.
Отговор в тема
Страница 8 от 9 ПървиПърви ... 456789 ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 216
    по кльоащава ама в някви граници ддз не няквааа суперр хилкаа а просто слаба .. защо удрящ в двете граници..а ако трябва да избера наистина м/у двете избирам кльоащата ..
    Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..

Град
    in the shadows...
    Щом авторката поставя нещата така, в смисъл само тези 2 опции...кльощава анорексичка предпочитам.

Честно казано, ако трябва да избирам, избирам да съм леко закръглена. И за да не кажете, че съм някоя комплексирана дебелана - въобще не е така, аз съм на 13 години, 1.53 см висока и тежа 45 кг, но не се чувствам дебела. Имам още да си оформям тялото, но това не ми влияе на самочувствието, за разлика от много мои връстнички.

90% от пишещите тук сме в пубертета, така че има още доста време докато си оформим тялото. Хилари Дъф беше приятно закръглена преди 4-5 години, но вижте я сега - след пубертета детските тлъстинки се стопиха и има хубаво тяло. Много е неправилно да си внушаваме, че сме дебели - как е възможно да прецениш, след като си едва на 15 да кажем, и имаш още да растеш на ръст и на килограми, а дано и на психика?!

В днешно време на всички е внушено от списанията и фешън каналите, че трябва да си безобразно слаб, но когато след поредната диета сте супер кльощави пускате тема "Гърдите ми се стопиха, момчетата вече не ме харесват - какво да правя?".
    Момчетата, заради които поне половината от вас отслабват, не харесват кльощави момичета! Проумейте го! Момчетата харесват нормално момиче, с извивки, а не кощрамба, приличаща по-скоро на дъска за гладене, отколкото на жена.

И въобще не говоря за онези момичета, които са си генетично слаби, защото една от най-добрите ми приятелки е кожа и кости - БУКВАЛНО! Много е слаба, но техните са супер слаби, така че това няма да се промени. Но аз говоря за онези, които отслабват, опитвайки се да изглеждат по-добре, а всъщност се превръщат в едно нищо.

Не говоря и за онези, които винаги имат "онези три килограма в повече", защото и те може да гладуват, но просто да не свалят тези три килограма.

Харесвайте се такива, каквито сте, престанете да се опитвате да поставите образа в огледалото в рамка...
    Дори огледалата вече се правят без рамки...
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Мега фен
    Слаба съм си, но нямам нищо против дебелите хора, само да не вземат да ми викат "Я се погледни каква си клечка". Ей това най-много го мразя.
    Пред пълни хора предпочитам слаби, но пред анорексички, предпочитам пълни, цепите ли?

Град
    Усмивката :Р
    Ако трябва д аизбирам между двете бих предпочела леко закръглена от кокото кльоща. \/
    Smile becаuse it's the second best thing you can do with your lips

nai qko oformen s muskoli :P

Град
    София
    Вече не е такава 'модата'
    Smile!?

Повече от фен
    По-добре е да си си по-слабичко :P .Слаба съм, но не ми се четат ребрата имам страшно дупенце много си го харесвам, гърдите ми не са големи, но за мен са си идеални

Цитирай Първоначално написано от Emo Doll
    Слаба съм си, но нямам нищо против дебелите хора, само да не вземат да ми викат "Я се погледни каква си клечка". Ей това най-много го мразя.
    Пред пълни хора предпочитам слаби, но пред анорексички, предпочитам пълни, цепите ли?
    бих ти сцепила нещо на тебе

нормално слаби-ДА!! ЛЕКО закръглени (не дебели)-ДА!!!! във всеки малко или много има нещо хубаво а АНОРЕКСИЯТА е болест и неможете да сравнявате едно нормално слабо момиче с анорексичка....аЗ предпочитания нямам харесвам си се такава каквато съм е разбирасе има неща които не харесвам но не сме идеални

Цитирай Първоначално написано от borovinkaa
    Пита се кое от двете бихте предпочели, и няма смисъл от романи, как златната среда е идеална - това всички го знаем.Аз съм определено зад леко закръглените.

Кое предпочитате??
    Точно така! Не знам какво ви харесва в анорексично кльощавите тела, wow!
    За мен телата от втората снимка са идеални и ако някога съм такава ще бъде супер

Коя от двете снимки предпочитате?

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от Chocolate__
    Цитирай Първоначално написано от borovinkaa
    Пита се кое от двете бихте предпочели, и няма смисъл от романи, как златната среда е идеална - това всички го знаем.Аз съм определено зад леко закръглените.

Кое предпочитате??
    Точно така! Не знам какво ви харесва в анорексично кльощавите тела, wow!
    За мен телата от втората снимка са идеални и ако някога съм такава ще бъде супер

Коя от двете снимки предпочитате?
    ми аз чесно да кажа ейтая със късата коса на втората снимка ми е изглежда мн добре и има мн як задник момиче съм

малииии

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Madness
    Цитирай Първоначално написано от Emo Doll
    бих ти сцепила нещо на тебе
    Давай, чакам те.

