.
Отговор в тема
Страница 9 от 9 ПървиПърви ... 56789
Резултати от 201 до 216 от общо 216
    Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    За себе си лично предпочитам да съм от "леко закръглените", въпреки че сега си мисля, че съм слаба, но не прекалено Пък за момчета е по-добре да са по-едри от колкото слабички...

Супер фен Аватара на pinki
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Канонът не допуска дебели/пълни/леко закръглени хора!!!!!!!
    През п****та ми е за канона ! Хората да не си избират какви да бъдат ?! А и всеки има чар :P И 2та примера не ми допадат напълно, но в случая съм за по-пълничките, защото с воля вс се постига, а 1 анорексичка и трябва мн повече от воля, за да отцелее....
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Град
    "градът на мечтите"
    кльощава анорексичка...много мило...ми добре щом така го разбираш значи и аз съм такава
    аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]

Аз също съм леко закръглен но само в краката и задника ми са дебели др сичко си ми е на нормален мъж
    amiri.aha.bg

Helloween-If I Could Fly

Цитирай Първоначално написано от pinki
    През п****та ми е за канона ! Хората да не си избират какви да бъдат ?! А и всеки има чар :P И 2та примера не ми допадат напълно, но в случая съм за по-пълничките, защото с воля вс се постига, а 1 анорексичка и трябва мн повече от воля, за да отцелее....
    +1

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Baby92
    Цитирай Първоначално написано от pinki
    +1
    Po-dobre da mi sturchat slaninite,otkolkoto kokalite Inache sum nqkude po sredata, sega iskam da otslabna malko.

Голям фен Аватара на mistake
    Град
    Наоколо
    Всичко трябва да бъде умерено. Хубаво е да си слабичка , ама чак пък да ти стъчат кокалите е тва е грозно. Момиче без коремче , с нормални стегнати боски и малко стегнато дупе - е какво по- хубаво от това? Много мразя като вида някакво момиче , с прилепнали дънки и над тях да изфърчат сланините.
    "...но все не мога да обясня добре.И дори да можех, не зная дали би ми се искало."
    Дж.Селинджър

Мега фен
    Мили мои патици, анорексията не означава просто да си слаб, каквито са повечето момичета, анорексията означава наистина да ти се броят ребрата и да нямаш сили за нищо, още повече-това е болест най-вече на психична основа.
    Така че авторката се е изразила супер тъпо и неподготвено.
    Ако беше задала въпроса си по-уместно, например "Какво предпочитате, слаби или пълнички момичета?", естествено, че щях да напиша, че предпочитам слабите, а и може би темата нямаше да бъде чак толкова дискутирана.

Цитирай Първоначално написано от Emo Doll
    Мили мои патици, анорексията не означава просто да си слаб, каквито са повечето момичета, анорексията означава наистина да ти се броят ребрата и да нямаш сили за нищо, още повече-това е болест най-вече на психична основа.
    Така че авторката се е изразила супер тъпо и неподготвено.
    Така е.. а и напоследък стана много модерно да се обиждат на анорексички, което е изключително глупаво, защото това е болест.
    От здравосолвна гледна точка е по-добре да си слаб (НЕ анорексично слаб), така че предпочитам слаби момичета, но нормално слаби!

Повече от фен Аватара на Cherlotte
    Град
    Варна
    От тези двете - без съмнение - леко закръглено.
    П.С. От здравословна гледна точка да си слаб наистина е по-добре от това да си дебел, но да си анорексично слаб е по-зле от това да си леко закръглен.

Re: Модата да си слаб

Искам да разбера какво мислите по тази тема...Кое предпочитате - да сте кльощави и да няма нищо по вас..освен кожа и кости и да приличате на анрексички или предпочитате дори да сте леко закръглени?

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

Да си слаб,не значи точно това което ти си описала !!! Харесвам нормални хора,като мен ..Грозно е да си без нищо,като форми на тялото и да ти се броят костите,но също така е грозно да си провиснала от сланини,не харесвам дебелите момичета..Много е грозно едно младо момиче да е като свиня дебело или закръглено.Идеалното тяло е средното,хубаво оформени гърди и дупе,слабо коремче,средна височина и ето това е!

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    От тези двете - без съмнение - леко закръглено.
    П.С. От здравословна гледна точка да си слаб наистина е по-добре от това да си дебел, но да си анорексично слаб е по-зле от това да си леко закръглен.
    Точно това се опитвам да обясня и аз.

Re: Модата да си слаб

Искам да разбера какво мислите по тази тема...Кое предпочитате - да сте кльощави и да няма нищо по вас..освен кожа и кости и да приличате на анрексички или предпочитате дори да сте леко закръглени?

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!
    sredniq variqnt da nqmam korem norm bust kraka i guz su6to normalno bez izli6ni mazninki.... no ina4e po temata -taka zadadeno estestveno 4e vseki normalen 6te predpo4ete leko zakgrulenite momi4eta

Супер фен
    Град
    твоето легло=)
    Аз цял живот съм слаба и никога не съм искала да съм "приятно" закръглена.

xaxxx to si li4i 4e avtorkata e ot vtoriq tip 6tom pi6e taka si lli4i 4e e palna s kompleksi za6toto drugi momi4eta sa poslabi ot neq i kav e toq izraz klio6tai anoreksi4ki te ako sa anoreksi4ki tr polovin svqt da izmre za6toto vednaj minal prez tozi ad malko momi4eta se opravqt i ima razlika mejdo klio6tavi i normalni momi4eta a ''priqtno zakragleni4ka'' ozna4ava palna kakto i da go nare4em i ne ms az ne bih jelala da izglejdam taka za6toto mn qsno 4e e po lesno da se tap4e6 i da leji6 a momi4etata koito sportuvat i pazqt hubavo tqlo ima se vika anoreksi4ki sega iima si sqkakvi tipove hora no rabirase e ppo lesno da si zakraglen... otkolkoto da ima6 hubava figura za6totot te marzi da si mradne6 zadnika
    i aide da nastroivame drugite katoobijdame slabite momi4eta s takiva grozni izrazi

Град
    София
    Ами по твоята логика явно съм кльощава анорексичка,но според мен съм си много добре.Нямам НИКАКВО желание да бъда "леко" закръглена....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си