.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Супер фен Аватара на girl91

Колко време с боя за коса...

Моята коса е кестенява. Взех си боя, която е малко по-светла от цвета на косата ми.На опаковката на почти всички бои пише, че трябва да се седи с нея 25-30 минути. Въпросът ми е колко време трябва да седя с нея за да стане по-светъл цвят, защото съм чувала, че колкото повече стоиш с боята толкова по-тъмен ставал цветът.

Не стой повече време с боята, отколкото пише на опаковката, косата ти ще изгори още повече...
    Ако цветът след като се боядисаш ти се струва тъмен, намажи се с оцветител за бели коси сребро.Майка ми като си прави кичури и не и харесва нюанса си ги изсветлява така

Супер фен Аватара на girl91
    Аз много много не знам дали се хваща тази боя, защото аз си боядисвам само малки кичурчета отдолу, а косата ми преди това сам я оядисвала в лилаво, обаче е мн изсветляла и се е получило нещо като светло кестеняво.

Бтв, в едно списание Cosmopolitan бях чела следното: потапяш гребенче в чаша с водка, така седи известно време, след това взимаш гребенчето и сресваш косата си и излизаш на слънце. Там, където е минал гребена ставало по-светло. Някой пробвал ли го е това и има ли някакъв ефект?

Супер фен Аватара на Exothermic
    ... потапяш гребенче в чаша с водка, така седи известно време, след това взимаш гребенчето и сресваш косата си и излизаш на слънце. Там, където е минал гребена ставало по-светло. Някой пробвал ли го е това и има ли някакъв ефект?
    И без да съм пробвала мога да ти кажа,
    че е невъзможно.
    “The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
    ... I`m fighting a holy war in the mental! ...

хах това с гребена беше яко колкото повече седиш с боята толкова по-наситен става цветът а не по-тъмен...стой 30 мин препоръчително

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Na rusite boi pishe da se sedi po 40 minuti, no na tvoqta ako pishe da se sedi 25-30 stoi tolkova, ne poveche. Zavisi kakav cvqt si si vzela tochno, de...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си