- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Имате ли си гадже?
Ще прозвуча грубо, ама като им се доебе до мъже прибягват.Първоначално написано от streetart
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Аз с моя ходех 1 година и тогава правихме секс. Като тръгнахме точно бах навършила 14 и през тази една година с него много неща за себе си открих, много неща сме правили в това отношение, не съм го държала съвсем на сухо, просто не се е стигало до същинския полов акт. Не съм се притеснявала, че ще спи с друга, защото ме обича аааадскИ МНОГО и си бяхме говорили затова и той ми беше казал, че ще ме чака толкова време, колкото на мен ми е нужно, за да се почувствам сигурнаПървоначално написано от Puky
![]()
Така че, когато момчето наистина обича момичето, ще чака/е не казвам 3-5 години
Но 1 година не е толкова фрапантно/
![]()
tazi duma gadje mi se struva nqkak decka i smotanaaz sum mom4e i si imam priqtelka,za pruv put pravih sex na 15 godini i sus neq tazi godina.tq e na 16 a az sum na 18
хаха точно го каза - смотана и детскаПървоначално написано от x3eme
![]()
и също ми е смешно - тръгнахме, ходим ( за къде?)
Е, ама и Адриян ми е приятел, но нямаме любовни взаимоотношения..все пак думата гадже си е точно обозначаваща типа на отношенията. Любовници и партньор ми се струват с прекалено голяма сексуална насоченост, приятел е твърде общо..........какво остана? Любим, възлюбен, половинка?
Момче съм и нямам гадже в момента. За първи път правих секс на 16. бих върнал времето назад за да го направя пак.
Либето миПървоначално написано от krem4et0
![]()
БебЕтУуУу ми , което си го лофкам.![]()
Май се поонесохме, но е вярно, че няма наистина подходяща дума. Аз все пак избирам приятеля ми.
Аха, айде аз отивам да спя....да чета "Отнесени от вихъра" де, че нямам търпение да изям поне 100 страници.Първоначално написано от the_hottie
![]()
В такива моменти се радвам, че не съм книга... : )Първоначално написано от krem4et0
O na 15 sym imam gadje i pyrviq pyt naprao se raztopih![]()
![]()
Имам си приятел.Направих го за първи път преди 2 седмици.(на 16 съм)И ако можех да върна времето назад пак бих го направила
Нямам приятел..първия път на 16 и 3 месецабеше хубаво.. в точния момент,бях готова и не съжалявам + това беше с първата ми истинска любов..
I`m busy..you`re ugly..Have a nice day [!] [:
Да имам моми4е съм на 16 го направих не ми хареса особенно И да бих го направила отновоПървоначално написано от gattopardo
No matter where you go, there they are...