- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Модата да си слаб
по кльоащава ама в някви граници ддз не няквааа суперр хилкаа а просто слаба .. защо удрящ в двете граници..а ако трябва да избера наистина м/у двете избирам кльоащата ..
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
Щом авторката поставя нещата така, в смисъл само тези 2 опции...кльощава анорексичка предпочитам.
Честно казано, ако трябва да избирам, избирам да съм леко закръглена. И за да не кажете, че съм някоя комплексирана дебелана - въобще не е така, аз съм на 13 години, 1.53 см висока и тежа 45 кг, но не се чувствам дебела. Имам още да си оформям тялото, но това не ми влияе на самочувствието, за разлика от много мои връстнички.
90% от пишещите тук сме в пубертета, така че има още доста време докато си оформим тялото. Хилари Дъф беше приятно закръглена преди 4-5 години, но вижте я сега - след пубертета детските тлъстинки се стопиха и има хубаво тяло. Много е неправилно да си внушаваме, че сме дебели - как е възможно да прецениш, след като си едва на 15 да кажем, и имаш още да растеш на ръст и на килограми, а дано и на психика?!
В днешно време на всички е внушено от списанията и фешън каналите, че трябва да си безобразно слаб, но когато след поредната диета сте супер кльощави пускате тема "Гърдите ми се стопиха, момчетата вече не ме харесват - какво да правя?".
Момчетата, заради които поне половината от вас отслабват, не харесват кльощави момичета! Проумейте го! Момчетата харесват нормално момиче, с извивки, а не кощрамба, приличаща по-скоро на дъска за гладене, отколкото на жена.
И въобще не говоря за онези момичета, които са си генетично слаби, защото една от най-добрите ми приятелки е кожа и кости - БУКВАЛНО! Много е слаба, но техните са супер слаби, така че това няма да се промени. Но аз говоря за онези, които отслабват, опитвайки се да изглеждат по-добре, а всъщност се превръщат в едно нищо.
Не говоря и за онези, които винаги имат "онези три килограма в повече", защото и те може да гладуват, но просто да не свалят тези три килограма.
Харесвайте се такива, каквито сте, престанете да се опитвате да поставите образа в огледалото в рамка...
Дори огледалата вече се правят без рамки...
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Слаба съм си, но нямам нищо против дебелите хора, само да не вземат да ми викат "Я се погледни каква си клечка". Ей това най-много го мразя.![]()
Пред пълни хора предпочитам слаби, но пред анорексички, предпочитам пълни, цепите ли?
Ако трябва д аизбирам между двете бих предпочела леко закръглена от кокото кльоща. \/
Smile becаuse it's the second best thing you can do with your lips
По-добре е да си си по-слабичко :P .Слаба съм, но не ми се четат ребрата имам страшно дупенцемного си го харесвам, гърдите ми не са големи, но за мен са си идеални
![]()
бих ти сцепила нещо на тебеПървоначално написано от Emo Doll
![]()
нормално слаби-ДА!! ЛЕКО закръглени (не дебели)-ДА!!!! във всеки малко или много има нещо хубаво а АНОРЕКСИЯТА е болест и неможете да сравнявате едно нормално слабо момиче с анорексичка....аЗ предпочитания нямам харесвам си се такава каквато съм е разбирасе има неща които не харесвам но не сме идеални![]()
Точно така! Не знам какво ви харесва в анорексично кльощавите тела, wow!Първоначално написано от borovinkaa
![]()
За мен телата от втората снимка са идеални и ако някога съм такава ще бъде супер![]()
Коя от двете снимки предпочитате?![]()
ми аз чесно да кажа ейтая със късата коса на втората снимка ми е изглежда мн добре и има мн як задникПървоначално написано от Chocolate__
момиче съм
малииии![]()
Давай, чакам те.Първоначално написано от Madness
Ми аз съм си нормално закръгленаНе обичам тия дето са кльощави до кост само и само да се харесат ...
Грозно е..
Хареса ми как гледаш на нещатаПървоначално написано от GbSy
..Ако аз трябва да избирам-нз двоумя се..Винаги съм искала да бъда слаба,с перфектна фигурна,но не съм-макар преди да бях доста по пълничка де.. Сега спадам в нормалното (или поне това е мое мнение) .. Но като се замисля,ако трябва да избирам по добре да съм леко закръглена както бях преди..Защото с труд можеш да свалиш килограмите..А ако предпочиташ да си анорексичка,кфо правим?Тук се пита както предпочитаме-вие казвате анорексичка,което не значи че искате да сте такива,а че само предпочитате..Значи ако се стигне до там да станете такива как ще се борите с това?Та това е болест? Това няма оправяне..Това изобщо не е за предпочитане пред това да си леко закръглена..Незнам,излишно е да казвам,че и аз като почти всеки тук избирам средното положение..
и да си леко закръглена не е по грозно от снимката която някой беше постнал тук..Някфа ежати ... Само кожа и кости..Ебати .. Няма да коментирам...
Анорексията е психичен проблем,изобщо няма място тук.Пак повтарям,личи кой гладува и кой е естествено слаб.Сравненията са неуместни и т.н.
И айде,стига с "аз съм".
The words you say don't have a meaning
Arc7ic's Fan :P
Но от психичен избива после и на физичен,не е ли така?Та има толкова много млади момичета които умират от анорексия...Замислете се наистина кое бихте предпочели..Дори да не искате,бихте могли да стигнете до анорексия с това гладуване..Първоначално написано от MidnightCreep
Може да съм писала и преди в темата , но не помня . Извинете ме , ако се повтарям ...
Всеки човек би избрал да изглежда "златната среда" . Аз също . Обаче нямам нищо против слабите момичета и закръглените момичета . Всеки човек си има чар независимо от теглото , това не трябва да се забравя .
![]()
![]()
![]()
Не е възможно от психически да стане "физичен".
Психологията и физиката разглеждат различни видове процеси.
аз личну съм слаба но не Анорексичка хахх![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ВинаГи ПиТаЙ "Чичко Google"
бас,че темата е направена от някоя комплексирало се пълно момиче
*казано възможно най-мило*
това "анорексички" прозвуча някак сии ... мхх ... гадно ;] все едно искаш да си такава ама не може ? схващаш ли ? (авторката) по темата - не предпочитам нито едни щото не съм момче и все още не се заглеждам по момичета ;]]
[quote="EJI4eTy"]това "анорексички" прозвуча някак сии ... мхх ... гадно ;] все едно искаш да си такава ама не може ? схващаш ли ? (авторката)