Град
    Montreal, CA
    Ми аз съм си нормално закръглена Не обичам тия дето са кльощави до кост само и само да се харесат ... Грозно е..

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от GbSy
    Честно казано, ако трябва да избирам, избирам да съм леко закръглена. И за да не кажете, че съм някоя комплексирана дебелана - въобще не е така, аз съм на 13 години, 1.53 см висока и тежа 45 кг, но не се чувствам дебела. Имам още да си оформям тялото, но това не ми влияе на самочувствието, за разлика от много мои връстнички.

90% от пишещите тук сме в пубертета, така че има още доста време докато си оформим тялото. Хилари Дъф беше приятно закръглена преди 4-5 години, но вижте я сега - след пубертета детските тлъстинки се стопиха и има хубаво тяло. Много е неправилно да си внушаваме, че сме дебели - как е възможно да прецениш, след като си едва на 15 да кажем, и имаш още да растеш на ръст и на килограми, а дано и на психика?!

В днешно време на всички е внушено от списанията и фешън каналите, че трябва да си безобразно слаб, но когато след поредната диета сте супер кльощави пускате тема "Гърдите ми се стопиха, момчетата вече не ме харесват - какво да правя?".
    Момчетата, заради които поне половината от вас отслабват, не харесват кльощави момичета! Проумейте го! Момчетата харесват нормално момиче, с извивки, а не кощрамба, приличаща по-скоро на дъска за гладене, отколкото на жена.

И въобще не говоря за онези момичета, които са си генетично слаби, защото една от най-добрите ми приятелки е кожа и кости - БУКВАЛНО! Много е слаба, но техните са супер слаби, така че това няма да се промени. Но аз говоря за онези, които отслабват, опитвайки се да изглеждат по-добре, а всъщност се превръщат в едно нищо.

Не говоря и за онези, които винаги имат "онези три килограма в повече", защото и те може да гладуват, но просто да не свалят тези три килограма.

Харесвайте се такива, каквито сте, престанете да се опитвате да поставите образа в огледалото в рамка...
    Дори огледалата вече се правят без рамки...
    Хареса ми как гледаш на нещата ..Ако аз трябва да избирам-нз двоумя се..Винаги съм искала да бъда слаба,с перфектна фигурна,но не съм-макар преди да бях доста по пълничка де.. Сега спадам в нормалното (или поне това е мое мнение) .. Но като се замисля,ако трябва да избирам по добре да съм леко закръглена както бях преди..Защото с труд можеш да свалиш килограмите..А ако предпочиташ да си анорексичка,кфо правим?Тук се пита както предпочитаме-вие казвате анорексичка,което не значи че искате да сте такива,а че само предпочитате..Значи ако се стигне до там да станете такива как ще се борите с това?Та това е болест? Това няма оправяне..Това изобщо не е за предпочитане пред това да си леко закръглена..Незнам,излишно е да казвам,че и аз като почти всеки тук избирам средното положение.. и да си леко закръглена не е по грозно от снимката която някой беше постнал тук..Някфа ежати ... Само кожа и кости..Ебати .. Няма да коментирам...

Анорексията е психичен проблем,изобщо няма място тук.Пак повтарям,личи кой гладува и кой е естествено слаб.Сравненията са неуместни и т.н.
    И айде,стига с "аз съм".
    The words you say don't have a meaning

Arc7ic's Fan :P

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от MidnightCreep
    Анорексията е психичен проблем,изобщо няма място тук.Пак повтарям,личи кой гладува и кой е естествено слаб.Сравненията са неуместни и т.н.
    И айде,стига с "аз съм".
    Но от психичен избива после и на физичен,не е ли така?Та има толкова много млади момичета които умират от анорексия...Замислете се наистина кое бихте предпочели..Дори да не искате,бихте могли да стигнете до анорексия с това гладуване..

Може да съм писала и преди в темата , но не помня . Извинете ме , ако се повтарям ...
    Всеки човек би избрал да изглежда "златната среда" . Аз също . Обаче нямам нищо против слабите момичета и закръглените момичета . Всеки човек си има чар независимо от теглото , това не трябва да се забравя .

Не е възможно от психически да стане "физичен".
    Психологията и физиката разглеждат различни видове процеси.

Град
    ~ПреД~ТебБб~
    аз личну съм слаба но не Анорексичка хахх
    ВинаГи ПиТаЙ "Чичко Google"

бас,че темата е направена от някоя комплексирало се пълно момиче
    *казано възможно най-мило*

Град
    in your sweet dreams
    това "анорексички" прозвуча някак сии ... мхх ... гадно ;] все едно искаш да си такава ама не може ? схващаш ли ? (авторката) по темата - не предпочитам нито едни щото не съм момче и все още не се заглеждам по момичета ;]]
    Perfect hair ... perfect eyes ... perfect lips ... perfect body - PERFECT LIE !!!

[quote="EJI4eTy"]това "анорексички" прозвуча някак сии ... мхх ... гадно ;] все едно искаш да си такава ама не може ? схващаш ли ? (авторката)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си