.

Виж резултатите на анкетата: Имате ли си гадже?

Гласували
188. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • момче съм и имам

18 9,57%
  • момче съм и нямам

45 23,94%
  • момиче съм и имам

82 43,62%
  • момиче съм и нямам

43 22,87%
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 67 от общо 67
    Цитирай Първоначално написано от streetart
    ахах мъжемразка
    Ще прозвуча грубо, ама като им се доебе до мъже прибягват.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Голям фен Аватара на sexy_tigar4e_MM
    Град
    SOFIA
    На 17 съм, да имам гадже, от почти 3 години сме заедно. Първият ми път беше на 15.Донякъде ми хареса, но след това като ме изпращаше към нас, се сдърпахме малко и това доста развали спомена Но не съжалявам за нищо, защото ТОЙ е най-страхотният мъж на света

Голям фен Аватара на sexy_tigar4e_MM
    Град
    SOFIA
    Цитирай Първоначално написано от Puky
    Цитирай Първоначално написано от dantro
    Цитирай Първоначално написано от Puky
    Момиче съм и си имам гадже ..

Той е най-най-най-строхотно момче с което съм била .. и бих искала да остана с него много по-дълго време . Ходим вече почти година , но все още съм си девствена и той все така си ме обича и го доказва всеки ден .
    А немислиш ли че е време да му пуснеш .. немисли че му е много хубаво 1 година без секс мисля че ако не му пуснеш скоро ще спи с друга

На 14 съм .. нямам намерение все още да спя с него .. Той е готов да ме изчака колкото и да е възможно.. вече свикна с тая мисъл. Живеем в малък град аз мога да науча всичко , както и той за мен. Той ме обича и ми го доказава , никога няма да ме остави заради секса .. ама никога . Просто като не познаваш нито него нито мен какво се бъркаш? Това се и лично моя работа какво ще правя. Има хора от форума които познават и него и мен .. те знаят за какво става въпрос. !!!
    Аз с моя ходех 1 година и тогава правихме секс. Като тръгнахме точно бах навършила 14 и през тази една година с него много неща за себе си открих, много неща сме правили в това отношение, не съм го държала съвсем на сухо, просто не се е стигало до същинския полов акт. Не съм се притеснявала, че ще спи с друга, защото ме обича аааадскИ МНОГО и си бяхме говорили затова и той ми беше казал, че ще ме чака толкова време, колкото на мен ми е нужно, за да се почувствам сигурна
    Така че, когато момчето наистина обича момичето, ще чака /е не казвам 3-5 години Но 1 година не е толкова фрапантно/

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    tazi duma gadje mi se struva nqkak decka i smotana az sum mom4e i si imam priqtelka,za pruv put pravih sex na 15 godini i sus neq tazi godina.tq e na 16 a az sum na 18

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от x3eme
    tazi duma gadje mi se struva nqkak decka i smotana az sum mom4e i si imam priqtelka,za pruv put pravih sex na 15 godini i sus neq tazi godina.tq e na 16 a az sum na 18
    хаха точно го каза - смотана и детска
    и също ми е смешно - тръгнахме, ходим ( за къде? )

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Е, ама и Адриян ми е приятел, но нямаме любовни взаимоотношения..все пак думата гадже си е точно обозначаваща типа на отношенията. Любовници и партньор ми се струват с прекалено голяма сексуална насоченост, приятел е твърде общо..........какво остана? Любим, възлюбен, половинка?

Момче съм и нямам гадже в момента. За първи път правих секс на 16. бих върнал времето назад за да го направя пак.

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Е, ама и Адриян ми е приятел, но нямаме любовни взаимоотношения..все пак думата гадже си е точно обозначаваща типа на отношенията. Любовници и партньор ми се струват с прекалено голяма сексуална насоченост, приятел е твърде общо..........какво остана? Любим, възлюбен, половинка?
    Либето ми

Град
    Свищов
    Изгора.....

hottie
    Guest
    БебЕтУуУу ми , което си го лофкам.

Май се поонесохме, но е вярно, че няма наистина подходяща дума. Аз все пак избирам приятеля ми.

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    БебЕтУуУу ми , което си го лофкам.

Май се поонесохме, но е вярно, че няма наистина подходяща дума. Аз все пак избирам приятеля ми.
    Аха, айде аз отивам да спя....да чета "Отнесени от вихъра" де, че нямам търпение да изям поне 100 страници.

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    търпение да изям поне 100 страници.
    В такива моменти се радвам, че не съм книга... : )

O na 15 sym imam gadje i pyrviq pyt naprao se raztopih

Имам си приятел.Направих го за първи път преди 2 седмици.(на 16 съм)И ако можех да върна времето назад пак бих го направила

Нямам приятел..първия път на 16 и 3 месеца беше хубаво.. в точния момент,бях готова и не съжалявам + това беше с първата ми истинска любов..
    I`m busy..you`re ugly..Have a nice day [!] [:

Голям фен Аватара на _crazy_baby_
    Град
    Русе

Re: Имате ли си гадже?

Цитирай Първоначално написано от gattopardo
    Имате ли си гадже? На колко години за пръв път правихте секс? Хареса ли ви? Ако можеше да се върнете назад във времето, бихте ли го направили пак?
    Да имам моми4е съм на 16 го направих не ми хареса особенно И да бих го направила отново
    No matter where you go, there they are...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си