната среда

Град
    София
    Хранителните отклонения в Б-я рязко зачестяват след появата на Туиги и Кейт Мос.
    +1, и тва е така

честно казано между кльощава и закръглена бих избрала да съм кльощава...
    иначе изобщо не съм кльощава,даже изобщо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си